Γνώμες Φυσιγγίων Αρχείο

• Thread starter Thread starter Evri15metri
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Το τρυγονι με 31gr στην εναρξη & 33-34gr στα περασματα...παντα 7,5 & 7 αντίστοιχα.
Δώσε ένα set up 31gr ρε Κωστή για τρυγόνι .Μόνο λόγια .....:)
12/68.40 S4 688 1.45 X 31 Z2M 24 6* 57.80 από μένα .
Ο Μύρος αν θυμάμαι πρότεινε το 688 CSB1 1.65 X31 biorientabile 21 6*
Δώσε ένα κι'εσύ Κωστή ή όποιος άλλος φίλος έχει δοκιμασμένο

Προσωπικά στα 8€ το 34 Α1 spesial lampro που το βλέπω και επειδή το έχω ρίξει είναι μια πολύ καλή αγορά με τα δεδομένα και παίρνεις 9 και 6 και κανείς όλες σου τις δουλειές και με καλό και με κακό καιρό από το να δίνεις 7.50 και 8 και παραπάνω για 32 άρια.Η Δορκάδα καλή εταιρία αλλά έχει σηκώσει ψηλά τον αμανέ στις τιμές για μένα και ειδικά στο 3Α εδώ και χρόνια ένα αξιόλογο φυσίγγι το τρέχει στη τιμή λες και είναι χρυσάφι στο χρηματιστήριο το εξαφάνισε από μόνη της σαν εταιρία από τους κυνηγότοπους.

Προσωπικά στα 8€ το 34 Α1 spesial lampro που το βλέπω και επειδή το έχω ρίξει είναι μια πολύ καλή αγορά με τα δεδομένα και παίρνεις 9 και 6 και κανείς όλες σου τις δουλειές και με καλό και με κακό καιρό από το να δίνεις 7.50 και 8 και παραπάνω για 32 άρια.Η Δορκάδα καλή εταιρία αλλά έχει σηκώσει ψηλά τον αμανέ στις τιμές για μένα και ειδικά στο 3Α εδώ και χρόνια ένα αξιόλογο φυσίγγι το τρέχει στη τιμή λες και είναι χρυσάφι στο χρηματιστήριο το εξαφάνισε από μόνη της σαν εταιρία από τους κυνηγότοπους.
Είναι καλό από ότι ακούω δεν το έχω δοκίμασει εγώ..παράπονα από κανέναν ολλα τα 34 σαρία από 8€και πανό Γιάννη θα είναι

Είναι καλό όπως και το 33 ανάμεικτο 8/9 hunting που το έχει ο Κένταυρος 7.50 έχω ρίξει πολλά από τα φυσίγγια που προτείνω εγώ δεν προτείνω ποτέ ότι ακούω μόνο ότι έχω ρίξει και τα χω ρίξει και με διαφορετικά όπλα .Και στα τελευταία 3/4 χρόνια έχουν δείξει και τη σταθερότητα τους .

Είναι καλό όπως και το 33 ανάμεικτο 8/9 hunting που το έχει ο Κένταυρος 7.50 έχω ρίξει πολλά από τα φυσίγγια που προτείνω εγώ δεν προτείνω ποτέ ότι ακούω μόνο ότι έχω ρίξει και τα χω ρίξει και με διαφορετικά όπλα .Και στα τελευταία 3/4 χρόνια έχουν δείξει και τη σταθερότητα τους .
Άμα είναι καλό αξίζει γενικά την ευκαιρία του.Ειδικά και στην τιμή που είναι καλή για τις μέρες μας.

Την πρώτη χρονιά που πήγα φοιτητής στην Αθήνα κατέβασα πολλα 32αρια Remington από τα ράφια του Καλαντζάκου, εποχές ΠΑΣΟΚ τότε, είχα κ μουρλια με το τρυγόνι... Είχα κάνει τουφεκιές όμως σε τρυγονακια κ μικρά παπιά πολύ ωραίες...
Στην περιοχή μου Άρη αν στην έναρξη ρίξεις πέντε δέκα φυσίγγια δεν πρέπει να έχεις παράπονο. Όταν ανοίγει το τρυγόνι έχουν φύγει τα πολλά και έχουν μείνει πολύ λίγα

Μεγάλη αλήθεια αυτό. Το Hit 8 και το εξπρές ακόμα είναι οκ στην τιμή , τα άλλα όμως...

Εδώ πήγε και χάλασε το express32 μετά από τόσα χρονιά που προσωπικά για μένα ήταν φυσιγγαρα. Πλέον μόνο 28αρια στα μικρά θηράματα...
Και εγώ δεν ξέρω άμα το χάλασε, το άλλαξε όμως πρώτος λόγω της ισπανικής μπαρούτες γιατί δεν ήξερε τι θα γίνει με την maxam.

QUOTE="PredatoZ, post: 733082, member: 1887"]
Άμα είναι καλό αξίζει γενικά την ευκαιρία του.Ειδικά και στην τιμή που είναι καλή για τις μέρες μας.
[/QUOTE]
Και αυτό είναι καλό αλλά και το 32 hunting ανάμεικτο 9/10 με μισοταπο για τις μαύρες για ορτύκι κτλ.Αυτα τα δύο του καραμανιδη τα γνωρίζω τουλάχιστον 4/5 χρόνια και τα ρίχνω ανά διαστήματα θα τα χαρακτήριζα σταθερά και καλά φυσίγγια .ο ξάδελφος με την ςς και τη σεντρο αυτά τα δύο και τα Α1 spesial 34 τα ρίχνει μόνιμα χρόνια.

Θα πεσει βαρυς ο πελεκυς φετος στα φυσιγγια :cool:

View attachment 50555
Κ να μην άλλαζαν καθόλου οι τιμές τους....όταν όλα έχουν πάρει τον ανήφορο‼️κ η κορυφή...ακόμη μακριά,τι να λέει ❓είδος πολυτελείας θα γινει‼️
Τα χόμπι θα έιναι προαιρετικά, για όσους έχουν να παλέψουν με την κάλυψη των βιοτικών αναγκών‼️

Τυχεροί όσοι μένουν επαρχία και ασχολούνται με το κυνήγι ψάρεμα γιατί δυσκολεύει το έργο.Βλεπω κατάληξη 10ετιας 65/75 δηλ πουλμαν για τους κατοίκους της πόλης και ομαδικά κυνήγια.Αν και δεν υπάρχει συνοχή όπως παλαιότερα και βλέπω για λόγους ανθρώπινης μαλακίας να μην συμβαίνει ούτε αυτό.Λιγοστευουμε τάχιστα αυτό βλέπω.Οσο για τα φυσίγγια είναι ο μικρότερος παράγοντας γιατί μπορείς να προσέχεις και να μετράς τις ντουφεκιες σου είναι εφικτό αλλά για τα καύσιμα και το κόστος διαβίωσης είναι που δε μπορείς να κάνεις τίποτα,αυτό σου στερεί το κυνήγι νομίζω όχι το φυσίγγι ακόμη τουλάχιστον.

Status
Not open for further replies.
Back