Γνώμες Φυσιγγίων Αρχείο

• Thread starter Thread starter Evri15metri
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Οι 3 επιλογές μου όταν παώ σε βαλτο που τα πηγαινει πολύ καλά η Benelli .
Που τα βρηκες τα Αrmusa και τα GB ρε συ Αγγελε?
Στα 36γρ δεν τα εχω ριξει..αλλα στα 30,32 ηταν εξαιρετικοτατα...
Τα GB τα εφερνε η καλκο κ τα σταματησε τα armusa δεν ξερω..

Οι 3 επιλογές μου όταν παώ σε βαλτο που τα πηγαινει πολύ καλά η Benelli .
Για τα αρμουσα έχω ακούσει από φίλο φάσσα από την Πάτρα πολύ καλά λόγια αλλά δεν μπόρεσα να τα βρω πουθενά εδώ πάνω αλλά ούτε και στο ίντερνετ τι τιμή έχει και πού το βρίσκεται??

Τα Armusa τα εχει ένας στην Πάτρα σου δίνω τα στοιχεία του παρακάτω ,τιμές δεν θυμάμαι να σου πω αλλά ηταν οικονομικά.
TIGER - ΖΑΦΕΙΡΗΣ ΗΛΙΑΣ -ΑΚΡΩΤΗΡΙΟΥ 152, ΠΑΤΡΑ
2610339175 693437964

Φυσικά σε ότι μπορώ να βοηθήσω είμαι διαθέσιμος ...

Τα Armusa τα εχει ένας στην Πάτρα σου δίνω τα στοιχεία του παρακάτω ,τιμές δεν θυμάμαι να σου πω αλλά ηταν οικονομικά.
2610339175 693437964

Ευχαριστώ φίλε μου για τις πληροφορίες σού!!!!! πρώτη δοκιμή Ρουμελιώτης και αν δεν μου κάτσουν alectoris και armousa..... γενικά ψάχνω φυσίγγια στο 10αρικο και κάτω!

Ευχαριστώ φίλε μου για τις πληροφορίες σού!!!!! πρώτη δοκιμή Ρουμελιώτης και αν δεν μου κάτσουν alectoris και armousa..... γενικά ψάχνω φυσίγγια στο 10αρικο και κάτω!
Στο δεκαρικο και κατω είναι απο τιμές εκτός από το Fantom που νομιζω φετος εχει ανεβει.
Με το που ανοιξει η σεζον και εγω με δοκιμες θα ξεκινησω και με τα τρια σε χαρτί.

Στο δεκαρικο και κατω είναι απο τιμές εκτός από το Fantom που νομιζω φετος εχει ανεβει.
Με το που ανοιξει η σεζον και εγω με δοκιμες θα ξεκινησω και με τα τρια σε χαρτί.
Ωραία όταν τις κάνεις αν μπορείς ανέβασετες και πες μας και δύο πράγματα εντυπώσεις κτλπ. αν θα σου είναι εύκολο!!!

Οντως...ο Ζαφειρης τα εφερνε απο παλια... αρα υπαρχουν ακομα....απλως εχουν χαθει απο τις αλλες περιοχες της Ελλαδας..απο οτι καταλαβα..
Ισως αυτος να ειναι ο αντιπροσωπος...θα επικοινωνησω μαζι του..thanks ηλεκτρολογε...

Που τα βρηκες τα Αrmusa και τα GB ρε συ Αγγελε?
Στα 36γρ δεν τα εχω ριξει..αλλα στα 30,32 ηταν εξαιρετικοτατα...
Τα GB τα εφερνε η καλκο κ τα σταματησε τα armusa δεν ξερω..
Τα ARMUSA 34gr τα κόκκινα και σε ασημί τα έπερνε παλιά ένας φίλος από Πάτρα.....

Τα GB πάλι τα πορτοκαλί τη (gr) είναι..;; Τα έχω βρει σε κυνηγότοπο συγκεκριμένο.....

2610339175 693437964

Οντως...ο Ζαφειρης τα εφερνε απο παλια... αρα υπαρχουν ακομα....απλως εχουν χαθει απο τις αλλες περιοχες της Ελλαδας..απο οτι καταλαβα..
Ισως αυτος να ειναι ο αντιπροσωπος...θα επικοινωνησω μαζι του..thanks ηλεκτρολογε...
Sorry μάγκες.....Τώρα είδα τα μετέπειτα μηνύματά σας....
Τελικά Πατρινός είναι... ;)

Ωραια παρουσιαση Αλεξ.well done.
Να μην επαναλαμβανω, οτι σου εγραψε κι ο Στελιος.
Θα σε εκπληξει ευχαριστα στο χαρτι,και οχι μονο;)
Ευχαριστω! Να μην σας κρυβω οτι μου φαινονται λιγα για γραμμαρια...αλλα σας εχω εμπιστοσυνη και θα τα χρησιμοποιησω.

Μου άφησε εξαιρετική εντύπωση το σπορτινγκ του Κένταυρος....Σαν να πήρε μερικές ταχύτητες παραπάνω και τα βρήκαμε με την μια....Θα δοκιμαστεί εκτενέστερα!
Ακριβως το ιδιο εχει παραμεινη πατριωτ!!( τουλαχιστον τα εσωψυχα του)

Status
Not open for further replies.
Back