Γνώμες Φυσιγγίων Αρχείο

• Thread starter Thread starter Evri15metri
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Καποιος που το εριχνε συχνα ισως θυματε να μου μας πει ποια χρονιά κυκλοφορησαν ετσι...
την τσιχλοχρονια που ψαχνανε ολοι καλυκες και μπαρουτια και σκαγια με της πολλες της τσιχλες .sarcastic. πριν 4,5 χρονια νομιζω![παιζανε και σε διαφορα χρωματα η καλυκες.sarcastic.]

την τσιχλοχρονια που ψαχνανε ολοι καλυκες και μπαρουτια και σκαγια με της πολλες της τσιχλες .sarcastic. πριν 4,5 χρονια νομιζω![παιζανε και σε διαφορα χρωματα η καλυκες.sarcastic.]
και αλλη μια φορα το θυμαμε αυτο πρεπει να ηταν το '07-'08...
Ειχα παει τηλ.τοτε γιατι ειχα απορησει κ επειδη τα hit 8 τοτε δεν τα επερνα απο κυνηγομαγαζο φοβηθηκα μηπως ειναι κ τιποτα μαιμουδες..Πηρα τηλ.(Γεναρης μηνας ηταν θυμαμε) κ μου λενε εχεις δικιο επεσαν πολλες τσιχλες φετος αλλα μην σε ανυσηχει γιατι η γομωση ειναι ιδια..κ οντως ειχαν δικιο σε αυτο,δεν ειδα διαφορα προς το χειροτερο στην αποδοση..τα χρωματα του καλυκα αλλαζαν..

Τωρα εχουμε τον Αντρικο... .crying smile.

Που να δεις στραπάτσο που έχουν κάνει στο GT στα νέα 206 formula........πατημένα τσίτα μπόμπα με over boost τα 2.2bar με άγραφο εγκέφαλο κ αντιλάγκ... .sarcastic. .sarcastic.

Είχα σφάξει ένα κ βρείκα τα σκάγια στα 33.70gr την 206 στο 1.60 απλά .sarcastic. και πάτημα στα 57.1mm με καψούλι 688.........
Ποιο
2016-17

καλημερα

ποιο θεωρείται καλυτερο 32αρι για μεικτο κυνηγι φασσα-τρυγονι απ τις γνωστες ιταλικες

rc32 , mb classic 32, nsi classica 32
Τα τελευταία 5-6 χρόνια χρησιμοποιώ απόλυτα το nsi classics 32,ποτε δεν με έχει απογοητεύσει έως τώρα!

καλημερα

ποιο θεωρείται καλυτερο 32αρι για μεικτο κυνηγι φασσα-τρυγονι απ τις γνωστες ιταλικες

Μόνο το classica δεν θα σε απογοητεύσει , μακράν το καλύτερο από την υγρασία το πρωί μέχρι τόν ήλιο του απογεύματος.

καλημερα

Από αυτά τα 3 φυσίγγια το ΜΒ32 δν το έχω ρίξει....το Classica 32 κλότσαγε σα μουλάρι με ζωντανά τρυγόνια κ αίματα.
Μια φορά έριξα σε έναρξη το RC32 σε Νο:8 κ όλα ήταν μέλι-γάλα....

καλημερα

Η μπουρου που πηρες γουσταρει MB classic , κ εσυ νομιζω το εριχνες αυτο το φυσιγγι

καλημερα

Πριν 3-4 χρόνια είχα πάρει 6-7 κουτιά rc.....πάω Ταναγρα για κυνήγι.....μετά από 2 κουτιά που έριξα βρήκα στον δρόμο που περπάταγα έναν μπάρμπα και του τα χάρισα!! Ενώ Μ λέγανε ότι είναι πολύ καλό εμένα δεν μ έκανε.....φέτος που έριξα στην Άρτα το nsi classica....έχω να πω τα καλύτερα.

Την χρονια που γινοτανε ο κακος χαμος πηρα 1 κουτι RC32.Στα πρωτα 5 φυσιγγια το εδωσα σε ενα καρτερι διπλα μου.
Κοιταγα να δω την διαφορα αλλα και και τα παιδια εκεινα τα ιδια εκαναν.1 κουτι-3 ντουφεκια-2 τσιχλες .sarcastic.

Status
Not open for further replies.
Back