Γνώμες Φυσιγγίων Αρχείο

• Thread starter Thread starter Evri15metri
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Αψυχολογητες αλλαγες ..γιατι κανει αλλαγες σε φυσιγγια που πανε καλα.....δεν μπορω να καταλαβω

Ειδικα για το percorso με την ΤΕΚΝΑ την θεωρω σωστη την αλλαγη....Μεγαλη διαφυγη πυριτιδας εξω απο την
φουστα...με εκτος απο το οπτικο χαλι....το φυσιγγιο δεν ειχε καμια σταθεροτητα σε ταχυτητες...Αλεξ!!!!

εικόνα_Viber_2021-07-06_11-23-41-620.jpgεικόνα_Viber_2021-07-06_19-23-08-476.jpgεικόνα_Viber_2021-07-06_19-23-29-783.jpgεικόνα_Viber_2021-07-06_19-24-46-504.jpg

Απαραδεκτη κατασταση....για μενα βεβαια.....

Η Α0 τι λέει σε βαρομετρικά χαμηλά ;;;

Η Volcano γεμιζει τα 36ρια με ΑΟ....τα εχω σφαγμενα και μετρημενα και αυτα....Μονο ταχυτητες εδωσαν
και αυτες στο V1,5 και ΟΧΙ στο V2,5 που γραφει η συσκευασια....
Οσον αφορα την συγκεντρωση που γραφει......ονειρα θερινης νυχτος ....Βασιλη μου !!!

Αν φορτωθεί καλά δουλεύει δυνατά αλλά θέλει το ψάξιμο της .Μπορεί να δουλέψει και με 34 αλλά πολύ το ψάξιμο για εκεί σου βάζω ένα φυσίγγι με ΑΟ φωτό το έχω ρίξει πάνε χρόνια ήταν καλο

Attachments

• Screenshot_2022-03-05-11-12-54-589.jpg
    Screenshot_2022-03-05-11-12-54-589.jpg
    105 KB · Προβολές: 12
Ειδικα για το percorso με την ΤΕΚΝΑ την θεωρω σωστη την αλλαγη....Μεγαλη διαφυγη πυριτιδας εξω απο την
φουστα...με εκτος απο το οπτικο χαλι....το φυσιγγιο δεν ειχε καμια σταθεροτητα σε ταχυτητες...Αλεξ!!!!

View attachment 43710View attachment 43711View attachment 43713View attachment 43714

Απαραδεκτη κατασταση....για μενα βεβαια.....
Είναι τρία διαφορετικά,για κοντά, ποίο μακριά,και ακόμα πιο μακριά, έλα ρε Νικόλα, είσαι έξυπνος άνθρωπος.my man.

H NSI εχει ανησυχιες . Κατεβασα τον καταλογο 2022 (δεν εχει αλλαξει το site ακομα)
Γιατι πειραζει το percorso , γιατι με Α0 ;
Βγαζει Classika 30 και 32 light kai 33 bior και αλλαζει τα κουτια
νεα για γουρουνια κλπ
και ξαναβγαζει το ΑΖ -20 o_O , αντε στο συναισθημα να πιασουμε και τα γεροντια
Αλλαξε κ στο gm3 τον gt με τον κλασικό τύπου lb6.

Απο τα 35,5+1,5 αλευρι - μεχρι και τα 48+2 αλευρι πηγε πολυ καλα σε δοκιμες μου και στα 45 μετρα...!!!
Δεν την δοκιμασα στον κυνηγοτοπο με φουλ υγρασια.....εκει δεν ξερω τι ψαρια πιανει !!!

εικόνα_Viber_2020-12-22_19-13-48.jpgεικόνα_Viber_2020-12-22_19-15-25.jpgεικόνα_Viber_2020-12-22_19-15-50.jpg

Απο τα 35,5+1,5 αλευρι - μεχρι και τα 48+2 αλευρι πηγε πολυ καλα σε δοκιμες μου και στα 45 μετρα...!!!
Δεν την δοκιμασα στον κυνηγοτοπο με φουλ υγρασια.....εκει δεν ξερω τι ψαρια πιανει !!!

View attachment 43721View attachment 43722View attachment 43723
Πάει καλά Νίκο την γεμίζει φίλος στα 47 γρ για παπί μόνο σε πολύ δύσκολους καιρούς και αρκετά κάτω του μηδενός .

Πάει καλά Νίκο την γεμίζει φίλος στα 47 γρ για παπί μόνο σε πολύ δύσκολους καιρούς και αρκετά κάτω του μηδενός .

Δεν την ξερω....δεν την εχω δουλεψει.....Απο την αλλη....δεν εχω λογους να μην σε πιστεψω Γιαννη!!!

ΥΓ. Ο Μαικ ( φιλος ) πινει νερο στο ονομα της.... μεχρι και βολια γεμιζει !!!

Και για αυτό Νικόλα!
Μπορεί να πέσω και έξω βέβαια να έχει 686

Πιστευω και ευχομαι οτι θα βαλει CX2000 στο 1,95χ36....για θα δουλεψει καλυτερα....σε διαφορετικους καιρους...

Τωρα το τι σκεπτεται ο καθε ενας μας....με αυτο που σκεπτεται ο κατασκευαστης...μπορει να εχει
μεγαλη αποσταση φιλε !!!! ;)

Μπας και το έχει αλλάξει κάνα χρόνο τωρα από τότε που έχω διαπιστώσει την δραματική πτώση απόδοσης του συγκεκριμένου φυσιγγιου? Λέω εγώ τώρα..

Κωστή....αλλαξε και καλυκα....η εχει τον ημιδιαφανο ακομα ???
Εαν εχει ημιδιαφανο...και δεν εχει διαφυγη πυριτιδας....τοτε σιγουρα αλλαξε πυριτιδα...φιλε !!!

Μπας και το έχει αλλάξει κάνα χρόνο τωρα από τότε που έχω διαπιστώσει την δραματική πτώση απόδοσης του συγκεκριμένου φυσιγγιου? Λέω εγώ τώρα..
Δεν παρατηρησα καμια πτωση φιλαρακι φετος, παντως θα εχουν σιγουρα για αρκετο καιρο τα μαγαζια αυτα με την τεκνα αλλα θα δουμε πως θα παει και το καινουργιο με ΑΟ, ας εχει πουλια και δεν θα τα χαλασουμε στα φυσιγγια...

Κωστή....αλλαξε και καλυκα....η εχει τον ημιδιαφανο ακομα ???
Εαν εχει ημιδιαφανο...και δεν εχει διαφυγη πυριτιδας....τοτε σιγουρα αλλαξε πυριτιδα...φιλε !!!
Τον γαλάζιο ημιδιαφανο έχει με τον ασημί παφυλα αλλά αποτι βλέπω υπάρχει διαφυγή πυριτιδα που έχει φτάσει μέχρι τα σκάγια. Από τότε που άλλαξε τον παφυλα από χρυσό σε ασημί πάντως εγώ είδα μεγάλη διαφορά στην απόδοση συν ότι κλωτσάει αισθητά περισσότερο..

Last edited:
Status
Not open for further replies.
Back