Για τι κυνηγι τα προορίζεις Γιώργο? Είναι ένα ωραίο χειμωνιάτικο φυσίγγι στα 33γρ με mb32 που το έχω δουλέψει με κρύο σε τσιχλοκοτσυφα μικρά παπια και φασσες. Μόνο μην το ριξεις με υψηλές θερμοκρασίες γιατί κουδουνιζει λίγο. Από τις συγκεντρώσεις του δν μπορώ να πω ότι ξετρελάθηκα αλλά τα σκότωματα του είναι αρκετά καλά. Ορίστε και μια εικόνα από τα συγκεκριμένα με την 391
απο τα καλυτερα ελληνικα 33αρια ,με αυτον τον καιρο δινουν ρεστα ,φυσιγγι για ολα τα θηραματα .[-τρυγονι].
ΜΒ×32
Σήμερα δόθηκε η ευκαιρία να δοκιμάσω τα vendetta.Τα σύγκριναν με τα speed ,f2,και imperial 36 ελληνικά.οπλο franky τσοκ** θερμοκρασία 5_6 υψόμετρο 650 και αρκετή υγρασία.Ολα εξαρια εκτός από τα imperial που ήταν 5.Δεν μέτρησα ακόμη σκάγια αλλά η εικόνα speed , vendetta ήταν πολύ
απο ανακρουση πως ηταν τα imperial ;
κοντά.Το f2 φάνηκε λίγο σφυχτοτερη αλλά μου ξέφυγε λίγο η τουφεκιά αριστερά και δεν ήταν όλη μέσα.Θετικη έκπληξη τα imperial.Η δοκιμή έγινε στα 43 μ. οι τουφεκιές ήταν αρκετά ανοιχτές χωρίς έντονα κέντρα αλλά η φασα κατέβαινε άνετα.Δεν μου άρεσαν οι σκόρπιες περιφέρειες σε όλες τις τουφεκιές.Προλαβα και έριξα και με άσσο ένα speed χωρίς να αλλάξει η εικόνα ιδιαίτερα.Μετα άρχισε να φυσάει και έπαιρνε τα τραπεζομάντιλα (εκεί έκανα τις δοκιμές)οπότε σταμάτησα.Παντως τα vendetta μου φάνηκαν αρκετά τιμια.,το ίδιο και τα ιμπεριαλ.Τα αλλα τα ξέρετε όλοι.
F-104 έχει και διασποράς στα 36γρ με sipe και στα 38γρ mb36 συγκεντρωτηρας και τα δύο πολύ καλά φυσίγγια Άλεξ τα ρίχνω συνέχεια.......Εχει κανεις αποψη για τα wolf F104? Με τι ειναι γεμισμενα και αν συγκεντρωτικα?
Ευχαριστω Τελη, το 38αρι θελω να δοκιμασω στις φασσες αλλα ακομα δεν εχω αποφασισει το νουμεροF-104 έχει και διασποράς στα 36γρ με sipe και στα 38γρ mb36 συγκεντρωτηρας και τα δύο πολύ καλά φυσίγγια Άλεξ τα ρίχνω συνέχεια.......
Μου είχε δώσει φίλος 3 κουτιά νο 6. Ήταν δεκαετίας όμως σίγουρα. Με κρύο, στα παπιά ήταν θάνατος. Έχω ακόμη 1 κουτί. Αν είναι τα ίδια ρίξε άφοβα. Με τα δικά σου εργαλεία θα δεις ωραία πράγματα.Εχει κανεις αποψη για τα wolf F104? Με τι ειναι γεμισμενα και αν συγκεντρωτικα?
4αρακι φιλαράκι μου και θα πέφτουν από ψιλά σαν σύκαΕυχαριστω Τελη, το 38αρι θελω να δοκιμασω στις φασσες αλλα ακομα δεν εχω αποφασισει το νουμερο
Θα κανω μια δοκιμη Βασιλη γιατι ακουω πολυ καλα λογιαΜου είχε δώσει φίλος 3 κουτιά νο 6. Ήταν δεκαετίας όμως σίγουρα. Με κρύο, στα παπιά ήταν θάνατος. Έχω ακόμη 1 κουτί. Αν είναι τα ίδια ρίξε άφοβα. Με τα δικά σου εργαλεία θα δεις ωραία πράγματα.
Ετσι ακριβως, νο4 σκεφτομαι να δοκιμασω για πολυ μακρινες καταστασεις...4αρακι φιλαράκι μου και θα πέφτουν από ψιλά σαν σύκα
τεσσαρακι !Ευχαριστω Τελη, το 38αρι θελω να δοκιμασω στις φασσες αλλα ακομα δεν εχω αποφασισει το νουμερο
Τεσσαρακι με το Kicksaki και θα γινει της τρελης...τεσσαρακι !
Εχει κανεις αποψη για τα wolf F104? Με τι ειναι γεμισμενα και αν συγκεντρωτικα?
Θα δοκιμαστουν ΓιωργαραΠολύ ''δυνατό'' φυσίγγι φίλε!
Στις παγωνιές έχει δώσει πολύ καλά δείγματα γραφής!
Γενικά τα Wolf είναι πολύ καλά φυσίγγια!
ευχαριστωΤώρα το είδα.Η ανάκρουση του imperial με την AL48 ήταν σχεδόν ίδια με το speed.
Εχεις τον Λιπτον κολλητο κ ρωτας εμας ; το πατριωτακι του τα φτιαχνει