Tolis SBE1
Banned
Αυτα τα μπασιεροι καταλαβαινω οτι ειναι κορυφη απλα δεν καταλαβαινω γιατι δε μου καθοντε f2 34 ερωτας τα ρημαδια αλλα δε ξερω που ριχνω με αυτα αχαχα
Ακριβώς έτσι και εγώ Τολη.Με κάποια όπλα όμως το γουστάρω πολύ.Αυτα τα μπασιεροι καταλαβαινω οτι ειναι κορυφη απλα δεν καταλαβαινω γιατι δε μου καθοντε f2 34 ερωτας τα ρημαδια αλλα δε ξερω που ριχνω με αυτα αχαχα
Αμ τώρα εξηγείται γιατί όλοι λέτε ότι θέλει στριμωγμα.........
Μπορεί και να την έλεγαν Μ.Β.= Μaria BedagiotisaM.Β.= Manfredi-Bascheri...
O ulisse Manfredi τυγχανε να ηταν γαμπρος του settimio Baschieri γιατι ειχε παντρευτει την κορη του Μaria..
Το '26 που απεβιωσε ο Bascheri ανελαβε την εταιρια ο Μanfredi οπου το '29 εφευρε την συγκεκριμενη πυριτιδα...
Κωστή είπαμε....... προτιμάμε τη Maria και τη μικρή την 32........Μπορεί και να την έλεγαν Μ.Β.= Μaria Bedagiotisa
Ελα ντε......μας χαντακωσε!Κάτσε ρε φίλε Τάσο.......θα μας ανατρέψεις όλη την θεωρία για το στριμωγμα....... κάτσε καλά.....
Μας αρέσει η προηγούμενη εκδοχή, ως Maria
Τα πόδια μας έκοψε......Ελα ντε......μας χαντακωσε!
Και γιατί όχι ×24 ΑριΚωστή είπαμε....... προτιμάμε τη Maria και τη μικρή την 32........
Αυτο το Μαρακι πρεπει να ηταν μπαρουτι....Τα πόδια μας έκοψε......
Ωχ......δε το ήξερα......Και γιατί όχι ×24 Αρι
Τάσοοο αυτή είναι η MB...........Eνταξει ρε το περνω πισω..οτι θελετε.. σας λεω εγω οχι...
Θα σας πω την αληθεια..Μοnica Belluci σημαινει γιατι ειναι φωτια κ λαυρα..
Κ μην πει κανεις πως δεν του αρεσει γιατι τον περνει κ τον σηκωνει..
ΥΓ Δεν πιστευω να θελετε μικροτερες??
Αυτες ειναι για να παιζεται κρυφτο..
View attachment 7846
Κωστή είπαμε....... προτιμάμε τη Maria και τη μικρή την 32........
Είστε κάτι σουπιές .....Και γιατί όχι ×24 Αρι
Πολύ σωστός ο Τάσος σε ολα... Το semi ανοίγει λίγο γρηγορότεραΕλικοειδη διασπορεα εχει το semi κ το αλλο διασπορεα gualandi..
Βαλε πρωτο το semi κ μετα το lambro αν και....κατα μια μεγαλη πιθανοτητα δεν θα χρειαστεις δευτερη βολη...
Μακαρι Τασο γιατι φετος εχω χασει τα κεντρα μου, ευχαριστωΕλικοειδη διασπορεα εχει το semi κ το αλλο διασπορεα gualandi..
Βαλε πρωτο το semi κ μετα το lambro αν και....κατα μια μεγαλη πιθανοτητα δεν θα χρειαστεις δευτερη βολη...
Φίλε το 8αρι διασποράς Λάμπρο είναι απίστευτο φυσιγγι.Πηρα αυτα σημερα επειδη εσφυξε ο καιρος τι λετε?
Ποιο βαζω πρωτο ποιο δευτερο?
upload photos to url
Το ενα εχει αποκεντρωτηρα το αλλο διασπορεα ? Δεν καταλαβα τι μου ελεγε στο μαγαζι που τα πηρα
Ακριβώς γιατί αυτού του στυλ τα φυσίγγια είναι κατανομής και όχι διασπορας!Φίλε το 8αρι διασποράς Λάμπρο είναι απίστευτο φυσιγγι.
Το έριχνα φέτος πρώτο με τη μοντεφελτρο και τα πουλιά(περδικες) ξερά ακόμη και σε μακρινές αποστάσεις.
Για μένα αγαπημένο φυσιγγι.
Ε μονο για τετιες περιπτωσεις ειναι το ατιμοΤο b$p f2 ειναι απίστευτο καλο παντως το εχω ρίξει με πολυ δύσκολο καιρό και ομίχλη και με έβγαλε άσπρο δεν μασησε το ατιμο.