Γνώμες Φυσιγγίων Αρχείο

• Thread starter Thread starter Evri15metri
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Χαίρεται παίδες. Τι γνώμη έχετε για τα Jordan 35.5γρ; Για λαγό κυρίως αλλά και φάσσα. Ευχαριστώ.
Το χρησιμοποιούσα 4-5 χρόνια,αξιόλογο για τα τότε χρήματα του.Χειμωνιάτικο φυσέκι θα το έλεγα από Νοέμβρη και μετά στις πέρδικες τις γαζωνε. Φυσικά έχω πάρει και λαγό με αυτό.Το Σεπτέμβρη το ένιωθα πολύ σκληρό και δε το προτιμούσα. Με τέκνα γεμιζοταν,τώρα δε ξέρω. Ήταν ένα φυσέκι που σε νορμάλ αποστάσεις των 25-35 μέτρων με άφηνε ευχαριστημένο. Το έχω τραβήξει σε χιόνια σε ένα μπεκατσινι στα 35-40 μέτρα υπολογίζω και το βρήκα διαλυμένο.. σκότωνε ικανοποιητικά δηλαδή αλλά για ζεστές μέρες, μακριά....

καλησπερα παιδια τη γνομη εχεται για τα MARY ARM ARX KAI TA FAGIANO NOBEL SPORT, KAI TA KAINOURGIA THS NOBEL SPORT SUPER CACIA BIOR 6-8 MIX το fagiano to dokimasa στην περδικα με ζεστη ειναι πολυ καλο τα mary arm εκανα μια δοκιμη μονο στα 30μετρα με beretta a400 kai skeet δεν φευγι ουτε τσιχλα πολυ καλη κατανομη και διασπορα κραταη την τουφεκια δεν ξερω στα 20τι κανη , κυνηγαω περδικα με ζεστη και πολυ υγρασια με skeet kai τουφεκιεσ μεχρι 30μετρα μαχ εαν εχει καπιοσ δοκιμαση τα συγγεκριμενα η καπιο αλλο φυσιγγι να μασ πη την αποψη του ευχαριστω..

καλησπερα παιδια τη γνομη εχεται για τα MARY ARM ARX KAI TA FAGIANO NOBEL SPORT, KAI TA KAINOURGIA THS NOBEL SPORT SUPER CACIA BIOR 6-8 MIX το fagiano to dokimasa στην περδικα με ζεστη ειναι πολυ καλο τα mary arm εκανα μια δοκιμη μονο στα 30μετρα με beretta a400 kai skeet δεν φευγι ουτε τσιχλα πολυ καλη κατανομη και διασπορα κραταη την τουφεκια δεν ξερω στα 20τι κανη , κυνηγαω περδικα με ζεστη και πολυ υγρασια με skeet kai τουφεκιεσ μεχρι 30μετρα μαχ εαν εχει καπιοσ δοκιμαση τα συγγεκριμενα η καπιο αλλο φυσιγγι να μασ πη την αποψη του ευχαριστω..
εφοσον εισαι ικανοποιημενος συνεχισε με αυτα.πολυ καλα για περδικα ειναι και τα rotwell wednmansell.

εφοσον εισαι ικανοποιημενος συνεχισε με αυτα.πολυ καλα για περδικα ειναι και τα rotwell wednmansell.
τα ειχα δοκιμαση και αυτα και πολλα αλλα δεν ειχα προβλημα με κανενα η αληθεια απλα μια εταιρια σαν την nobel sport πιστευο ειναι πιο σταθερη αυτοσ ειναι ο λωγοσ που θελω να καταλιξο σε κατι επονιμω βασικα με ενδιαφερη ι προτη τουφεκια που ειναι και στα 15μετρα ψαχνομε να εχω φυσιγγι που να βοηθα στα 15μετρα αλλα σε περιπτοση που θα τουφεκισο στα 25να μην εχω προβλημα τα arx ths nary arm, alfa game dis double, elix gorilla einai ena apo αυτα που προτιμο για προτο ta koytoumanos δεν εχω δοκιμαση

Status
Not open for further replies.
Back