Antipalevon
Banned
Μη βρίζεις, θα φας μπαν!Κάποτε δεν μιλούσαμε αγγλικά και έπιανε .. τώρα πρέπει να γράφουν αυτό 远距离
Μη βρίζεις, θα φας μπαν!Κάποτε δεν μιλούσαμε αγγλικά και έπιανε .. τώρα πρέπει να γράφουν αυτό 远距离
Αν δεν μετρηθεί ότι και να λέμε θα είναι υποθέσεις.Θεωρείτε ότι είναι πιθανή μια τέτοια αρχική ταχύτητα για το συγκεκριμένο φυσίγγιο;
https://gamebore.com/cartridge/game/12g-pigeon-extreme
πετυχαινε τιποτα?Μια σειρά μου στον στρατό ήταν πολυ ευχαριστημένος στην μπεκάτσα με τα ακόλουθα:
Η σφύρα τον επικρουστήρα και αυτός το καψούλι.πετυχαινε τιποτα?
Έτσι έλεγε, αλλά εντάξει δεν είναι σαν κι εμάς που το έχουμε πάει ένα βηματάκι παραπέρα!πετυχαινε τιποτα?
Για πες... Σκοτώνουν τα 24γρ στο πυροβολικό?Έτσι έλεγε, αλλά εντάξει δεν είναι σαν κι εμάς που το έχουμε πάει ένα βηματάκι παραπέρα!
Αν τα ρίχνει ο Βασίλης με την σκορποσκαγιαστρα,ναι σκοτώνουνΓια πες... Σκοτώνουν τα 24γρ στο πυροβολικό?
Ξέχνα τους πίνακες στον Ασπρόπυργο ... έμαθα ότι έπεσαν από τις πολλές τουφεκιές ...Αν τα ρίχνει ο Βασίλης με την σκορποσκαγιαστρα,ναι σκοτώνουν
Έχεις οπαδούς φανατικούςΞέχνα τους πίνακες στον Ασπρόπυργο ... έμαθα ότι έπεσαν από τις πολλές τουφεκιές ...
......χαθηκε σε Νο5 κ 6 να ειναι;;Παρδαλάκης τελευταία B&P NIKE 34γρ σε νο8 στα 7,8€ για όποιον ενδιαφέρεται!
Είναι καλό? Το έχει ρίξει κάνεις?Παρδαλάκης τελευταία B&P NIKE 34γρ σε νο8 στα 7,8€ για όποιον ενδιαφέρεται!
Καλό είναι. Δεν κλωτσαει σαν 34αρι, λογικά λόγω Gordon κάλυκα. Ζήτημα να έχω ρίξει μισό κουτί βέβαια φέτος, οπότε δύσκολο να βγει συμπέρασμα. Πάντως ότι πρέπει να πέσει πέφτει.Είναι καλό? Το έχει ρίξει κάνεις?
Πολύ καλό και σε κρύο! Σε ποιο ζεστό καιρό το κίτρινο σε 6αρι τις κοιμίζει ωραιότατα τις γαλάζιες! Τα δουλεύω αρκετά χρόνια! Αλλά φέτος είναι πολύ ακριβά πλέον! Και φαντάσου τα επερνα 6.5€!!!!Πολύ καλές εντυπώσεις μου άφησε μέχρι τώρα το Superkill μαύρο 33,5γρ. σε 6αρι.