Γνώμες Φυσιγγίων Αρχείο

• Thread starter Thread starter Evri15metri
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Ευχαριστώ Άρη.
Σε ποιό κατάστημα στον Πύργο πωλούνται; Σε εκείνα τα δύο στην Ερμού;
Όχι, εκεί είναι ο φίλος ο καλός, και οπλουργος και καλός επαγγελματίας ο Σωτήρης ο βενδρας,ο Καρδαράς είναι στην είσοδο του πύργου, δίπλα από μια αντιπροσωπεία με τρακτέρ στο δεξιό μας χέρι, δεν θυμάμαι διεύθυνση,θα το βρεις στο Google

Παιδιά εμπορικά με aquila στα 30-31-32γρ?
Το j&b με aquila 1,60χ32 ,cx2000,cheddite aquila 22 στην έναρξη μου άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις και κοιτάω τι άλλες επιλογές υπάρχουν σε εμπορικά .
Δημήτρη πριν αρχίσω να γεμίζω έριχνα τα J&B.....τα 32 τα έριξα πέρισυ κ πρόπερσυ.....μάλιστα δοκιμαστικά σε τσίχλα το 32.....αρκετά καλό αλλά δν με ενθουσίασαν υπερβολικά.
Υπερβολικά με είχε ενθουσιάσει το J&B fast (κίτρινο) τα έριχνα από έναρξη στο τρυγόνι σε Νο8 ως το τέλος της σεζόν σε τσίχλα σε Ν9...κ στο περπατητό κ καρτέρι κ έμενα υπερευχαριστημένος...ταχύτατο φυσίγγι....στην πολύ υγρασία κατέβα 1 νούμερο σκάγια...
Όπως κ το J&B Light 31gr (μπλε) το είχα ρίξει στα μπασίματα με νορμάλ υγρασία κ έβγαζε μάτια...με 2* πάντα...
Τα J&B 30,31,32 είναι με Aquila..........

Υ.Γ Στο υδρόβιο έναρξη κ λίγο μετά, δοκίμασε το J&B Super 33gr (καφέ) σε Νο7 ή Νο6 κ στα κρύα το J&B King 34 σε Νο6 ή Νο5 που είναι ποιό φορτωμένο...κ τα 2 με ΜΒ32....;);)
Ελπίζω να σε βοήθησα...!!

Σε πόστ για την έναρξη έγραψα ότι ο πατέρας μου πήρε μια πολύ όμορφη κ μεγαλοπρεπέστατη φάσα. Αυτό που δεν έγραψα και το εισφέρω εδώ είναι ότι έχοντας αρκετά φυσίγγια πυρκάλ άρτεμις ο πατέρας μου κυνηγάει μόνο με αυτά. Όπως τα θυμάμαι παλιά να κεραυνοβολούν θηράματα σε πολύ ωραίες τουφεκιές, έτσι και η φάσα αυτή κεραυνοβολήθηκε με πυρκάλ άρτεμις νο 7. Την είδα την τουφεκιά γι αυτό μπήκα στη διαδικασια να το γράψω. Τι απίστευτο φυσίγγι.
Παρεμπιπτόντως αν θέλει κάποιος φίλος από εδώ να ανοίξει φυσίγγι για παρουσίαση μπορώ να του δώσω.

Σε πόστ για την έναρξη έγραψα ότι ο πατέρας μου πήρε μια πολύ όμορφη κ μεγαλοπρεπέστατη φάσα. Αυτό που δεν έγραψα και το εισφέρω εδώ είναι ότι έχοντας αρκετά φυσίγγια πυρκάλ άρτεμις ο πατέρας μου κυνηγάει μόνο με αυτά. Όπως τα θυμάμαι παλιά να κεραυνοβολούν θηράματα σε πολύ ωραίες τουφεκιές, έτσι και η φάσα αυτή κεραυνοβολήθηκε με πυρκάλ άρτεμις νο 7. Την είδα την τουφεκιά γι αυτό μπήκα στη διαδικασια να το γράψω. Τι απίστευτο φυσίγγι.
Παρεμπιπτόντως αν θέλει κάποιος φίλος από εδώ να ανοίξει φυσίγγι για παρουσίαση μπορώ να του δώσω.
Τι να πει κανείς για τα Άρτεμις... Όταν η παρτίδα ήταν πολύ καλή ίσως να είναι και τα πιο φονικά που έχω δοκιμάσει. Γεμάτη τουφεκιά και απόδοση να τρίβεις τα μάτια σου, όχι σαν κάτι μισοριξιές καινούριες...

Το διήμερο στο κυνήγι τρυγονιών δοκίμασα με τη fabarm ένα συνδυασμό με πρώτο φυσίγγι cheddite freeshots νο8 και τα υπόλοιπα lambro classic νο8. Τουφέκισα τα πρώτα 2 τρυγόνια πήραν την πρώτη τουφέκιά και χρειάστηκε και δεύτερη γιατί πήγαιναν ακόμα. Το ίδιο συνέβη και σε μια καρακαξα που πέρασε από πάνω μου. Είναι μικρό το δείγμα, αλλά στα υπόλοιπα 2 που πήρα έβαλα όλα lambro classic.

Τι να πει κανείς για τα Άρτεμις... Όταν η παρτίδα ήταν πολύ καλή ίσως να είναι και τα πιο φονικά που έχω δοκιμάσει. Γεμάτη τουφεκιά και απόδοση να τρίβεις τα μάτια σου, όχι σαν κάτι μισοριξιές καινούριες...
Το 1ο μου τρυγόνι με τα Άρτεμις Ν7 το είχα πάρει.
Τη μου θύμησες τώρα.............

Status
Not open for further replies.
Back