Ηλία σε τι νούμερο το δούλευες και τσοκαρισμα??Το black diamond είναι εξαιρετικο,γρήγορο και συγκεντρωτικό από τα βασικά μου 32αρια!
Ηλία σε τι νούμερο το δούλευες και τσοκαρισμα??Το black diamond είναι εξαιρετικο,γρήγορο και συγκεντρωτικό από τα βασικά μου 32αρια!
Θοδωρη με εξαίρεση τα μπασίματα που είχα μερικά οκταρια,9αρακια βάζω στην τσίχλα,τώρα από τσοκ με το 4αρι θεωρώ πως είσαι καλυμμένος για τις βολές τις τσίχλας εκτός και αν θέλει κάποιο να την είδε extreme long range και να βάλει 3αριΑπο Οκτώβρη και μετά που το έχω ριξει μόνο μια φορά στην Κρήτη ένιωθα να μου κάνει νερά αλλά ίσως έφταιγα εγώ!το συνιστώ πάντως!Ηλία σε τι νούμερο το δούλευες και τσοκαρισμα??
Εγώ δοκίμασα τα φυσίγγια oscar και black diamond και σαν ιδιογωμοτης, βγάζω το καπέλο και λέω τα καλύτερα για αυτά,και με όπλο ανδρανειαςΚαλημέρα σας.
Παρακαλώ κάποιον συνάδελφο να μου πει γνώμες για τα φυσίγγια oscar nitro red fire, black diamond 32 γρ για κηνυγι τσίχλας που με ενδιαφέρουν με όπλο beneli beccaccia supreme.
Το Black Diamond πάρα πολύ καλό συγκεντρωτικο και γρήγορο. Το άλλο δεν το ξέρω! Πάντως γενικά τα όσκαρ πολύ καλάΚαλημέρα σας.
Παρακαλώ κάποιον συνάδελφο να μου πει γνώμες για τα φυσίγγια oscar nitro red fire, black diamond 32 γρ για κηνυγι τσίχλας που με ενδιαφέρουν με όπλο beneli beccaccia supreme.
Οκ!!!! Εγώ πέρυσι που είχα ρίξει κανά 2-3 κουτάκια.....σε κάτι μακρινές έτριβα τα μάτια λόγο 2* ...ενώ στις κοντινές πήγε το κλαμπανι αέρας χαχαχα!!!Θοδωρη με εξαίρεση τα μπασίματα που είχα μερικά οκταρια,9αρακια βάζω στην τσίχλα,τώρα από τσοκ με το 4αρι θεωρώ πως είσαι καλυμμένος για τις βολές τις τσίχλας εκτός και αν θέλει κάποιο να την είδε extreme long range και να βάλει 3αριΑπο Οκτώβρη και μετά που το έχω ριξει μόνο μια φορά στην Κρήτη ένιωθα να μου κάνει νερά αλλά ίσως έφταιγα εγώ!το συνιστώ πάντως!
Είναι σφιχτό το 2αρι για κοντα ρε πατρίδα....θες φυσιγγακι να σκορπάει και λίγο!Οκ!!!! Εγώ πέρυσι που είχα ρίξει κανά 2-3 κουτάκια.....σε κάτι μακρινές έτριβα τα μάτια λόγο 2* ...ενώ στις κοντινές πήγε το κλαμπανι αέρας χαχαχα!!!
Το ξέρω.....απλά δεν έκατσα ποτέ ν ασχοληθώ να βρω τέτοιο φυσιγγάκι Δεν πειράζει με την εμπειρία έρχεται και η γνώση....βρήκα και μια κάννη browning σχεδόν 5*......αλλά οπότε την έβαλα πάνω δεν Μ πετάγονταν καμία κοντά!!!!Είναι σφιχτό το 2αρι για κοντα ρε πατρίδα....θες φυσιγγακι να σκορπάει και λίγο!
καλα φυσιγγια και τα 2 ,αλλα μου αρεσε περισοτερο το τριανταρι ηταν πιο μαλακο και πιο αμεσο, το 32 αρι ηταν λιγο σκληρο και θελει η κρυο η υγρασια για να δουλεψει καλυτερα με καλο καιρο ηταν κουραστικο.Καλησπέρα σας.
Θα ήθελα επίσης γνώμες για τα φυσίγγια clever mirage 30,5 και 32 γρ..επίσης που μπορώ να τα προμηθευτω εκτός από τον γνωστό εισαγωγέα που θέλει 1000 για αγορά και πάνω...
Ευχαριστώ..από πού τα προμηθεύτηκε?ς?καλα φυσιγγια και τα 2 ,αλλα μου αρεσε περισοτερο το τριανταρι ηταν πιο μαλακο και πιο αμεσο, το 32 αρι ηταν λιγο σκληρο και θελει η κρυο η υγρασια για να δουλεψει καλυτερα με καλο καιρο ηταν κουραστικο.
απο μανδηλαρα αλλα δεν ξερω αν φερνει ακομα ,πρεπει να τον παρεις ενα τηλεφωνο.Ευχαριστώ..από πού τα προμηθεύτηκε?ς?
και μαλιστα που εχουμε αυτην την στιγμη φιλεμου αρηη ποιωτικα και καλα ελληνικα φυσιγκιαα 28γρ sporting πχ η φωτο και οχι μωνοο,,,,το θεμα ειναι να το εμπηστευηςςς και μετα αστοοοοο θα κανη την δουλιατου αυτοοοοΕπειδή φαντάζομαι ρωτάς για τον 725 ο μόνος συγκέντρωτηρας που μου έδινε λίγο χαμηλότερες συγκεντρώσεις είναι ο θωδης αλλά κ πάλι δεν θα με απασχολούσε το θέμα... Είναι μικρές οι διαφορές... Τα πάντα ρίχνω προσωπικά χωρίς να με ενδιαφέρει το κυαθιο ειδικά στα 28 γρ που πάνε τα φυσίγγια μπάλα...
Δεν έχω δοκιμάσει κανένα 28αρι που να είχε κακή απόδοση
Μάνο με την SX3 έριξα 2 σεζόν τα τσιχλοφύσιγγα του Τσιπούρα από το Αγρίνιο (J&B Fast 30gr) τα οποία είχαν και έχουν ακόμη Θώδη.Θα ήθελα να ρωτήσω έχει κανένας ξεχωρίσει φυσίγγια του εμπορίου 28-30 γραμ με μεγάλη φούστα; Να το ρωτήσω και αλλιώς κάτοχοι διευρυμένου αυλού 18,80 σε αυτά τα γραμμάρια ποια φυσίγγια σαν έχουν ικανοποιήσει;
Τελικο υψος 56,5?Νεο velox και express 34 τα εχω πετυχει εκτος των 12mm κ με 16mm μεταλλο..
οχι ομως κ τα express 32.......
Καποιος που το εριχνε συχνα ισως θυματε να μου μας πει ποια χρονιά κυκλοφορησαν ετσι...
View attachment 12340
Ναι τοσο...Πεσμου οτι εχεις τα ιδια....Τελικο υψος 56,5?