Γνώμες Φυσιγγίων Αρχείο

• Thread starter Thread starter Evri15metri
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Με αυτά τα φυσίγγια τι παίζει γιατί τόσο φθηνά τα έχει δοκιμάσει κανείς;
View attachment 53934
Πανό η τιμή αυτή είναι για κουτί 20 φυσιγγίων.Αρα στα 25 βγαινει 8,55 το κουτί.
Πάλι φτηνά είναι,αλλά δεν ισχύουν οι τιμές που αναφέρει ο συγκεκριμένος έμπορας.

Καλησπέρα, ξέρετε τι πυρίτιδα έχουν τα ρ12 34γρ του δορκα και αν είναι ελαφρύ φυσίγγι για λαγό στην έναρξη που λογικά θα έχει ζέστη?
Παλιότερα είχε psb1 τώρα δεν ξέρω...... Ότι πάρεις για λαγό να το δοκιμάσεις στο όπλο σου πρώτα....... Εγώ θα πήγαινα σε δοκιμασμένη λύση Remington exxpres η rotwaill γερμανικό.........

Πανό η τιμή αυτή είναι για κουτί 20 φυσιγγίων.Αρα στα 25 βγαινει 8,55 το κουτί.
Πάλι φτηνά είναι,αλλά δεν ισχύουν οι τιμές που αναφέρει ο συγκεκριμένος έμπορας.
Πουλάω και εγώ κάτι JK3 40 γρ 4αρια για λαγό προσφορά 10€ αλλά το κουτί έχει 12 μέσα όποιος προλάβει τα άλλα τα χω ρίξει χαχαχαχαχα.

Με αυτά τα φυσίγγια τι παίζει γιατί τόσο φθηνά τα έχει δοκιμάσει κανείς;
View attachment 53934
Eιχα ρίξει τα mirage τα sporting και γαζωναν τώρα η πολύ χαμηλή τιμή πιθανόν για κατασκευάζοντε στην Τουρκία στα χοντρά δεν θα τα εμπιστευομουν πάρε RC 35 serie oro η Gorilla 34 η percorso caccia να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο

Καλησπέρα, ξέρετε τι πυρίτιδα έχουν τα ρ12 34γρ του δορκα και αν είναι ελαφρύ φυσίγγι για λαγό στην έναρξη που λογικά θα έχει ζέστη?
Του δόρκα τα φυσίγγια είναι όλα πολύ δυνατά δεν θα χρησιμοποιούσα κανένα από αυτά σε έναρξη

Με ισπανικη είναι psb1 είναι μια χαρά είναι για λαγό για έναρξη. (Κοίτα και το λαμπρό το καφέ).

25 εχει
Τόλη σίγουρα ισχύει αυτό για τα mirage που δίνει ο συγκεκριμένος;
Νομίζω τα έφερναν και άλλοι όπως ο Γκιουλέκας και εκεί όντως ήταν σε 25αρι κουτί.Εκτος αν είναι 25αρι όντως το κουτί και αυτός αναφέρει τιμή για 20 φυσίγγια.
Άβυσσος η ψυχή του Έλληνα επιχειρηματία χαχαχαχα.

Status
Not open for further replies.
Back