Gorillas 34/36grΓια πέστε παλικάρια κανένα τίμιο φυσιγγακι για φασα εκτός Νόμπελ που έχω παλομπε
Λέω να κάνω καμία βόλτα απο βδομάδα
Gorillas 34/36grΓια πέστε παλικάρια κανένα τίμιο φυσιγγακι για φασα εκτός Νόμπελ που έχω παλομπε
Λέω να κάνω καμία βόλτα απο βδομάδα
Αυτη θα ήταν η 2η απάντηση μου. Με πρόλαβες...Gorillas 34/36gr
Καλά φαίνεται να δουλεύει...Παιδια για πειτε την γνωμη σας.View attachment 65824View attachment 65825
Σε 9ρι που έχω Ρίξει 3 κουτάκια στο περπατητο μου άρεσε πολύΠαιδια για πειτε την γνωμη σας.View attachment 65824View attachment 65825
Σε 9ρι που έχω Ρίξει 3 κουτάκια στο περπατητο μου άρεσε πολύ
δεν εχω κανενα ΟΚ για να του κανω συγκρισηΚαλά φαίνεται να δουλεύει...
Χμμμ πιστεύω καλύτερο θα είναι από το οκ ειδικά σε δροσούλαδεν εχω κανενα ΟΚ για να του κανω συγκριση
Μάπα παχύμετρο!Παιδια για πειτε την γνωμη σας.View attachment 65824View attachment 65825
το πεταξαΜάπα παχύμετρο!
η πυριτιδα gm3 εινα?Σε 9ρι που έχω Ρίξει 3 κουτάκια στο περπατητο μου άρεσε πολύ
C7η πυριτιδα gm3 εινα?
Καλά φαίνεται να δουλεύει...
Το παχύμετρο εννοούσα ...Ριξε μια ματια στο πατημα του αμορτισερ του βυσματος Παρη μου !!!
C7. Την δηλώνουν Βαγγέλη μουη πυριτιδα gm3 εινα?
να σου πω την αληθεια δεν μπηκα στο σαιτ της εταιριαςC7. Την δηλώνουν Βαγγέλη μου
νικο ριχτο κατι βλεπεις?Ριξε μια ματια στο πατημα του αμορτισερ του βυσματος Παρη μου !!!
Είναι πατημενο Βαγγέλη,αλλά κι αυτό είναι σχετικό -εξαρτωμενο απ'το βάρος της πυρίτιδας και το καψυλι...νικο ριχτο κατι βλεπεις?
νικο ριχτο κατι βλεπεις?