Γνώμες Φυσιγγίων Αρχείο

• Thread starter Thread starter Evri15metri
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Εεεε δεν ξανασφαζω τιποτα , θα λεω καλα βαραει και ας εχει σκόνη μεσα χαχαχαα
Κάτσε ήσυχος!
Αν συνεχίσεις το ψειρισμα στα εργοστασιακά σε βλέπω για αγορά ζυγαριών,μηχανών ,μπαρουτοσκαγων κλπ....

Ε ναι , σωστα ηταν . Με κλεβουν 50 σκαγια θα τους παρω τηλ .yel.
Ακριβώς αυτό ... να ήταν πχ #4.
Ή η άλλη περίπτωση είναι να ήταν #5 με λιγότερα γραμμάρια από τα ονομαστικά.
Τα 50 σκάγια 5άρια είναι περίπου 7 γραμμάρια !!! Δεν νομίζω φυσίγγι 38 γραμμαρίων να έχει μόνο 30-31 γραμμάρια !!! Άντε να παίζει +/- 0,5 γρ. - το πολύ +/-1 γρ. !!!
Απλά τα σκάγια είναι νούμερο 4 ... (γιατί έκαναν λάθος ??? δεν είχαν 5άρια ??? ... γιατί έτσι γούσταραν ??? ...)
Εξάλλου αν ήταν 31 γρ. τότε θα ήθελε και άλλη πυρίτιδα !!! H οποία απ'ότι φαίνεται στη φωτό είναι η M92s .

Τα 50 σκάγια 5άρια είναι περίπου 7 γραμμάρια !!! Δεν νομίζω φυσίγγι 38 γραμμαρίων να έχει μόνο 30-31 γραμμάρια !!! Άντε να παίζει +/- 0,5 γρ. - το πολύ +/-1 γρ. !!!
Απλά τα σκάγια είναι νούμερο 4 ... (γιατί έκαναν λάθος ??? δεν είχαν 5άρια ??? ... γιατί έτσι γούσταραν ??? ...)
Εξάλλου αν ήταν 31 γρ. τότε θα ήθελε και άλλη πυρίτιδα !!! H οποία απ'ότι φαίνεται στη φωτό είναι η M92s .
Αρα επρεπε να μετρησω διαμετρο και γραμμαρια για να μαθουμε τον λογο που ειχε λιγοτερα . Τελος παντων

Αρα επρεπε να μετρησω διαμετρο και γραμμαρια για να μαθουμε τον λογο που ειχε λιγοτερα . Τελος παντων
Ή διάμετρο ή γραμμάρια ... Το ένα από τα δυο αρκεί. Εφόσον ξέρουμε το συνολικό αριθμό ... ;) 4άρια είναι πάντως ... (~3,1 mm) :cool:

Ή διάμετρο ή γραμμάρια ... Το ένα από τα δυο αρκεί. Εφόσον ξέρουμε το συνολικό αριθμό ... ;) 4άρια είναι πάντως ... (~3,1 mm) :cool:
Το σίγουρο είναι ότι εάν σκοπεύεις καλά με το φυσιγγι αυτό θα έκανες πολύ μακρινά σκότωματα 😎😎 με πενταρια😉.
Και εσύ θα ένιωθες τέλεια και με το φυσιγγι τέλεια.Τι τα θές και τα σκαλίζεις 😋

Για πέστε παλικάρια κανένα τίμιο φυσιγγακι για φασα εκτός Νόμπελ που έχω παλομπε
Λέω να κάνω καμία βόλτα απο βδομάδα
BP mb long range στα 36γρ το χακί. Κορυφή για νορμάλ καιρο και υγρασία. Αν θέλεις και κάτι σε πιο λίγα γραμμάρια το supernitro 33 του οσκαρ

Status
Not open for further replies.
Back