Θα δουμε...υπομονη.Για εκεί ετοιμάζομαι.. Είναι λίγο χάλι ή χρόνια έτσι όπως εξελίσσεται ή εμένα μου φαίνεται?
Θα δουμε...υπομονη.Για εκεί ετοιμάζομαι.. Είναι λίγο χάλι ή χρόνια έτσι όπως εξελίσσεται ή εμένα μου φαίνεται?
Άντε ρε! Υπερβολικός είσαι!Για εκεί ετοιμάζομαι.. Είναι λίγο χάλι ή χρόνια έτσι όπως εξελίσσεται ή εμένα μου φαίνεται?
Λαρωσε θωμαααα!!!!!(μακριά, ότι να Ναι)Μια γνώμη για αυτά
Τα nova πάντως ήταν άστα να πάνε έγινα καταδρομεας να κυνηγάω τα τραυματισμένα μη προλάβουνε να μπούνε στα βατιαΛαρωσε θωμαααα!!!!!(μακριά, ότι να Ναι)
Τα βλέπεις! Μια από τα ίδια είναι!Τα nova πάντως ήταν άστα να πάνε έγινα καταδρομεας να κυνηγάω τα τραυματισμένα μη προλάβουνε να μπούνε στα βατια
Εσύ τέκνον μου ξεπέρασες και εμένα στην ισοπέδωσηΤα βλέπεις! Μια από τα ίδια είναι!
Το χρησιμοποιούσα 4-5 χρόνια,αξιόλογο για τα τότε χρήματα του.Χειμωνιάτικο φυσέκι θα το έλεγα από Νοέμβρη και μετά στις πέρδικες τις γαζωνε. Φυσικά έχω πάρει και λαγό με αυτό.Το Σεπτέμβρη το ένιωθα πολύ σκληρό και δε το προτιμούσα. Με τέκνα γεμιζοταν,τώρα δε ξέρω. Ήταν ένα φυσέκι που σε νορμάλ αποστάσεις των 25-35 μέτρων με άφηνε ευχαριστημένο. Το έχω τραβήξει σε χιόνια σε ένα μπεκατσινι στα 35-40 μέτρα υπολογίζω και το βρήκα διαλυμένο.. σκότωνε ικανοποιητικά δηλαδή αλλά για ζεστές μέρες, μακριά....Χαίρεται παίδες. Τι γνώμη έχετε για τα Jordan 35.5γρ; Για λαγό κυρίως αλλά και φάσσα. Ευχαριστώ.
εφοσον εισαι ικανοποιημενος συνεχισε με αυτα.πολυ καλα για περδικα ειναι και τα rotwell wednmansell.καλησπερα παιδια τη γνομη εχεται για τα MARY ARM ARX KAI TA FAGIANO NOBEL SPORT, KAI TA KAINOURGIA THS NOBEL SPORT SUPER CACIA BIOR 6-8 MIX το fagiano to dokimasa στην περδικα με ζεστη ειναι πολυ καλο τα mary arm εκανα μια δοκιμη μονο στα 30μετρα με beretta a400 kai skeet δεν φευγι ουτε τσιχλα πολυ καλη κατανομη και διασπορα κραταη την τουφεκια δεν ξερω στα 20τι κανη , κυνηγαω περδικα με ζεστη και πολυ υγρασια με skeet kai τουφεκιεσ μεχρι 30μετρα μαχ εαν εχει καπιοσ δοκιμαση τα συγγεκριμενα η καπιο αλλο φυσιγγι να μασ πη την αποψη του ευχαριστω..
τα ειχα δοκιμαση και αυτα και πολλα αλλα δεν ειχα προβλημα με κανενα η αληθεια απλα μια εταιρια σαν την nobel sport πιστευο ειναι πιο σταθερη αυτοσ ειναι ο λωγοσ που θελω να καταλιξο σε κατι επονιμω βασικα με ενδιαφερη ι προτη τουφεκια που ειναι και στα 15μετρα ψαχνομε να εχω φυσιγγι που να βοηθα στα 15μετρα αλλα σε περιπτοση που θα τουφεκισο στα 25να μην εχω προβλημα τα arx ths nary arm, alfa game dis double, elix gorilla einai ena apo αυτα που προτιμο για προτο ta koytoumanos δεν εχω δοκιμασηεφοσον εισαι ικανοποιημενος συνεχισε με αυτα.πολυ καλα για περδικα ειναι και τα rotwell wednmansell.
Πιο βύσμα; Βουλωμένο κάλυκα πρέπει να διαβάσουμε.Gualandi νομίζω...
Το από πίσω εννοώ αυτό με τα αστέρια συνήθως ήταν fiocci τώρα άλλαξεΠιο βύσμα; Βουλωμένο κάλυκα πρέπει να διαβάσουμε.Gualandi νομίζω...
Αν εννοείς τον κάλυκα,maxam
απλα μια εταιρια σαν την nobel sport πιστευο ειναι πιο σταθερη
Καλός η όπως στα Νόμπελ που βγαίνουν καφυλια και ιστορίες????Αν εννοείς τον κάλυκα,maxam