Γνώμες Φυσιγγίων Αρχείο

• Thread starter Thread starter Evri15metri
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Λ
Και τα αμερικανικά?
Αυτα που γράφουν super speed μαζι με κατι 34 της ίδιας εταιρείας πηραμε πριν χρονια απο μαγαζί της Αθήνας μαζι με τον γαμπρό μου τα 34 ηταν 25αδα τα αλλα 10δες μονο τα μαγνουμ αξιζαν έγραφαν ταχ 390?

Παλικάρια οποιος μπορεί να με βοηθήσει με τα παρακάτω τρία φυσίγγια. Πρώτο Καραμανίδης super kill μαύρα 33,5γρ. Δεύτερο Κένταυρος τα χοντρά που γεμίζει και βάζει σε κουτί JK6 και τα οποία δεν θυμάμαι καν τι έχουν μέσα. Τρίτο lambro μπλε.

Όλες οι γνώμες ευπρόσδεκτες, ευχαριστώ! :)

Παλικάρια οποιος μπορεί να με βοηθήσει με τα παρακάτω τρία φυσίγγια. Πρώτο Καραμανίδης super kill μαύρα 33,5γρ. Δεύτερο Κένταυρος τα χοντρά που γεμίζει και βάζει σε κουτί JK6 και τα οποία δεν θυμάμαι καν τι έχουν μέσα. Τρίτο lambro μπλε.

Για παπιά τα θες ?

Κένταυρος 5, μπλε 6 και Καραμανίδη δεν θυμάμαι τωρα, 5 η 6.
"Τα Lambro θα τα ρίξεις με θερμοκρασίες 12-33οC, σχετική υγρασία 40%-70% και ατμοσφαιρική πίεση 1000-1050mbar.
Έχουν καλύτερη απόδοση σε νέα σελήνη και σε ανέμους από 0-2 μποφόρ.
Κατά προτίμηση βορειοανατολικούς.
Αντιπαθούν τους νοτιάδες.
Ώρες από 8:00 - 12:00 το μεσημέρι."
Πλάκα ... για να γράψει κανένα καλό ο Alex.

Φάσσα παπί πέρδικα σε λογικές αποστάσεις χωρίς ψοφόκρυο όλα θα κάνουν δουλειά.
Μόνο το μπλε έχω ρίξει σε χαρτί ... normal νούμερα.
Έχεις όμως και άλλες επιλογές

1662149977044.png

Το μαύρο του καραμανιδη θα το ρίξεις μπασιματα στης φάσσες και απόγευμα σε παπί, του Κενταύρου ριξτο παντού και το μπλε ριξτο με κρύο.

Το 33αρι το γέμιζε με Α1 τώρα εδώ και λίγα χρόνια το γεμίζει psb1 .έβγαζε και 33αρι διασποράς καλό τώρα δε ξέρω τι κάνει .Το 40 γρ το γέμιζε με jk3 έφυγε αυτή το γεμίζει με m92s το silver σταθερά με g3000 1.62/32 το σκορ δε το θυμάμαι έβγαζε και κάποιο 34γρ με jk6 αλλά δε ξέρω αν το βγάζει πλέον .Του είχα πει ότι έπρεπε να βγάλει ένα 30γρ και το σκεφτοτανε δεν ξέρω αν θα κάνει τη κίνηση αλλά το σκεφυιταν ζεστά .Για μένα μια πλήρη γκάμα θα έπρεπε να έχει 28/32/36/40 και ένα 34γρ διασποράς και εννοείται το 32αρι να το έβγαζε και σε χοντρό μέχρι 5 νουμ φορτωμένο από μπαρούτι.

Status
Not open for further replies.
Back