Γνώμες Φυσιγγίων Αρχείο

• Thread starter Thread starter Evri15metri
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
....Βλεπω κατάληξη 10ετιας 65/75 δηλ πουλμαν για τους κατοίκους της πόλης και ομαδικά κυνήγια....
Ξεχασε το αυτο Γιαννη.
Οι ανθρωποι εχουν αλλαξει, εχουν αποξενωθει πλεον.
Καποιες πιο δεμενες παρεες, ναι, θα πανε με κοινο αυτοκινητο για κυνηγι ,μεχρι να γινει η πρωτη παρεξηγηση.
Πιο πολυ βλεπω να γινεται κυνηγι και φαντασιωση μεσω του υπολογιστη...

Τα μεταφορικά όμως πόσα θα είναι? Θα αξίζει να πάρει κάποιος?
Στα υπόψη φυσίγγια η διαφορά αγγίζει τα 3 ευρώ το κουτί, τα μεταφορικά μπορείς να έρθεις σε επικοινωνία με το κατάστημα και αν κάποιος έχει σύνδεσμό εκεί μπορεί να γλιτώσει κάποια μεταφορικά.

Ξεχασε το αυτο Γιαννη.
Οι ανθρωποι εχουν αλλαξει, εχουν αποξενωθει πλεον.
Καποιες πιο δεμενες παρεες, ναι, θα πανε με κοινο αυτοκινητο για κυνηγι ,μεχρι να γινει η πρωτη παρεξηγηση.
Πιο πολυ βλεπω να γινεται κυνηγι και φαντασιωση μεσω του υπολογιστη...
Ευτυχώς που ακόμη το υγραέριο βρίσκεται κάτω του ενός €

Θα σου πω εγώ με την παρέα που κυνηγάω σχεδόν ποτέ δε πάει κάποιος μόνος 2/3 μαζί και 4 πηγαίναμε και προτού κρίσης και αν εξαιρέσεις το πατέρα μου που πλέον δε ζει πάλι 2/3 πάμε το ζευγάρι είναι σίγουρο μοιραζόμαστε τα έξοδα και αν πηγαίνουμε συνέχεια με το ίδιο αυτοκίνητο επειδή γίνεται χάλια που και που του κάνουμε πληρωνουμε όλοι και το πλύσιμο.

Μόνο στη Μάνη είναι τόσο ακριβό Κερατσίνι που βάζω εγώ προχτές έβαλα 0.96,5
Γιάννη και Αιτωλοακαρνανία και σχεδόν παντού, νομίζω είναι πάνω από 1,05. Αθήνα ίσως είναι διαφορετικά, λόγω ανταγωνισμού και μειωμένων μεταφορικών.

Όντως έτσι είναι αλλά είναι μεγάλη η διαφορά εκμεταλευονται τη κατάσταση στις επαρχίες και το μονοπώλιο κάποιοι.Ετσι λειτουργεί η αγορά δηλ έχω πετύχει 21 λεπτά διαφορά στο υγραέριο πειραιά με Γύθειο.
Άκου και το τελευταίο, γιατί είμαστε εκτός θέματος: Αγρίνιο 1,185 και Άρτα 1.08. Ίδια εταιρεία. Υποτίθεται ότι η Άρτα απέχει περισσότερα χλμ απο τα διυλιστήρια.

Θα σου πω εγώ με την παρέα που κυνηγάω σχεδόν ποτέ δε πάει κάποιος μόνος 2/3 μαζί και 4 πηγαίναμε και προτού κρίσης και αν εξαιρέσεις το πατέρα μου που πλέον δε ζει πάλι 2/3 πάμε το ζευγάρι είναι σίγουρο μοιραζόμαστε τα έξοδα και αν πηγαίνουμε συνέχεια με το ίδιο αυτοκίνητο επειδή γίνεται χάλια που και που του κάνουμε πληρωνουμε όλοι και το πλύσιμο.
Και μόνος σου δεν έχει γούστο ,εκτός τον κίνδυνο.

Last edited:
Και μόνο σου δεν έχει γούστο ,εκτός τον κίνδυνο.
Μονος σου κανεις και διαλογισμο...
Επειδη ειμαι επαρχια πηγαινω παρα πολλες φορες μονος μου, αλλα οταν παω με παρεα ειναι πιο καλα, κανεις κουβεντα κανεις το χαβαλε σου και το κυριοτερο οπως ειπες αμα γινει κατι υπαρχει μεγαλυτερη ασφαλεια.

αλλά για τα καύσιμα και το κόστος διαβίωσης είναι που δε μπορείς να κάνεις τίποτα,αυτό σου στερεί το κυνήγι νομίζω όχι το φυσίγγι ακόμη τουλάχιστον.
Εγώ το θέμα με τα καύσιμα το έλυσα αν όλα μείνουν όπως είναι τωρα, τα φυσίγγια είναι αυτά που με ζορίζουν....

Μονος σου κανεις και διαλογισμο...
Επειδη ειμαι επαρχια πηγαινω παρα πολλες φορες μονος μου, αλλα οταν παω με παρεα ειναι πιο καλα, κανεις κουβεντα κανεις το χαβαλε σου και το κυριοτερο οπως ειπες αμα γινει κατι υπαρχει μεγαλυτερη ασφαλεια.
Άλλο να είσαι κοντά στο σπίτι και άλλο να φύγεις από την Αθήνα και να πας Αταλάντη

Άλλο να είσαι κοντά στο σπίτι και άλλο να φύγεις από την Αθήνα και να πας Αταλάντη
Το 21 ανημερα Χριστουγεννα επαθα ριξη μηνισκου απο ενα πεσιμο σε κυνηγι φασσας, επρεπε να ανεβω μια μεγαλη ανηφορα για να βγω στο αυτοκινητο.

Κανονικα ηταν 10 λεπτα περπατημα, εκανα 30 λεπτα με το οπλο σαν γκλιτσα, αποσταση απο το σπιτι 15 με 20 λεπτα.

Εσεις απο Αθηνα πηγαινετε και πολυ πιο μακρια απο Αταλαντη, οταν εισαι μονος σου και παθεις κατι ειναι μεγαλο ζορι φιλε, ακομα και στην περιπτωση μου ηταν μεγαλη ταλαιπωρεια.

Βεβαια το χειροτερο απ ολα ειναι η περδικα, εκει ειναι παρα παρα πολυ ζορικο το θεμα

Το 21 ανημερα Χριστουγεννα επαθα ριξη μηνισκου απο ενα πεσιμο σε κυνηγι φασσας, επρεπε να ανεβω μια μεγαλη ανηφορα για να βγω στο αυτοκινητο.

Κανονικα ηταν 10 λεπτα περπατημα, εκανα 30 λεπτα με το οπλο σαν γκλιτσα, αποσταση απο το σπιτι 15 με 20 λεπτα.

Εσεις απο Αθηνα πηγαινετε και πολυ πιο μακρια απο Αταλαντη, οταν εισαι μονος σου και παθεις κατι ειναι μεγαλο ζορι φιλε, ακομα και στην περιπτωση μου ηταν μεγαλη ταλαιπωρεια.

Βεβαια το χειροτερο απ ολα ειναι η περδικα, εκει ειναι παρα παρα πολυ ζορικο το θεμα
Με τα περπατητα που κάνουμε μπορεί να είσαι 5-7χιλιομετρα μακριά από το αυτοκίνητο.

Status
Not open for further replies.
Back