Συγνώμη λάθος μου, αλλά όπως την πάτησα εγώ είναι πιθανό να την πατήσει κ άλλος, υπάρχει μια συνάφεια στο όνομα.Τεό ο φαντομ δεν εχει f2 αλλά F32 με granular γεμισμένο
απο λάκτισμα πώς πάνε; γιατί σκοπεύω να τα δοκιμάσω με το δίκανο..
οκ..τι παίζει σε 32γρ ατσάλινο; καμία πρόταση;;;Φίλε μην το ρίξεις με δίκαννο.
Έχει αρκετή ανάκρουση που ακόμα και με καραμπίνα αερίων την ακούς κανονικά.
Πάνε καλύτερα σε 32γρ.
Mα τι σκατα σκεφθονται ρε φιλε ... ΤΟΣΟ ΜΑ ΤΟΣΟ χαζοι εινα ιρε γμτ , δεν ξερουν οτι θα γινουν ρομπα αμεσως!!!! Βεβαια παιδια ΜΗΝ ξεχναμε κ το λαθος ...δλδ εχω πολλες παραγγελιες κ απλα εγινε μαλακια κ εβαλα τους καλυκες με το MB32 !! Βεβαια σε φυσιγγια λαθοι ΔΕΝ συγχωρουνται ... γιατι μπορει να ακουσουμε ...sorry αλλα πριν γεμιζα semi magnum κ συνεχισα με 2,0 γρμ πυριτιδα στα 32αρια ... γαζωνουν παντως εεεεεεεεΠοτε δεν ειχα κονε τον Δουβρη Τολη,αλλος ηταν το κονε ο οποιος προσπαθει να τον βρει απο το πρωι στο τηλ
οκ..τι παίζει σε 32γρ ατσάλινο; καμία πρόταση;;;
ευχαριστώΤα B&P και τα Power Steel του Κύργια είναι δοκιμασμένα και μου αρέσουν πολύ.
Από εκεί και πέρα έχω ακούσει καλά λόγια και για τα Sellier Bellot αλλά δεν τα έχω δοκιμάσει.
πονταρουν στους πολλους κυνηγους , που δεν δηνουν μεγαλη σημασια στα φυσιγγια , που το μονο που τους ενδιαφεροι ειναι φτηνα φυσιγγια , και δεν ξερουν τι θα πει ΜΒ32 , SIPE, S4 , GM3 , TEKNA , MB36 , κτλ , ολα αυτα τους φενοντε σαν μαρκα φυσιγγιουMα τι σκατα σκεφθονται ρε φιλε ... ΤΟΣΟ ΜΑ ΤΟΣΟ χαζοι εινα ιρε γμτ , δεν ξερουν οτι θα γινουν ρομπα αμεσως!!!! Βεβαια παιδια ΜΗΝ ξεχναμε κ το λαθος ...δλδ εχω πολλες παραγγελιες κ απλα εγινε μαλακια κ εβαλα τους καλυκες με το MB32 !! Βεβαια σε φυσιγγια λαθοι ΔΕΝ συγχωρουνται ... γιατι μπορει να ακουσουμε ...sorry αλλα πριν γεμιζα semi magnum κ συνεχισα με 2,0 γρμ πυριτιδα στα 32αρια ... γαζωνουν παντως εεεεεεεε
Αφού τα λέγαμε ρε παυλαρα...άμα εξαιρέσεις το κάψιμο που πέταγε...πήγαιναν πολύ καλά...και τις δύο πρώτες μέρες μου δούλεψαν καλά....μετά πολλά ζωντανά...από τότε που έπιασε υγρασία!πέρσι σου δούλεψαν καλά ; εχεις περσινο να ανοίξεις για να κάνουμε σύγκριση ;
Καλά μου δούλεψαν Παύλο...τι άποψη έχεις για το στήσιμο?Oscar Gold Black Diamond Granular
Μαλακό είναι Παύλο,όντως!Ηλία δεν το έριξα γιατί το είχα σε Νο8 ενώ κυνήγησα με Νο7 στο σημερινό καρτέρι,,λογικά αυριο θα το ρίξω και θα έχω μια σύγκριση με το fantom f32,,,με βάση την αναλογία της πυρίτιδας γλυκό θα είναι αν και ο συγκεντρωτήρας με φοβίζει λίγο γιατι στο Nitro 33 έχει ανάκρουση σε πανομοιότυπο σεταπ g3000 με άλλο συγκεντρωτήρα,,,θα δείξει αυριο