Γνώμες Φυσιγγίων Αρχείο

• Thread starter Thread starter Evri15metri
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Θες σεταπ από την δεκάδα;;;; γιατί πέρσι τα 5 είχαν άλλη μπαρούτι από τα άλλα 5.hair.εχω βίντεο την ώρα που τα έκοψα, αλλά δεν το δείχνω για ευνόητους λόγους...
Έκατσες κ χάλασες ολόκληρη την κασετινα μωρε? Πάει το δεκαρικάκι..... .yelling.

Έκατσες κ χάλασες ολόκληρη την κασετινα μωρε? Πάει το δεκαρικάκι..... .yelling.
12 έχει φτάσει τώρα.Ο πατέρας μου και εγώ περυσι μια χαρά αποτελέσματα.Ειδικά έναν το πήρα με ξεχασμένο πόσα χρόνια του πατέρα μου αλλά καλά φυλαγμένο.Τον ξέρανε τον αυτιά..Του παππού πάλι δεν του άρεσε γιατί ήταν όλο ζωντανοί έλεγε.Ο θείος ρίχνει ότι να ναι.Μπιτούρμπο 36γρ που μου είχε δώσει και εμένα νο6 και είχα πάρει έναν.Μέχρι και 3Α 33γρ.Δεν τα πολυψάχνει και μια χαρά επιτυχίες έχει.Ο παππούς ρέμινγκτον έχει κολλήσει πλέον!!

Last edited:
Φυσίγγια ελληνικά, ιταλικά, αμερικάνικα, κόβουμε μετράμε, ελέγχουμε, ζυγίζουμε, εδώ ο ζαραλης μου έλεγε κάποτε στο κατάστημα που δούλευα ότι δεν υπάρχει πιο γρήγορο από το δικό του πουθενά,και ότι οι Μπαρούτες του είναι από τις καλύτερες, έχει ανοίξει κανείς;;;; γνώμη έχουμε;;;; καλημέρα σε όλους....Screenshot_2022-02-21-06-04-27-782_com.facebook.katana.jpgScreenshot_2022-02-21-06-04-33-994_com.facebook.katana.jpg

Φυσίγγια ελληνικά, ιταλικά, αμερικάνικα, κόβουμε μετράμε, ελέγχουμε, ζυγίζουμε, εδώ ο ζαραλης μου έλεγε κάποτε στο κατάστημα που δούλευα ότι δεν υπάρχει πιο γρήγορο από το δικό του πουθενά,και ότι οι Μπαρούτες του είναι από τις καλύτερες, έχει ανοίξει κανείς;;;; γνώμη έχουμε;;;; καλημέρα σε όλους....View attachment 42796View attachment 42797
Ειχα ριξει 1 κουτι καποτε το Vespa 32gr....ολο κροτο ηταν...δεν μου αρεσε...το 33αρι
διασπορας δεν ειναι για ανω των 25m...δεν τρυπαει τη μπεκατσα σε Νο12...3 εχασε ενας φιλος προπερσυ...τραυματισμενες εφυγαν....

https://www.kaliterilamia.gr/2021/01/blog-post_845.html

οποίος πλούτος της ελληνική γλώσσης ανεξάντλητος

Ο ντάβανος είναι ένα ενοχλητικό έντομο, ίσως αλογόμυγα, ίσως βοϊδόμυγα, ίσως κάτι πολύ χειρότερο, που δεν το ξέρω γιατί δεν τυγχάνω εντομολόγος. Ο Ανδριώτης, καθώς και ο Μπαμπινιώτης, προτιμούν την μορφή τάβανος, που προήλθε από το ιταλικό tabano (λατινικό tabanus). Όμως, οι γλωσσολόγοι μας ξεχάσανε το συνηθέστερο ομώνυμο ιταλικό tafano (λέξη τού Δάντη, από την ίδια ρίζα). Ο Ανδριώτης αποφεύγει να καθορίσει τί ακριβώς είναι ο ντάβανος, ενώ ο Μπαμπινιώτης δίνει την ερμηνεία: αλογόμυγα

ταμπάνι εις την τουρκικήν: σπασαρχιντ ζουζουν

βαι βαι βαι

Μου είχε πει ότι βέσπα σημαίνει σφήκα, αλλά δεν θυμάμαι σε ποια γλώσσα
Στα Ιταλικά...
Δεν έχω ρίξει τα φυσίγγια του, αλλά τον παρακολουθω κ έχει κάνει φοβερή διαφήμιση, σε ελκύει να τα δοκιμάσεις αν κ πανακριβα......

https://zaralis.gr/collections/prince-fysiggia

Status
Not open for further replies.
Back