Βρήκα στα τεφτέρια μου ότι έδωσε 395m/sΕιχα παρι πριν χρόνια. Είναι με F2×36 κ z2m συγκετροτηρα 4* κλεισμενω. Όσα έκοψα κανένα δεν είχε 36γρ.
Τα έδωσα όλα δεν τα έβγαλα στον κυνηγοτοπο
Βρήκα στα τεφτέρια μου ότι έδωσε 395m/sΕιχα παρι πριν χρόνια. Είναι με F2×36 κ z2m συγκετροτηρα 4* κλεισμενω. Όσα έκοψα κανένα δεν είχε 36γρ.
Τα έδωσα όλα δεν τα έβγαλα στον κυνηγοτοπο
Αχαχαχαχ αμέσως εσυ μη δεις καμία που αμερικανόφέρνειΗ πρωτη πρωτη φωτο απο ποιο φυσιγγι βγηκε...???
Δεν θυμάμαι γμτ. Ξερεις κ τις ΄αλλες?Η πρωτη πρωτη φωτο απο ποιο φυσιγγι βγηκε...???
Δεν θυμάμαι γμτ. Ξερεις κ τις ΄αλλες?
και πολύ καλή εντύπωση από τα j&b light και κουτουμανος Ωμέγα ..aquila και τα δυο.
κανεις και περπατητο ,τουφεκας και σε πιο μεγαλες αποστασεις εχεις και 10 αρια μεσα ,λογικο δεν ειναι να παρεις ζωντανα πουλια?με τι τσοκ εισουνα?,ζωντανά πουλια ειδικά σε μεγαλύτερες αποστάσεις.
Καλημέρα .gemini ported 4*.. για αποστάσεις δεν μπορώ να πω μην γράψω καμμιά μακακια όμως σε σύγκριση με τα υπόλοιπα ωμέγα και j&b light σε παρόμοιες αποστάσεις και ακόμα μεγαλύτερες με ίδιο καιρό και πιο κρύο ακόμα παίρνω πουλιά χωρίς αίματα και χωρίς να είναι ζωντανά με νούμερο 10 φυσίγγια..για αυτό και έκανα την σύγκριση.κανεις και περπατητο ,τουφεκας και σε πιο μεγαλες αποστασεις εχεις και 10 αρια μεσα ,λογικο δεν ειναι να παρεις ζωντανα πουλια?με τι τσοκ εισουνα?
Το όπλο δεν αγαπάει τα παραπάνω, απλά είναι πολύ γρήγορα. Το νούμερο 10 σε πιο ανοιχτές αποστάσεις θέλει γενναίες προσκοπεύσεις ! Κάτι μου λέει ότι τις τσιγκουνευεσαι λίγοΚαλησπέρα σας.
Δοκιμή σήμερα σε περπατητο τσίχλας στην Λακωνία με 20 περίπου βαθμούς θερμοκρασία με navaro 30 gr No 10 με την benelli beccaccia supreme.Δυστυχως απογοητεύτηκα πολύ αίμα ,ζωντανά πουλια ειδικά σε μεγαλύτερες αποστάσεις.Το όπλο αγαπάει τα saga 32 export ειδικά στο κρύο και πολύ καλή εντύπωση από τα j&b light και κουτουμανος Ωμέγα ..aquila και τα δυο.
Προφανώς τότε εγώ θα αγαπάω τα γρήγορα φυσίγγια...πάντως με τα παραπάνω και με τα saga export 32 την έχω βρει και μου αρέσουν...έχεις να προτείνεις κάποιο που να αγαπαει το συγκεκριμένο όπλο????Το όπλο δεν αγαπάει τα παραπάνω, απλά είναι πολύ γρήγορα. Το νούμερο 10 σε πιο ανοιχτές αποστάσεις θέλει γενναίες προσκοπεύσεις ! Κάτι μου λέει ότι τις τσιγκουνευεσαι λίγο
Δοκίμασε τα Alfa game 31grΠροφανώς τότε εγώ θα αγαπάω τα γρήγορα φυσίγγια...πάντως με τα παραπάνω και με τα saga export 32 την έχω βρει και μου αρέσουν...έχεις να προτείνεις κάποιο που να αγαπαει το συγκεκριμένο όπλο????
Όχι φίλε μου, δυστυχώς.Προφανώς τότε εγώ θα αγαπάω τα γρήγορα φυσίγγια...πάντως με τα παραπάνω και με τα saga export 32 την έχω βρει και μου αρέσουν...έχεις να προτείνεις κάποιο που να αγαπαει το συγκεκριμένο όπλο????
Δεν έχεις να προτείνεις???οκ ευχαριστωΌχι φίλε μου, δυστυχώς.
Δεν υπάρχουν εδώ κάτω.....ευχαριστώ πάντωςΔοκίμασε τα Alfa game 31gr
Δοκίμασε τα χιτ σε καλές μέρεςΔεν υπάρχουν εδώ κάτω.....ευχαριστώ πάντως
μεινε με τα saga και δοκιμασε απο 2 κουτια του ρουμελιωτη και του φαντομ για να ξερεις για την καινουργια χρονια.[αμα αγαπας τα γρηγορα φυσιγγια για εκει εισαι]Προφανώς τότε εγώ θα αγαπάω τα γρήγορα φυσίγγια...πάντως με τα παραπάνω και με τα saga export 32 την έχω βρει και μου αρέσουν...έχεις να προτείνεις κάποιο που να αγαπαει το συγκεκριμένο όπλο????
Φιλαρακι @Nikws7 απανταω εδω για μη χαλαμε το θεμα φασσα, τα ειχα παρει κι εγω παλιοτερα ξανα τα 6/3 τοτε που τα εβγαζε χακι χρωμα και δεν μου αρεσαν καθολου...τον Οκτωβριο πηρα ξανα ενα κουτι μιας και αλλαξε καλυκα να δω τι λενε...
Στο χαρτονι που τα εριξα ηταν σχετικα καλα, στο κυνηγι δεν μπορεσα να τα βρω μαζι τους παντως, ενα λαγο που ειχα παρει στα 40+ μετρα ειχε μονο τριαρια πανω του και δυο φασσες που ειχα τουφεκισει ρουαγιαλ τις ειχα κανει αερα χωρις να καταλαβω που ειχε παει η τουφεκια...με αλλο φυσιγγι θα τα ειχα παρει σιγουρα αυτα τα πουλια.
Χθες με εβαλε ο διαολος να τα δοκιμασω ξανα και παλι δεν μου αρεσαν καθολου, λογικα θα εχουν μεγαλη διαφορα στην ατρακτο το νο3 με το νο6 εννοειται και στις μενουσες, δεν νομιζω να κανω ξανα δοκιμη παντως με τετοια μιξ νουμερα σε φυσιγγι.
Το nsi 3/5 παντως μου αρεσε καποτε οπως και το 4/6 αλλα πλεον προτιμω τα κανονικα φυσιγγια με ενα νουμερο σκαγιων που εχουν σιγουρα πιο κοντη ατρακτο και εχω μαθει τις προσκοπευσεις.
Ναι Αλεξ..Τραβα πρωτα στον οδοντιατρο να σου βγαλει ενα καλουπι και να σου αριθμησει τα δοντια.Ριξε τα ρεμινγκτον ντουμπλεξ 4*6 αμα τα βρεις πουθενα ξεχασμενα και θα φιλάς και τον καλυκα μετα