Γνώμες Φυσιγγίων Αρχείο

• Thread starter Thread starter Evri15metri
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Και είμαι και λιώμα στην κούραση φίλε. Πριν λίγο έκλεισα και ήρθα σπίτι
Εχει σιωπητηριο τωρα, μπρος στο κρεβατι σου!!😎
Νίκελ σκάγια και 430 μ/δ σε όλα τα βάρη. Ωραία φαίνονται. Οι τιμές πού παίζουν;
8.90 συγκεντρωτηρας 9.50 το μαλλινο, η δεκαδα.

Ε ρε στιφάδο που έχεις φάει!
Ο Σταμάτης έχει σκυλιά ΑΣΤΈΡΙΑ. Και λόγο αυτού, θα έτρωγε λαγούς ακόμα και αν το μοναδικό του όπλο ήταν ένα μονοκαννο, ακόμα και αν τα μοναδικά του φυσίγγια ήταν τσιχλοφυσιγγα της οκάς.

Ο Σταμάτης έχει σκυλιά ΑΣΤΈΡΙΑ. Και λόγο αυτού, θα έτρωγε λαγούς ακόμα και αν το μοναδικό του όπλο ήταν ένα μονοκαννο, ακόμα και αν τα μοναδικά του φυσίγγια ήταν τσιχλοφυσιγγα της οκάς.
Είμαι απολυτα σίγουρος φιλε μου!

0A0285B6-D7B3-4AF8-B0AF-BC0CBD991F6D.jpeg

Όσο καιρό δεν είχα την καραμπίνα πήρα για το δίκαννο τρία διαφορετικά κουτιά για δοκιμή . Με αυτόν τον καιρό που έχει τώρα σε απογευματινά καρτερια για όλα τα είδη παπιών που βάρεσα τα πήγαν εξαιρετικά και με την καραμπίνα καθώς δεν τα έριξα όλα με το δίκαννο . Για το ΡΙΟ θα αφήσω ένα αστεράκι γιατί έχει 2 στα 2 θέλω να το δω σε πιο δύσκολες τουφεκιές

Να γελάσεις θέλεις??
Έχουν να κλάψουν πρασινοκεφαλες μανάδες τα παιδακια τους... .hunter.

Τι νουμερο τα πηρες?
Νο 5 . Δυο νουμερα δουλευω 5 και 9 .

Αλλα 13 ευρω για 34 γραμμαρια δεν δινω ουτε τα τελευταια φυσιγγια να ειναι στον κοσμο χαχα

View attachment 62665

Όσο καιρό δεν είχα την καραμπίνα πήρα για το δίκαννο τρία διαφορετικά κουτιά για δοκιμή . Με αυτόν τον καιρό που έχει τώρα σε απογευματινά καρτερια για όλα τα είδη παπιών που βάρεσα τα πήγαν εξαιρετικά και με την καραμπίνα καθώς δεν τα έριξα όλα με το δίκαννο . Για το ΡΙΟ θα αφήσω ένα αστεράκι γιατί έχει 2 στα 2 θέλω να το δω σε πιο δύσκολες τουφεκιές
Το μεσαίο είναι όλα τα λεφτά

View attachment 62665

Οτι ΙΣΠΑΝΙΚΟ φυσιγγι κυριως, εχει PSB 1-2 κτλ μη το φοβασαι μεχρι κ τους 5°C.....Condor 36, Sidna 34 (Κύργιας) σε Νο6 με ειχαν βγαλει ασπροπροσωπο στο βαλτο...το ΡΙΟ 34 στο παλιο κουτι με τα πρασίνια απ'εξω, σε Νο6 τα εριξε 1 φορα με μονοκανο Baikal ο θειος μου...θεριζε απιστευτα στο χαραμα.

Αλλα 13 ευρω για 34 γραμμαρια δεν δινω ουτε τα τελευταια φυσιγγια να ειναι στον κοσμο χαχα
Στο ίδιο νούμερο το ριο τις έκαιγε τις φασσες σε μεγάλες αποστάσεις.
Άλεξ αν βρίσκεις το lambro a1 speciale 34 σε καλή τιμή δώστου μια ευκαιρία. Και φέτος πολύ ικανοποιημένος με αυτό σε φασσες παπια.

Αλεξη....στο υδροβιο μη τα λυπασαι τα λεφτα...το αξιζουν...το ξενυχτη μας τρωει κ το κρυο φιλε..αρκει να αξιζει το φυσιγγι τα 13.00€..
Μη μου το κανεις σαν εναν, που εγραψε πως ειναι αδικια να τουφεκας το υδροβιο καθηστο...τη λεεεε ρεεεεε που θα ξεπαγιαζω στα νερα κ δεν θα του ριξω ΑΝ ερθει κ φυτευτει μπροστα μου....:p.hunter.

Status
Not open for further replies.
Back