Γνώμες Φυσιγγίων Αρχείο

• Thread starter Thread starter Evri15metri
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Οτι ΙΣΠΑΝΙΚΟ φυσιγγι κυριως, εχει PSB 1-2 κτλ μη το φοβασαι μεχρι κ τους 5°C.....Condor 36, Sidna 34 (Κύργιας) σε Νο6 με ειχαν βγαλει ασπροπροσωπο στο βαλτο...το ΡΙΟ 34 στο παλιο κουτι με τα πρασίνια απ'εξω, σε Νο6 τα εριξε 1 φορα με μονοκανο Baikal ο θειος μου...θεριζε απιστευτα στο χαραμα.
Condor εριχνα το 2010 36 γραμμαρια με το δικαννο , αφου εχω ακομα δαχτυλα παλι καλα . Αλλα οπου το σηκωνα δεν χαριζε τιποτα . Απο τα φυσιγγια που ευχαριστηθηκα .

Αλεξη....στο υδροβιο μη τα λυπασαι τα λεφτα...το αξιζουν...το ξενυχτη μας τρωει κ το κρυο φιλε..αρκει να αξιζει το φυσιγγι τα 13.00€..
Μη μου το κανεις σαν εναν, που εγραψε πως ειναι αδικια να τουφεκας το υδροβιο καθηστο...τη λεεεε ρεεεεε που θα ξεπαγιαζω στα νερα κ δεν θα του ριξω ΑΝ ερθει κ φυτευτει μπροστα μου....:p.hunter.
Όχι θα περιμένω να ανοίξει τις τουρμπίνες😆

Αλεξη....στο υδροβιο μη τα λυπασαι τα λεφτα...το αξιζουν...το ξενυχτη μας τρωει κ το κρυο φιλε..αρκει να αξιζει το φυσιγγι τα 13.00€..
Μη μου το κανεις σαν εναν, που εγραψε πως ειναι αδικια να τουφεκας το υδροβιο καθηστο...τη λεεεε ρεεεεε που θα ξεπαγιαζω στα νερα κ δεν θα του ριξω ΑΝ ερθει κ φυτευτει μπροστα μου....:p.hunter.

Επειδη φοβαμαι τα πειραματα και εχω ριξει κατι φυσιγγια που μετα το μπαμ ακουγα ΧΡΑΤΣΣΣ ΧΡΑΤΣΣΣ στα πρασινα πανω και κατεβασα ολους τους θεους του ολυμπου σε παραταξη και οκλαδον ειπα τελος η μαμακιες .

Στα 12-13 ευρω παιρνω Μ92Σ στα 38 γραμμαρια που τα πανε καλα σε ψυχρους καιρους. Αλλα ο καιρος δεν ειναι για αυτα τα φυσιγγια το καταλαβαινω μονο θορυβο βγαζουν και καμια "δυναμη" τζαμπα τα καιω . Τα 34 σε μαλακο καιρο τα πανε αψογα . Απο τοτε που γυρισε η ιταλιδα παιρνω 3-4 παπια καθε απογευματινο αχαχα .

Ο κουμπαρος ειπε ασε την καραμπινα και πιασε το δικαννο να μεινει και για μας τιποτα .χαχαχ

Πριν 3 μερες λεω στον κουμπαρο ελα για βολτα εχει λιγα πουλια . Θα σε βαλω σε ενα σημειο που πεφτουν μπροστα σου αλλα αν σε βολεψει να τα βαρεσεις αλλιως αστα . Εγω θα παω πιο κατω να δω που σκατα πεφτουν .

Πηρα 1 μεσαιο και στον γυρισμο μεσα απο το καναλι την ωρα που βγαζω το φυσιγγι ακουω μπροστα απο τον κουμπαρο να σηκωνεται ενα πρασινο οπως ειμαι του σφιγγω μια και το παιρνω. Του λεω καλα γιατι δεν τα βαρουσες λεει δεν βολευαν και δεν θα τα παιρναμε .

Ε παω την αλλη μερα στηνομαι στην θεση που τον εβαλα και ελλειπε αυτος . Ερχονται δυο πρασινα να κατσουν με μαγκια αλλα που να ηξεραν οτι τους εκανα πουστια και πηγα εγω στην θεση . Κανω ενα ΣΣΣΣ με το στομα να μην κατσουν και να κανουν γυρα . ξαναστρωνουν πανω απο το ρυζι και τωρα τα εκανα στιφαδο αχαχα.

Το λεω στον κουμπαρο ε μου λεει καλυτερα να τα τουφεκουσα που θα τα ξαναδω χαχα . Μικρες ιστοριες που σε γεμιζουν αναμνησεις :)

Το 5‼️είναι ωραίο νούμερο‼️ανάμεσα σε 4 κ 6 μέση οδός‼️
Παπιες φασσες δουλευω το 5 .

Σε βραδινο μεχρι νοεμβριο δουλευω Νο7 στα 34 γραμμαρια . Φετος τα τελειωσα νωρις αυτα που πηρα και μαλα...ζομαι με οτι βρω χαχαχ Δεν το περιμενα να χαλασω 15 κουτια μεχρι νοεμβριο χοντρα και ψιλα .

Στο ίδιο νούμερο το ριο τις έκαιγε τις φασσες σε μεγάλες αποστάσεις.
Άλεξ αν βρίσκεις το lambro a1 speciale 34 σε καλή τιμή δώστου μια ευκαιρία. Και φέτος πολύ ικανοποιημένος με αυτό σε φασσες παπια.
Αμα μου κανεις ενα κουτι δωρο θα το ριξω χαχα .

Δεν παιρνω ξανα φυσιγγι που ξεκιναει απο Λ . τηλεκατευθυνόμενα να ειναι ουτε με νοιαζει .

Τετοια σκασιματα σε πουλια και μονο πουπουλα δεν εχω ξαναδει σε φυσιγγι . Εξου και το ονομα μπι τουρμπο .. Κοινως "γινε τουρμπο" απο τα νευρα? απο οτι θες παντως οχι απο επιτυχια . Παντα για μενα μιλαω προσωπικα ετσι?

το ΡΙΟ 34 στο παλιο κουτι με τα πρασίνια απ'εξω, σε Νο6 τα εριξε 1 φορα με μονοκανο Baikal ο θειος μου...θεριζε απιστευτα στο χαραμα.
Εχω δει κ θαυμάσει ουκ ολίγες τουφεκιές απο αυτό το φυσιγγι σε διάφορα θηραματα,τόσο δικές μου όσο κ απο εναν φίλο.........
Condor εριχνα το 2010 36 γραμμαρια με το δικαννο , αφου εχω ακομα δαχτυλα παλι καλα . Αλλα οπου το σηκωνα δεν χαριζε τιποτα . Απο τα φυσιγγια που ευχαριστηθηκα .
Το Baikal κ τα μάτια σου κακομοίρη μου......yel.

Εχω δει κ θαυμάσει ουκ ολίγες τουφεκιές απο αυτό το φυσιγγι σε διάφορα θηραματα,τόσο δικές μου όσο κ απο εναν φίλο.........

Το Baikal κ τα μάτια σου κακομοίρη μου......yel.
Θα το παω και σε ενα μαστορα εδω διπλα μου να το δει γιατι εχει τα θεματακια του .

1. ο ενας εξολκεας πεταει και το γεματο , θελω ενα σκυλο να μαζευει τα γεματα . Τον ειχα αλλαξει και απο τοτε κανει αυτο.
2. Οταν τουφεκαω πεφτει η ασφαλεια.

Ο κουμπαρος αν με δει με αυτο λεει την γνωστη ατακα οταν δεν ακουγε πλατσ το παπι και μονο μια τουφεκια " κουμπαρε παλι η ασφαλεια" ? χαχα

Το 2010 με '12 αν θυμαμαι καλα τα γεμιζε σε κιτρινο καλυκα;;;;

Αμα μου κανεις ενα κουτι δωρο θα το ριξω χαχα .

Δεν παιρνω ξανα φυσιγγι που ξεκιναει απο Λ . τηλεκατευθυνόμενα να ειναι ουτε με νοιαζει .

Τετοια σκασιματα σε πουλια και μονο πουπουλα δεν εχω ξαναδει σε φυσιγγι . Εξου και το ονομα μπι τουρμπο .. Κοινως "γινε τουρμπο" απο τα νευρα? απο οτι θες παντως οχι απο επιτυχια . Παντα για μενα μιλαω προσωπικα ετσι?
Χαχαχαχα τόσο καλά;
Ένα άλλο τρομερό που δοκιμασα φέτος είναι το superkill μαύρο.

Όχι θα περιμένω να ανοίξει τις τουρμπίνες😆
Ενα θα σου πω....οποιος εχει τα κάκαλα και "μπάζει" (πλησιαζει) παπια καθηστα στα νερα, θα τον παραδεχτο...:cool:

Υ.Γ.
Το εχω κανει κ με κιρκιρια (3 μαζι).

Αλλα, σφυριχταρι καθησμενο στην απεναντι μερια της γκιολας, κολυμπαγε κ εκανε βολτες περα δωθε επι 10'......κοιταζομαι με τον θειο μου κ μου λεει στο τηλ:
Ελα τραβα, μεσημεριασε μου λεει ...:p

Ξεκιναω αναμασα σχεδον μπουσουλωντας αναμεσα απο βουρλιες με τον κωλο στο νερο....αν κ εκανα 20' να φτασω εκει, του εμφανιστεικα φαντης μπαστουνι στα 15-20m....:p...σηκωνομαι ορθιος, κ φευγει...στρωνει κ εφαγε Sipe ×34 No6....ωραιο σκασιμο εκανε που το θυμαμαι ακομη...

Το 2010 με '12 αν θυμαμαι καλα τα γεμιζε σε κιτρινο καλυκα;;;;
Σωστα , 9 ευρω τα επαιρνα τοτε .

Χαχαχαχα τόσο καλά;
Ένα άλλο τρομερό που δοκιμασα φέτος είναι το superkill μαύρο.
Αυτος ξερω βγαζει καλα δραμια μονοβολα απο φυσιγγια δεν ξερω .

Για να ειμαστε δικαιοι με ενα κουτι δεν μπορεις να πεις 100 τις 100 οτι δεν κανει ... Αλλα αμα στα πρωτα φυσιγγια σου βγαζει την πιστη ε ας παει στο καλο

Σωστα , 9 ευρω τα επαιρνα τοτε .

Αυτος ξερω βγαζει καλα δραμια μονοβολα απο φυσιγγια δεν ξερω .

Για να ειμαστε δικαιοι με ενα κουτι δεν μπορεις να πεις 100 τις 100 οτι δεν κανει ... Αλλα αμα στα πρωτα φυσιγγια σου βγαζει την πιστη ε ας παει στο καλο
Είναι και ψυχολογία πολύ το θέμα φυσίγγι σίγουρα.

2. Οταν τουφεκαω πεφτει η ασφαλεια.
Το πιο πιθανό είναι να έχει "χαλαρωσει" κ με τον κραδασμους από την τουφεκιά να στην επαναφέρει...

Αλλα δες εδω τι είχε γράψει ο Γιάννης Κρόκος για το ίδιο προβλημα...
https://www.hunterslife.gr/forums/threads/Προβλήματα-και-Αντιμετώπιση.192/page-21

Ενα καλο καθαρισμα στον μηχανισμό κ ιδιαίτερα αν είναι...ολοκαινούργιo το οπλο προλαμβανει διάφορες μελλοντικές μικροβλαβές...

Το πιο πιθανό είναι να έχει "χαλαρωσει" κ με τον κραδασμους από την τουφεκιά να στην επαναφέρει...

Αλλα δες εδω τι είχε γράψει ο Γιάννης Κρόκος για το ίδιο προβλημα...
https://www.hunterslife.gr/forums/threads/Προβλήματα-και-Αντιμετώπιση.192/page-21

Ενα καλο καθαρισμα στον μηχανισμό κ ιδιαίτερα αν είναι...ολοκαινούργιo το οπλο προλαμβανει διάφορες μελλοντικές μικροβλαβές...
Εγω το εχω 14 χρονια , καμια 8 ετια να μην το ειχε ο πατερας? συν καποια χρονια ο παππας που το πηραμε .. Θεωρειται καινουργιο? :)

Του εβαψα την καννη μαυρο ματ κερακοτ , τωρα θα του κανω την παπια και οτι αλλο βγει .. Και θα το βαλω στην ακρη .. Εχω κανει αρκετα κυνηγια και μπορω να πω οτι τα παει υπεροχα .

Μειονεκτημα το σταθερο τσοκ για μενα ειδικα στο βραδινο

Εγω το εχω 14 χρονια , καμια 8 ετια να μην το ειχε ο πατερας? συν καποια χρονια ο παππας που το πηραμε .. Θεωρειται καινουργιο? :)
Οχι, αλλά αν δεν έχει γίνει τόσα χρόνια επιβάλλεται να το κάνεις...
Καλο καθαρισμα κ μην αφήσεις λάδια....
Εγώ μια φορά το χρόνο αφαιρώ το κοντακι κ κάνω έναν προληπτικο έλεγχο, γιατί ακόμα κ αν δουλευει ρολοι ένα όπλο δεν σημαίνει πως ολα ειναι οκ........

Οχι, αλλά αν δεν έχει γίνει τόσα χρόνια επιβάλλεται να το κάνεις...
Καλο καθαρισμα κ μην αφήσεις λάδια....
Εγώ μια φορά το χρόνο αφαιρώ το κοντακι κ κάνω έναν προληπτικο έλεγχο, γιατί ακόμα κ αν δουλευει ρολοι ένα όπλο δεν σημαίνει πως ολα ειναι οκ........
Ναι το ανοιξε ο αδερφος και τωρα οποτε ριχνω παει τραμπαλα το οπλο , ξεβιδωνει το κοντακι χαχαχ . Ασε σου λεω περναω βασανίστηρια στο κυνηγι εγω ...

Την αλλη φορα ο αλλος με εβαλε χερι γιατι εριχνα μια τουφεκια , λεει επιτηδες το εκανες να διωχνεις τα παπια χαχα.

Του λεω ρε φιλε δεν μας γ...ας και εσυ , με μισο δαχτυλο γυρισα σπιτι και τα παπια να ερχονται κατα χιλιαδες γιατι ειχε σπασει το πλαστικο πισω που τερματιζει και δεν ανεβαζε φυσιγγι και απο τα νευρα μου εβαζα το δαχτυλο να βγαλω τον καλυκα για να ξαναριξω .

Τελος παντων . Ευχαριστω για τις συμβουλες να μην μαμαμε και το θεμα . Ελα να κανουμε κανα κυνηγι κανα τσιπρο

Ναι το ανοιξε ο αδερφος και τωρα οποτε ριχνω παει τραμπαλα το οπλο , ξεβιδωνει το κοντακι χαχαχ . Ασε σου λεω περναω βασανίστηρια στο κυνηγι εγω ...
Δεν ξέρω τι μπορεί να έκανε, μάλλον δεν το έσφιξε......
Μην ρίχνεις με όπλο που έχει "λασκαρισμενη" την τζαβετα (βιδα) ο κίνδυνος να ραγισει το ξυλο του κοντακιου είναι μεγάλος...

Ελα να κανουμε κανα κυνηγι κανα τσιπρο
Θα έρθω να τσεκάρω κ το εμπόρευμα του θεοφιλου χαχαχα

Status
Not open for further replies.
Back