Γνώμες Φυσιγγίων Αρχείο

• Thread starter Thread starter Evri15metri
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Π
Duplex φτιάχνει, ουρά θα έχουν ...
Τα πλιά δεν θα βρίσκουν τοίχο σκαγιών και θα τα χάνουμε 😂
Βάζεις ένα kicks και στα φέρνει όλα στο ίδιο επίπεδο ... διορθώνει το κατασκευαστικό λάθος beer
.sarcastic.
Περιμένω τον σκατουνα‼️ τον Τζόελ να το καθαρίσει το θέμα‼️

Περιμένω τον σκατουνα‼️ τον Τζόελ να το καθαρίσει το θέμα‼️
Έχει κιοτέψει τώρα τελευταία ...

Του έστειλα email να δοκιμάσει benelli και rem κεντρική και περιφερειακή διάτρηση με μολύβια και μου απάντησε ...
"Δεν μας χέζεις και εσύ ρε όρνιο"

🤣🤣🤣

Έχει κιοτέψει τώρα τελευταία ...

Του έστειλα email να δοκιμάσει benelli και rem κεντρική και περιφερειακή διάτρηση με μολύβια και μου απάντησε ...
"Δεν μας χέζεις και εσύ ρε όρνιο"

🤣🤣🤣
Πεστουν κισυ ,φσιοοοοοοοοο😆

Σημερα πηρα αυτα τα φυσιγγια. Ο Ναυπλιωτης δεν τα εχει στο σαιτ. Μου ειπε η κοπελα στον καλκατζακο οτι ειναι τα sporting του lambro αλλα με αλλη συσκευασια. Ισχυει?
View attachment 63265
Κοψε ενα φυσιγγι αν γινεται, να δουμε αν οντως εχει ακομη ΑS....γιατί κατι διακρινω στο αριστερο..εκτος κι αν με ξεγελα η φωτο.

Το long range ισχυει ????
Είναι αξιοπρεπέστατο φυσίγγι. Η λέξη long range έχει διαφορετικές έννοιες για διαφορετικούς ανθρώπους. Είχα ακούσει κάπου ότι το συγκεκριμένο έχει σκάγια με 3% αντιμόνιο, οπότε αν ισχύει μπορεί να είναι και πραγματικό long range. Στις νορμάλ αποστάσεις που το έχω ρίξει πάντως ήταν πολλά υποσχόμενο.

Ετσι ειπαμε βρωμοπεριστερα
Για εμάς που είμαστε Αθήνα και δεν ρίχνουμε πολλά εντάξει να δώσεις κάποια λεφτά παραπάνω για ένα καλό φυσίγγι που δεν θα σε κρεμάσει.
Αλλά πάνω από το πολύ 15 ευρώ προσωπικά δυσκολα θα δώσω για φτερωτά.

Για εμάς που είμαστε Αθήνα και δεν ρίχνουμε πολλά εντάξει να δώσεις κάποια λεφτά παραπάνω για ένα καλό φυσίγγι που δεν θα σε κρεμάσει.
Αλλά πάνω από το πολύ 15 ευρώ προσωπικά δυσκολα θα δώσω για φτερωτά.
Όταν μας "λείπουν" τα σωστά κοντάκια,οι δάσκαλοι σκοποβολής,τα σκοπευτήρια,(Κίκα)ε κάπου θα πρέπει να δώσουμε τα φράγκα για να φάμε το ψοφοκρυο με αξιώσεις😆

Status
Not open for further replies.
Back