Σε τι νομό θά κυνηγήσεις?Γνώμες για τα b&p light?
Σε τι νομό θά κυνηγήσεις?Γνώμες για τα b&p light?
Για μένα κοίτα κάτι άλλο σε 30 αρι η 28 γρ.Αττικοβοιωτια.
Όχι, εκεί είναι ο φίλος ο καλός, και οπλουργος και καλός επαγγελματίας ο Σωτήρης ο βενδρας,ο Καρδαράς είναι στην είσοδο του πύργου, δίπλα από μια αντιπροσωπεία με τρακτέρ στο δεξιό μας χέρι, δεν θυμάμαι διεύθυνση,θα το βρεις στο GoogleΕυχαριστώ Άρη.
Σε ποιό κατάστημα στον Πύργο πωλούνται; Σε εκείνα τα δύο στην Ερμού;
Η breda μου τα γουστάρει τρελά! Γρήγορα και συγκεντρωτικά με ακαριαιες καταβολές!Γνώμες για τα b&p light?
Η breda μου τα γουστάρει τρελά! Γρήγορα και συγκεντρωτικά με ακαριαιες καταβολές!
Θα θερίσεις!Συνδυασμό με classica θα κάνουν δουλίτσα;
Τρυγόνια που θα βρει;Θα θερίσεις!
Τρυγόνια που θα βρει;
Είναι τυχερο παιδι ο Μάνος, πιστεύω σε αυτονΤρυγόνια που θα βρει;
Δημήτρη πριν αρχίσω να γεμίζω έριχνα τα J&B.....τα 32 τα έριξα πέρισυ κ πρόπερσυ.....μάλιστα δοκιμαστικά σε τσίχλα το 32.....αρκετά καλό αλλά δν με ενθουσίασαν υπερβολικά.Παιδιά εμπορικά με aquila στα 30-31-32γρ?
Το j&b με aquila 1,60χ32 ,cx2000,cheddite aquila 22 στην έναρξη μου άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις και κοιτάω τι άλλες επιλογές υπάρχουν σε εμπορικά .
Τι να πει κανείς για τα Άρτεμις... Όταν η παρτίδα ήταν πολύ καλή ίσως να είναι και τα πιο φονικά που έχω δοκιμάσει. Γεμάτη τουφεκιά και απόδοση να τρίβεις τα μάτια σου, όχι σαν κάτι μισοριξιές καινούριες...Σε πόστ για την έναρξη έγραψα ότι ο πατέρας μου πήρε μια πολύ όμορφη κ μεγαλοπρεπέστατη φάσα. Αυτό που δεν έγραψα και το εισφέρω εδώ είναι ότι έχοντας αρκετά φυσίγγια πυρκάλ άρτεμις ο πατέρας μου κυνηγάει μόνο με αυτά. Όπως τα θυμάμαι παλιά να κεραυνοβολούν θηράματα σε πολύ ωραίες τουφεκιές, έτσι και η φάσα αυτή κεραυνοβολήθηκε με πυρκάλ άρτεμις νο 7. Την είδα την τουφεκιά γι αυτό μπήκα στη διαδικασια να το γράψω. Τι απίστευτο φυσίγγι.
Παρεμπιπτόντως αν θέλει κάποιος φίλος από εδώ να ανοίξει φυσίγγι για παρουσίαση μπορώ να του δώσω.
Το 1ο μου τρυγόνι με τα Άρτεμις Ν7 το είχα πάρει.Τι να πει κανείς για τα Άρτεμις... Όταν η παρτίδα ήταν πολύ καλή ίσως να είναι και τα πιο φονικά που έχω δοκιμάσει. Γεμάτη τουφεκιά και απόδοση να τρίβεις τα μάτια σου, όχι σαν κάτι μισοριξιές καινούριες...
Ίσως δυνατό φυσίγγι σε συνδυασμό με ζέστη=σκορποσκαγιασμαΓεια σε όλους την παρέα. Εχω μια απορία γιατί δυσκολεύομαι να πάρω πουλιά στις γομωσεις 34+ και πάνω σε σχέση με 30-31γρ???