Γνώμες Φυσιγγίων Αρχείο

• Thread starter Thread starter Evri15metri
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Το Lambro A1 special 34 το ριχνει κανείς να μας πει γνώμη;
%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CF%80%CE%BB%CE%B7%CE%BA%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%BF-katapliktiko.gif

Έχω παράδειγμα προσωπικό με τα συγκεκριμένα φυσίγγια και μάλιστα παλιά πριν τα πάρει ο Ναυπλιώτης...,..
Ο μακαρίτης ο Βλαχόπουλος,με τον οποίο είχα φιλικές σχέσεις,μου χάρισε δύο κούτες (1000 φυσίγγια) λαμπρό τορτο . Ήταν η χρονιά που θα το πρωτοκυκλοφορουσαν στην αγορά . Με πυρίτιδα πρίμα αν θυμάμαι καλά...... Αυτά τα φυσίγγια σε ορτύκια,τρυγόνια,τσιχλοκοτσυφα, πραγματικά τα ευχαριστήθηκα ......
Απλά εξαιρετικά....... Την επόμενη χρονιά λοιπόν πήγα κι αγόρασα μια κούτα(500 φυσίγγια) και μάπα το καρπούζι........ Καμία σχέση..........
Δεν το ξέρεις ότι το τζάμπα είναι πάντα καλύτερο❓‼️😆

Πόσο? Μόνο που τα βλέπω έτσι μου αρέσουν!25 Αδαμόπουλος είναι?
Πόσο δεν ξερω γιατι πηρα κι αλλα πραγματα 130 ευρω εσκασα φιλε, αλλα πηρα και μπαντελονια, gamo olympous για τις βροχες.
10αδα ειναι το κουτακι, ο Αδαμοπουλος ποιος ειναι?

Δεν μου φαίνεται καθόλου περίεργο.Τα Λάμπρο είναι για τέτοιες δουλειές.Γλεντια, πανηγύρια,μπετονένια, τούβλα, μάντρες πινακίδες κτλ.Περα από την πλάκα όμως όποιος τα βολεύεται και τα ρίχνει καλά κάνει και μπράβο του.Προσωπικα δεν θέλω να τα βλέπω από τότε που άλλαξε χέρια η εταιρία.Υπαρχουν πολύ ανώτερα φυσίγγια και πιο φτηνά στο εμπόριο.
Θα σου στείλω 1 κουτί τορντο πορτοκαλί να ρίξεις τη πρωτοχρονιά .terror.

Εχει γνωμη κανενας για αυτα?
ALFA GAME Χρυση Φασσα...
View attachment 63189
Προχθες εριξα δυο μπασιερι ιδιας φιλοσοφιας μου αρεσενε πολυ λογικα θα τα γουσταρεις εμενα ηταν 6+3 μου τα εδωσε ενας φιλος πιασανε τοπο και τα δυο αλλα εχω αλεργια στα φυσιγγια που βγαινουν σε δεκαδες

Προχθες εριξα δυο μπασιερι ιδιας φιλοσοφιας μου αρεσενε πολυ λογικα θα τα γουσταρεις εμενα ηταν 6+3 μου τα εδωσε ενας φιλος πιασανε τοπο και τα δυο αλλα εχω αλεργια στα φυσιγγια που βγαινουν σε δεκαδες
Αυτα τα 6/3 ουτε να τα βλεπω φιλε, γενικα δεν μου αρεσουν τα 2 νουμερα στο φυσιγγι αλλα δεν βαριεσαι θα τα δοκιμασω κι αυτα.

Status
Not open for further replies.
Back