η ειναι αυτο που αγοραζεις η δεν ειναι !πες το τους,πληρωνεις!Ε ναι , σωστα ηταν . Με κλεβουν 50 σκαγια θα τους παρω τηλ
η ειναι αυτο που αγοραζεις η δεν ειναι !πες το τους,πληρωνεις!Ε ναι , σωστα ηταν . Με κλεβουν 50 σκαγια θα τους παρω τηλ
το πιο πιθανο.Ή η άλλη περίπτωση είναι να ήταν #5 με λιγότερα γραμμάρια από τα ονομαστικά.
η ειναι αυτο που αγοραζεις η δεν ειναι !πες το τους,πληρωνεις!
ποια ειναι αυτη ρε?μαιμουνα
Με ξέρανες ρε γελώ και με κοιτούν γύρω γύρωποια ειναι αυτη ρε?
Κάτσε ήσυχος!Εεεε δεν ξανασφαζω τιποτα , θα λεω καλα βαραει και ας εχει σκόνη μεσα χαχαχαα
χαχαχα τωρα ειδα τι εγραψε το Τ9 αχαχαχαχαχποια ειναι αυτη ρε?
Η πυρίτιδα αυτή είναι MB 36?Koutoumanos 40gr No 5 . 334 σκαγια +-10
Ε ναι , σωστα ηταν . Με κλεβουν 50 σκαγια θα τους παρω τηλ
Τα 50 σκάγια 5άρια είναι περίπου 7 γραμμάρια !!! Δεν νομίζω φυσίγγι 38 γραμμαρίων να έχει μόνο 30-31 γραμμάρια !!! Άντε να παίζει +/- 0,5 γρ. - το πολύ +/-1 γρ. !!!Ακριβώς αυτό ... να ήταν πχ #4.
Ή η άλλη περίπτωση είναι να ήταν #5 με λιγότερα γραμμάρια από τα ονομαστικά.
Αρα επρεπε να μετρησω διαμετρο και γραμμαρια για να μαθουμε τον λογο που ειχε λιγοτερα . Τελος παντωνΤα 50 σκάγια 5άρια είναι περίπου 7 γραμμάρια !!! Δεν νομίζω φυσίγγι 38 γραμμαρίων να έχει μόνο 30-31 γραμμάρια !!! Άντε να παίζει +/- 0,5 γρ. - το πολύ +/-1 γρ. !!!
Απλά τα σκάγια είναι νούμερο 4 ... (γιατί έκαναν λάθος ??? δεν είχαν 5άρια ??? ... γιατί έτσι γούσταραν ??? ...)
Εξάλλου αν ήταν 31 γρ. τότε θα ήθελε και άλλη πυρίτιδα !!! H οποία απ'ότι φαίνεται στη φωτό είναι η M92s .
Ή διάμετρο ή γραμμάρια ... Το ένα από τα δυο αρκεί. Εφόσον ξέρουμε το συνολικό αριθμό ... 4άρια είναι πάντως ... (~3,1 mm)Αρα επρεπε να μετρησω διαμετρο και γραμμαρια για να μαθουμε τον λογο που ειχε λιγοτερα . Τελος παντων
Το σίγουρο είναι ότι εάν σκοπεύεις καλά με το φυσιγγι αυτό θα έκανες πολύ μακρινά σκότωματα με πενταρια.Ή διάμετρο ή γραμμάρια ... Το ένα από τα δυο αρκεί. Εφόσον ξέρουμε το συνολικό αριθμό ... 4άρια είναι πάντως ... (~3,1 mm)
Σκαγια παντος ειχαν μεσα.βασηκο αυτο
Rotwiell wenmansell 36gr, 40gr.Για πέστε παλικάρια κανένα τίμιο φυσιγγακι για φασα εκτός Νόμπελ που έχω παλομπε
Λέω να κάνω καμία βόλτα απο βδομάδα
Rotwiell wenmansell 36gr
BP mb long range στα 36γρ το χακί. Κορυφή για νορμάλ καιρο και υγρασία. Αν θέλεις και κάτι σε πιο λίγα γραμμάρια το supernitro 33 του οσκαρΓια πέστε παλικάρια κανένα τίμιο φυσιγγακι για φασα εκτός Νόμπελ που έχω παλομπε
Λέω να κάνω καμία βόλτα απο βδομάδα
To rotvail batmanhitler λες φηλεRotwiell wenmansell 36gr, 40gr.
Ωραίο φυσιγγι αυτό.πηρα πέρσι αρκετά πουλιά.το oscarBP mb long range στα 36γρ το χακί. Κορυφή για νορμάλ καιρο και υγρασία. Αν θέλεις και κάτι σε πιο λίγα γραμμάρια το supernitro 33 του οσκαρ