Γνώμες Φυσιγγίων Αρχείο

• Thread starter Thread starter Evri15metri
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Πιστευω και ευχομαι οτι θα βαλει CX2000 στο 1,95χ36....για θα δουλεψει καλυτερα....σε διαφορετικους καιρους...

Τωρα το τι σκεπτεται ο καθε ενας μας....με αυτο που σκεπτεται ο κατασκευαστης...μπορει να εχει
μεγαλη αποσταση φιλε !!!! ;)
Από όσο ξέρω η NSI δεν χρησιμοποιεί το 2000 παρά μόνο 688 και 686

Για την nsi μιλάμε, καμιά εντυπωση δεν μου κάνουν ολες αυτές οι αλλαγές...
Είναι κάτι που το έκανε, το κάνει, και θα εξακολουθεί να το κάνει.......
Πολλά τα παραδειγματα στο ιστορικό της, τα έχουμε ξαναπεί...

Γιατί το κανει? Και σε επιτυχημένα φυσιγγια? Και μάλιστα από μια εταιρία που παραγει τα παντα...
Ένα μόνο μπορώ να σκεφτω, επειδή είναι μεγάλος ο ανταγωνισμός, προσπαθει να ανανεώνει τα προιοντα της ώστε να φανει ότι παρουσιαζει κάτι νέο...
Αλλά τέτοιες κινήσεις πολλες φορες φέρνουν αντίθετα αποτελέσματα...

ΥΓ Και τις περισσότερες φορές οποιαδήποτε αλλαγή έχουμε δει να συμβαίνει σε ένα φυσιγγι που μας έχει ικανοποιήσει, για καλό δεν ήταν........

H NSI εχει ανησυχιες . Κατεβασα τον καταλογο 2022 (δεν εχει αλλαξει το site ακομα)
Γιατι πειραζει το percorso , γιατι με Α0 ;
Βγαζει Classika 30 και 32 light kai 33 bior και αλλαζει τα κουτια
νεα για γουρουνια κλπ
και ξαναβγαζει το ΑΖ -20 o_O , αντε στο συναισθημα να πιασουμε και τα γεροντια
Ω ρε φιλε το βλέπω σαν όραμα μπροστά μου τις ανακοινώσεις των μαγαζιων. ΑΖ-20 ο θρύλος επιστρέφει! Τιμή 10€ !!!! Και θα τσιμπήσουν πολλοί και θα πάνε να φορτώσουν....

Αυτό ήταν με σ4
Εκείνο Ηλία ηταν το απόλυτο τσιχλοφυσιγγο. Δεν ειχα ρίξει πολλά άλλα ο κουμπάρος του πατέρα μου άλλο φυσιγγι δεν έβαζε στο όπλο του. Εντάξει ο τύπος ήταν και είναι ακόμα στα 70 του φοβερό τουφέκι αλλά και τώρα σε καμία κουβέντα που κάνουμε έχει να λέει για το ΑΖ-20.

Εκείνο Ηλία ηταν το απόλυτο τσιχλοφυσιγγο. Δεν ειχα ρίξει πολλά άλλα ο κουμπάρος του πατέρα μου άλλο φυσιγγι δεν έβαζε στο όπλο του. Εντάξει ο τύπος ήταν και είναι ακόμα στα 70 του φοβερό τουφέκι αλλά και τώρα σε καμία κουβέντα που κάνουμε έχει να λέει για το ΑΖ-20.
Κ στα τρυγωνια‼️

Status
Not open for further replies.
Back