Βρέχει απ'εκεί?
Ίσα που. Αλλά αύριο έχει δώσει βροχή
Βρέχει απ'εκεί?
Νίκελ σκάγια και 430 μ/δ σε όλα τα βάρη. Ωραία φαίνονται. Οι τιμές πού παίζουν;
Εχει σιωπητηριο τωρα, μπρος στο κρεβατι σου!!Και είμαι και λιώμα στην κούραση φίλε. Πριν λίγο έκλεισα και ήρθα σπίτι
8.90 συγκεντρωτηρας 9.50 το μαλλινο, η δεκαδα.Νίκελ σκάγια και 430 μ/δ σε όλα τα βάρη. Ωραία φαίνονται. Οι τιμές πού παίζουν;
Την σειρά MG2 της BP την έχει χρησιμοποιήσει κανείς;
Ε ρε στιφάδο που έχεις φάει!View attachment 62527
Αυτά είναι όλα άδεια τα κουτιά. Συν καμιά δεκαριά κουτιά που πέταξα πρόσφατα στα σκουπίδια, συν δεν θυμάμαι πόσα άλλα έχω πετάξει ποιο παλιά
Ο Σταμάτης έχει σκυλιά ΑΣΤΈΡΙΑ. Και λόγο αυτού, θα έτρωγε λαγούς ακόμα και αν το μοναδικό του όπλο ήταν ένα μονοκαννο, ακόμα και αν τα μοναδικά του φυσίγγια ήταν τσιχλοφυσιγγα της οκάς.Ε ρε στιφάδο που έχεις φάει!
Είμαι απολυτα σίγουρος φιλε μου!Ο Σταμάτης έχει σκυλιά ΑΣΤΈΡΙΑ. Και λόγο αυτού, θα έτρωγε λαγούς ακόμα και αν το μοναδικό του όπλο ήταν ένα μονοκαννο, ακόμα και αν τα μοναδικά του φυσίγγια ήταν τσιχλοφυσιγγα της οκάς.
Πυρίτιδα F2x36 ! ! ! ότι ναναι γράφουνε
Ποσα ξερεις , εχει τα παντα ο τυπος τι να κανω χαχα Αλλα φαρμακείο .
Να γελάσεις θέλεις??Ριο δηλ για κλαματα? αχα
Νο 5 . Δυο νουμερα δουλευω 5 και 9 .Να γελάσεις θέλεις??
Έχουν να κλάψουν πρασινοκεφαλες μανάδες τα παιδακια τους...
Τι νουμερο τα πηρες?
Το μεσαίο είναι όλα τα λεφτάView attachment 62665
Όσο καιρό δεν είχα την καραμπίνα πήρα για το δίκαννο τρία διαφορετικά κουτιά για δοκιμή . Με αυτόν τον καιρό που έχει τώρα σε απογευματινά καρτερια για όλα τα είδη παπιών που βάρεσα τα πήγαν εξαιρετικά και με την καραμπίνα καθώς δεν τα έριξα όλα με το δίκαννο . Για το ΡΙΟ θα αφήσω ένα αστεράκι γιατί έχει 2 στα 2 θέλω να το δω σε πιο δύσκολες τουφεκιές
Οτι ΙΣΠΑΝΙΚΟ φυσιγγι κυριως, εχει PSB 1-2 κτλ μη το φοβασαι μεχρι κ τους 5°C.....Condor 36, Sidna 34 (Κύργιας) σε Νο6 με ειχαν βγαλει ασπροπροσωπο στο βαλτο...το ΡΙΟ 34 στο παλιο κουτι με τα πρασίνια απ'εξω, σε Νο6 τα εριξε 1 φορα με μονοκανο Baikal ο θειος μου...θεριζε απιστευτα στο χαραμα.View attachment 62665
Όσο καιρό δεν είχα την καραμπίνα πήρα για το δίκαννο τρία διαφορετικά κουτιά για δοκιμή . Με αυτόν τον καιρό που έχει τώρα σε απογευματινά καρτερια για όλα τα είδη παπιών που βάρεσα τα πήγαν εξαιρετικά και με την καραμπίνα καθώς δεν τα έριξα όλα με το δίκαννο . Για το ΡΙΟ θα αφήσω ένα αστεράκι γιατί έχει 2 στα 2 θέλω να το δω σε πιο δύσκολες τουφεκιές
Στο ίδιο νούμερο το ριο τις έκαιγε τις φασσες σε μεγάλες αποστάσεις.Νο 5 . Δυο νουμερα δουλευω 5 και 9 .
Αλλα 13 ευρω για 34 γραμμαρια δεν δινω ουτε τα τελευταια φυσιγγια να ειναι στον κοσμο χαχα
Αλεξη....στο υδροβιο μη τα λυπασαι τα λεφτα...το αξιζουν...το ξενυχτη μας τρωει κ το κρυο φιλε..αρκει να αξιζει το φυσιγγι τα 13.00€..Νο 5 . Δυο νουμερα δουλευω 5 και 9 .
Αλλα 13 ευρω για 34 γραμμαρια δεν δινω ουτε τα τελευταια φυσιγγια να ειναι στον κοσμο χαχα