Γνώμες Φυσιγγίων Αρχείο

• Thread starter Thread starter Evri15metri
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Η ίδια ερώτηση για το ΟΚ 30γρ;
Το έριξα έναρξη σε τρυγόνια Βασίλη και ήταν εξαιρετικο,όπως και αργότερα στις τσίχλες μέχρι τον Νοέμβριο. Δυστυχώς μου τελείωσαν και δεν πρόλαβα να τα δοκιμάσω και σε πιο δύσκολο καιρό και αργότερα δεν συνέφεραν οικονομικά για μεγάλη κατανάλωση.
Για να ρωτάς για τόσα φυσίγγια βλέπω να το αδειάζεις το μαγαζί στη Σύρο..my man.

Το jordan κόκκινο 32γρ σε τι καιρό θα το ρίχνατε όσοι το έχετε δοκιμάσει;
Το δουλεύω από το 2016 και είναι η πρώτη επιλογή στο περπατητό τσίχλας, σε 9αρι με 4*, από Νοέμβρη μέχρι Φλεβάρη. Ακόμα και με φουλ υγρασία δεν είχα ποτέ θέμα με τραυματισμένα.
Το έριξα φέτος 28 Οκτωβρίου σε κυριαρινες σε 8αρι, επίσης μια χαρά, πήρα και μια φάσσα

Το έριξα έναρξη σε τρυγόνια Βασίλη και ήταν εξαιρετικο,όπως και αργότερα στις τσίχλες μέχρι τον Νοέμβριο. Δυστυχώς μου τελείωσαν και δεν πρόλαβα να τα δοκιμάσω και σε πιο δύσκολο καιρό και αργότερα δεν συνέφεραν οικονομικά για μεγάλη κατανάλωση.
Για να ρωτάς για τόσα φυσίγγια βλέπω να το αδειάζεις το μαγαζί στη Σύρο..my man.
Σε ευχαριστω Γιάννη. Πήρα μερικά κουτάκια που τα είχε στα 8€ έτσι για την νοσταλγία.

Μου κάνει πάντως εντύπωση που οι Κύπριοι δεν μιλάνε για τα victory.
Tί να γράψουμε ;
Καλά φυσίγγια είναι .
Όταν δε γνωρίζεις καί τα set up ξέρεις πότε θα τα ρίξεις .
Αν δέν γέμιζα τώρα στην έναρξη σίγουρα θα έριχνα Rocket 29 (D20 ) & Concord 31 (AI)
Δοκιμασμένα φυσίγγια ,σταθερά -δυναμικά .

Tί να γράψουμε ;
Καλά φυσίγγια είναι .
Όταν δε γνωρίζεις καί τα set up ξέρεις πότε θα τα ρίξεις .
Αν δέν γέμιζα τώρα στην έναρξη σίγουρα θα έριχνα Rocket 29 (D20 ) & Concord 31 (AI)
Δοκιμασμένα φυσίγγια ,σταθερά -δυναμικά .
Έριχνα το μίνι μάγκνουμ με την χραπα,,,,μπροστά πίσω θανατικό‼️40 γρ.ΑΟ πυριτις‼️

Status
Not open for further replies.
Back