Γνώμες Φυσιγγίων Αρχείο

• Thread starter Thread starter Evri15metri
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Εχει ριξει κανεις φυσιγγια Rocket 36 γρ που το κουτι εχει φασσα απο εξω? Επεσαν στα χερια μου δυο κουτια , εριξα αλλα κατι δεν μου καθεται .
Δεν τα βρηκα μαζι τους .

Αψογες εντυπωσεις απο τα κουτουμανος 40 γρ και τα υψηλος 38 γρ . Τα πρασινοκεφαλα μολις με βλεπουν χτυπανε φτερο να φυγουν αλλα ειναι αργα χαχα

Του χρονου μαλλον παραγγελια απο κουτουμανος αν στελνει λιανικης . Αλλα οχι 40 γρ ειναι δυνατο για τετοιο καιρο που κανει οχι οτι με ενοχλει αλλα τζαμπα ζοριζω το οπλο νομιζω

Συνέχισε έτσι τώρα που το βρήκες, δώσε πόνο!

Πραγματικα το φυσιγγι αυτο του βγαζω το καπελο ... ενα θα σου πω , σφυριχταρι εκανε κοντα στα 7 δευτερολεπτα να πεσει καθετα . Ο φιλος τρομαξε γιατι επεσε διπλα του . Λεει απο που ηρθε αυτο μετα απο τοση ωρα χαχαχ

Την δουλευετε αυτην? Δεν νομιζω να τραβαει και πολυ . 250 σκαγια μετρησα στο περιπου +- 10 . Ειναι καλα για 36 γρ?
Όχι δεν τη δουλεύω, δεν ρίχνω τόσα γραμμάρια. Αλλά τη θεωρώ καλή.
Τα σκάγια φαίνονται καλής ποιότητας, βέβαια δεν ξέρουμε τη σκληρότητα. Τι νούμερο είναι ??? Αν είναι 5άρια, καλά είναι και στον αριθμό, τόσα περίπου πρέπει να είναι.

Όχι δεν τη δουλεύω, δεν ρίχνω τόσα γραμμάρια. Αλλά τη θεωρώ καλή.
Τα σκάγια φαίνονται καλής ποιότητας, βέβαια δεν ξέρουμε τη σκληρότητα. Τι νούμερο είναι ??? Αν είναι 5άρια, καλά είναι και στον αριθμό, τόσα περίπου πρέπει να είναι.
Ναι 5αρια είναι . Από γυαλάδα ήταν όντως καλά και το ποσο στρογγυλά ήταν . Σε σχέση με κάτι αλλά που είχα ανοίξει .

Ότι δεν έχει τέκνα ή Μ92Σ δεν μου κάθεται τον χειμώνα εδω σε εμάς , αρκετή υγρασία ; Δεν ξέρω, τι να πω .

Το ωραίο είναι που είδα τώρα στη σελίδα του στο facebook και λέει "Η γνωστή σε όλους ΤΕΚΝΑ-ΜΒ36 το κάνει ιδιαίτερο στο κυνήγι υδροβίων, φάσσας, πέρδικας, λαγού κλπ." . ... λες και είναι μια πυρίτιδα η ΤΕΚΝΑ-ΜΒ36 !!! .yel. :rolleyes::D
Και τελικά δεν έχει ούτε τη μια ούτε την άλλη !!!! .sarcastic..hair.

Το ωραίο είναι που είδα τώρα στη σελίδα του στο facebook και λέει "Η γνωστή σε όλους ΤΕΚΝΑ-ΜΒ36 το κάνει ιδιαίτερο στο κυνήγι υδροβίων, φάσσας, πέρδικας, λαγού κλπ." . ... λες και είναι μια πυρίτιδα η ΤΕΚΝΑ-ΜΒ36 !!! .yel. :rolleyes::D

Μια χαρά . 😂

Σωστος...καπου εχει κ βιντεακι αν δεν κανω λαθος που τα γεμιζει...αλλα ειπε ο συναδελφος για παπ παπ παπ κ για διβασικες γιαυτο ειπα για Sipe...

PSB2 ειναι

Status
Not open for further replies.
Back