Παρα πολυ καλο αλλα μονο με κρυο!Με καλο καιρο πολλα ζωντανα και πολυ αιμα.Τώρα που το κυνήγι κλείνει την αυλαία του, κοιτάμε για την νέα σεζόν, τα έχει δοκιμάσει κανείς;;τι μπαρούτι έχουν;;;View attachment 42922
Παρα πολυ καλο αλλα μονο με κρυο!Με καλο καιρο πολλα ζωντανα και πολυ αιμα.Τώρα που το κυνήγι κλείνει την αυλαία του, κοιτάμε για την νέα σεζόν, τα έχει δοκιμάσει κανείς;;τι μπαρούτι έχουν;;;View attachment 42922
Καλό είναι.Τώρα που το κυνήγι κλείνει την αυλαία του, κοιτάμε για την νέα σεζόν, τα έχει δοκιμάσει κανείς;;τι μπαρούτι έχουν;;;View attachment 42922
Μάλλον είχανε μπαρούτι ...Dimitsanas!!!Τα δουλεψα με ζεστο και κρυο καιρο σε ν7 ν8. Πολλα ζωντανα, αρκετο κροτο και πολυ καπνα στο οπλο. Διασπορας με ελικοειδη δεν αφηνει τοσο πολυ. Επισης 2 φιλοι τα ιδια ακριβως.
Με Aquila ειναι κ πλεον γεμιζονται ΟΛΑ ΤΑ J&B σε καλυκες Fiem....αρα εχουμε να κανουμε με τη "διαμάχη" του 686 & 688...τρεχα γυρευε...ΟΤΑΝ ως περισυ γεμιζωνταν τα Comandos σε καλυκα Cheddite κ cx2000 με S.G. τοτε κεντουσαν...γενικοτερα η ΑQUILA στην υγρασια ζωριζεται......στο κρυο δεν παιζεται....Τώρα που το κυνήγι κλείνει την αυλαία του, κοιτάμε για την νέα σεζόν, τα έχει δοκιμάσει κανείς;;τι μπαρούτι έχουν;;;View attachment 42922
και αντι να κρατηση τιμες της ανεβασε και αλλο.εχουν να φανε μαυρο του χρονου.Με Aquila ειναι κ πλεον γεμιζονται ΟΛΑ ΤΑ J&B σε καλυκες Fiem...
Δυστυχώς,αρε Καρδαρά, ούτε 6€ το κουτί και κάνουν για τα πάντα,(τουλάχιστον εδώ στα μέρη μου)και αντι να κρατηση τιμες της ανεβασε και αλλο.εχουν να φανε μαυρο του χρονου.
Καρδάρα / ρουμελιοτη θα παιχτούν την καινούργια χρόνιαΔυστυχώς,αρε Καρδαρά, ούτε 6€ το κουτί και κάνουν για τα πάντα,(τουλάχιστον εδώ στα μέρη μου)
οποιος βαλει προσφορες και εχει καλες τιμες .Καρδάρα / ρουμελιοτη θα παιχτούν την καινούργια χρόνια
Πλέον εκεί που έχουν φτάσει και θα ανέβουν κι άλλο εκτός από τσιχλες θα κυνηγάμε και προσφορες. Προσφορές όμως που να μην γίνονται σε υποβαθμισμένο προϊόν. Αν έχει καρβουνοσκονη και άμμο μέσα αντί για πυρίτιδα και σκάγια να την βράσω την προσφορα. Μας βλέπω όλους στα 28άρια. Εγώ άρχισα να δοκιμαζομαι ήδη και με 24άρια αλλά σίγουρα δεν κάνουν για όλες τις ημέρες. Με πολύ κρυο ας πούμε , δεν θα έχουν προβλημα?οποιος βαλει προσφορες και εχει καλες τιμες .
Του εμποριου δεν ξερο.αλα ιδιογομοσης κανενα θεμαΠλέον εκεί που έχουν φτάσει και θα ανέβουν κι άλλο εκτός από τσιχλες θα κυνηγάμε και προσφορες. Προσφορές όμως που να μην γίνονται σε υποβαθμισμένο προϊόν. Αν έχει καρβουνοσκονη και άμμο μέσα αντί για πυρίτιδα και σκάγια να την βράσω την προσφορα. Μας βλέπω όλους στα 28άρια. Εγώ άρχισα να δοκιμαζομαι ήδη και με 24άρια αλλά σίγουρα δεν κάνουν για όλες τις ημέρες. Με πολύ κρυο ας πούμε , δεν θα έχουν προβλημα?
το πρωι του εμποριου ναι.[με παγο]Με πολύ κρυο ας πούμε , δεν θα έχουν προβλημα?
Εσείς που έχετε το μεράκι και γεμίζετε μόνοι σας είστε κομπλε. Οι υπόλοιποι μπορεί σήμερα να βρούμε φυσίγγι που γαζωνει και μετά από 2 μήνες να κλανει μεντες σε όλες τις συνθηκες. 2 φορες την έχω πατήσει έτσι από 2 διαφορετικούς κατασκευαστές. Η διαφορά ήταν αβυσσαλέα...Του εμποριου δεν ξερο.αλα ιδιογομοσης κανενα θεμα
Εντάξει εγώ έχω αποφασίσει να πάρω του χρόνου φυσίγγια του skeet για νορμάλ καιρικές συνθήκες. Τα σημεία που συνήθως περπατάω δεν απαιτούν μακρινές βολες όπως και τα περισσότερα απογευματινά που παω. Τώρα για δύσκολες καιρικες συνθήκες και για πιο μακρινές βολες θα προμηθευτώ σίγουρα ανάλογα πυρομαχικά. Αν και η πρώτη τσιχλα που τουφεκισα με φυσίγγι skeet χθες έπεσε στουπί με την δεύτερη τουφεκιά και τσοκ brain mr και την υπολόγισα 30+ μέτρα.το πρωι του εμποριου ναι.[με παγο]
24 σε νορμάλ και 28 κυν. σε εξτρίμ καταστάσεις και είσαι πένα!!!Εντάξει εγώ έχω αποφασίσει να πάρω του χρόνου φυσίγγια του skeet για νορμάλ καιρικές συνθήκες. Τα σημεία που συνήθως περπατάω δεν απαιτούν μακρινές βολες όπως και τα περισσότερα απογευματινά που παω. Τώρα για δύσκολες καιρικες συνθήκες και για πιο μακρινές βολες θα προμηθευτώ σίγουρα ανάλογα πυρομαχικά. Αν και η πρώτη τσιχλα που τουφεκισα με φυσίγγι skeet χθες έπεσε στουπί με την δεύτερη τουφεκιά και τσοκ brain mr και την υπολόγισα 30+ μέτρα.
Έτσι με κόβω του χρονου. Ειδικά τα 28άρια του Ρουμελιώτη με τα κρύα φετος δούλεψαν κάτι παραπανω από καλα.24 σε νορμάλ και 28 κυν. σε εξτρίμ καταστάσεις και είσαι πένα!!!
Και με υγρασία τραβαγανΈτσι με κόβω του χρονου. Ειδικά τα 28άρια του Ρουμελιώτη με τα κρύα φετος δούλεψαν κάτι παραπανω από καλα.
οσο θυμάμαι τα j&b πάντα ήταν σε καλυκες cheddite...Με Aquila ειναι κ πλεον γεμιζονται ΟΛΑ ΤΑ J&B σε καλυκες Fiem....αρα εχουμε να κανουμε με τη "διαμάχη" του 686 & 688...τρεχα γυρευε...ΟΤΑΝ ως περισυ γεμιζωνταν τα Comandos σε καλυκα Cheddite κ cx2000 με S.G. τοτε κεντουσαν...
Σε λογικες σποστασεις οχι...εεε...να κυνηγησουμε κ καμια τσιχλα στο καρτερι, δεν λεει κατι...ισα ισα...να μενουμε ζεστοί...Με πολύ κρυο ας πούμε , δεν θα έχουν προβλημα?
Μεχρι περισυ ειχε Aquila στο 1.65×32 με S.G κ cx2000 στα 57.7 απλα......κ τωρα 1.60×32 με Καρδαρα κ 688 στα 57.00mm...με λιγα λογια, εκοψε πυριτιδα, πατησε καργα το φυσιγγι κ δυναμωσε το καψουλι για να βγσλει δυναμη..+οτι αλλαξε κ την ποιοτητα καλυκα κ αυξησε κ την τιμη....εεεε οχι εντελη...οσο θυμάμαι τα j&b πάντα ήταν σε καλυκες cheddite...
Δεν ήξερα πως τωρα σε όλα βάζει fiem..
Τελευταία φορά που πηρα τα commandos(12 mm μέταλλο) ήταν το '17, cx2000, συγκεντρωτηρας aquilla, πυρίτιδα G3000...
Ωραίο φυσίγγι τοτε... Τώρα δεν ξέρω...