Γνώμες Φυσιγγίων Αρχείο

• Thread starter Thread starter Evri15metri
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Τα δουλεψα με ζεστο και κρυο καιρο σε ν7 ν8. Πολλα ζωντανα, αρκετο κροτο και πολυ καπνα στο οπλο. Διασπορας με ελικοειδη δεν αφηνει τοσο πολυ. Επισης 2 φιλοι τα ιδια ακριβως.
Μάλλον είχανε μπαρούτι ...Dimitsanas!!!

Τώρα που το κυνήγι κλείνει την αυλαία του, κοιτάμε για την νέα σεζόν, τα έχει δοκιμάσει κανείς;;τι μπαρούτι έχουν;;;View attachment 42922
Με Aquila ειναι κ πλεον γεμιζονται ΟΛΑ ΤΑ J&B σε καλυκες Fiem....αρα εχουμε να κανουμε με τη "διαμάχη" του 686 & 688...τρεχα γυρευε...ΟΤΑΝ ως περισυ γεμιζωνταν τα Comandos σε καλυκα Cheddite κ cx2000 με S.G. τοτε κεντουσαν...γενικοτερα η ΑQUILA στην υγρασια ζωριζεται...:(...στο κρυο δεν παιζεται....;)

Υ.Γ. Οταν τα j&b fast 30 & light 31gr αρχιζαν κ μου εκαναν νερα στην υγρασια, τοτε εσφεικα τσοκ....οντας ομως η πυριτιδα ΜΟΛΙΣ στο 1.45×30 & 1.45×31 αντιστοιχα τοτε...;)

οποιος βαλει προσφορες και εχει καλες τιμες .
Πλέον εκεί που έχουν φτάσει και θα ανέβουν κι άλλο εκτός από τσιχλες θα κυνηγάμε και προσφορες. Προσφορές όμως που να μην γίνονται σε υποβαθμισμένο προϊόν. Αν έχει καρβουνοσκονη και άμμο μέσα αντί για πυρίτιδα και σκάγια να την βράσω την προσφορα. Μας βλέπω όλους στα 28άρια. Εγώ άρχισα να δοκιμαζομαι ήδη και με 24άρια αλλά σίγουρα δεν κάνουν για όλες τις ημέρες. Με πολύ κρυο ας πούμε , δεν θα έχουν προβλημα?

Πλέον εκεί που έχουν φτάσει και θα ανέβουν κι άλλο εκτός από τσιχλες θα κυνηγάμε και προσφορες. Προσφορές όμως που να μην γίνονται σε υποβαθμισμένο προϊόν. Αν έχει καρβουνοσκονη και άμμο μέσα αντί για πυρίτιδα και σκάγια να την βράσω την προσφορα. Μας βλέπω όλους στα 28άρια. Εγώ άρχισα να δοκιμαζομαι ήδη και με 24άρια αλλά σίγουρα δεν κάνουν για όλες τις ημέρες. Με πολύ κρυο ας πούμε , δεν θα έχουν προβλημα?
Του εμποριου δεν ξερο.αλα ιδιογομοσης κανενα θεμα

Του εμποριου δεν ξερο.αλα ιδιογομοσης κανενα θεμα
Εσείς που έχετε το μεράκι και γεμίζετε μόνοι σας είστε κομπλε. Οι υπόλοιποι μπορεί σήμερα να βρούμε φυσίγγι που γαζωνει και μετά από 2 μήνες να κλανει μεντες σε όλες τις συνθηκες. 2 φορες την έχω πατήσει έτσι από 2 διαφορετικούς κατασκευαστές. Η διαφορά ήταν αβυσσαλέα...

το πρωι του εμποριου ναι.[με παγο]
Εντάξει εγώ έχω αποφασίσει να πάρω του χρόνου φυσίγγια του skeet για νορμάλ καιρικές συνθήκες. Τα σημεία που συνήθως περπατάω δεν απαιτούν μακρινές βολες όπως και τα περισσότερα απογευματινά που παω. Τώρα για δύσκολες καιρικες συνθήκες και για πιο μακρινές βολες θα προμηθευτώ σίγουρα ανάλογα πυρομαχικά. Αν και η πρώτη τσιχλα που τουφεκισα με φυσίγγι skeet χθες έπεσε στουπί με την δεύτερη τουφεκιά και τσοκ brain mr και την υπολόγισα 30+ μέτρα.

Εντάξει εγώ έχω αποφασίσει να πάρω του χρόνου φυσίγγια του skeet για νορμάλ καιρικές συνθήκες. Τα σημεία που συνήθως περπατάω δεν απαιτούν μακρινές βολες όπως και τα περισσότερα απογευματινά που παω. Τώρα για δύσκολες καιρικες συνθήκες και για πιο μακρινές βολες θα προμηθευτώ σίγουρα ανάλογα πυρομαχικά. Αν και η πρώτη τσιχλα που τουφεκισα με φυσίγγι skeet χθες έπεσε στουπί με την δεύτερη τουφεκιά και τσοκ brain mr και την υπολόγισα 30+ μέτρα.
24 σε νορμάλ και 28 κυν. σε εξτρίμ καταστάσεις και είσαι πένα!!! :cool:

Με Aquila ειναι κ πλεον γεμιζονται ΟΛΑ ΤΑ J&B σε καλυκες Fiem....αρα εχουμε να κανουμε με τη "διαμάχη" του 686 & 688...τρεχα γυρευε...ΟΤΑΝ ως περισυ γεμιζωνταν τα Comandos σε καλυκα Cheddite κ cx2000 με S.G. τοτε κεντουσαν...
οσο θυμάμαι τα j&b πάντα ήταν σε καλυκες cheddite...
Δεν ήξερα πως τωρα σε όλα βάζει fiem..

Τελευταία φορά που πηρα τα commandos(12 mm μέταλλο) ήταν το '17, cx2000, συγκεντρωτηρας aquilla, πυρίτιδα G3000...
Ωραίο φυσίγγι τοτε... Τώρα δεν ξέρω...

Last edited:
οσο θυμάμαι τα j&b πάντα ήταν σε καλυκες cheddite...
Δεν ήξερα πως τωρα σε όλα βάζει fiem..

Τελευταία φορά που πηρα τα commandos(12 mm μέταλλο) ήταν το '17, cx2000, συγκεντρωτηρας aquilla, πυρίτιδα G3000...
Ωραίο φυσίγγι τοτε... Τώρα δεν ξέρω...
Μεχρι περισυ ειχε Aquila στο 1.65×32 με S.G κ cx2000 στα 57.7 απλα....sex hard....κ τωρα 1.60×32 με Καρδαρα κ 688 στα 57.00mm...με λιγα λογια, εκοψε πυριτιδα, πατησε καργα το φυσιγγι κ δυναμωσε το καψουλι για να βγσλει δυναμη..+οτι αλλαξε κ την ποιοτητα καλυκα κ αυξησε κ την τιμη....εεεε οχι εντελη...

Status
Not open for further replies.
Back