Έχουν στοκ?καρδαρας ,ρουμελιωτης,δουβης.
Έχουν στοκ?καρδαρας ,ρουμελιωτης,δουβης.
Παλιό στοκ είναι. Δεν ξεκίνησε παραγωγή η ΠΥΡΚΑΛΠαράγονται ακόμα? Αν ναι, πού μπορώ να βρω?
Χθες που πήγα Κένταυρο,είχε κ αυτός!Παλιό στοκ είναι. Δεν ξεκίνησε παραγωγή η ΠΥΡΚΑΛ
Υπάρχουν σε αρκετά καταστήματα
Φίλος τα έριχνε χρόνια και είπα να πάρω να δοκιμάσω. Ποτέ ξανά όμως. Και αυτός τα χάρισε.Κι όμως έχω κάνει πολύ καλά κυνήγια με τα πορτοκαλί! Ο κουμπάρος μου (φοβερό τουφέκι πραγματικά) δεν τα αλλάζει με τίποτα! Τώρα βέβαια θα μου πεις, γιατί ρίχνεις τότε Β&Ρ... Μυστήριο κεφάλαιο τα φυσίγγια!!!
Και εγώ σε παλιές παρτίδες αναφέρομαι. Τουλάχιστον 3-4 χρόνια πριν. Απ' όταν άρχισα να δουλεύω b&p δεν ξανά έψαξα για τσιχλοφυσιγγαΦίλος τα έριχνε χρόνια και είπα να πάρω να δοκιμάσω. Ποτέ ξανά όμως. Και αυτός τα χάρισε.
ξέρω ότι υπήρχαν κάποια εκατομμύρια αδιάθετα φυσίγγια, στις αποθήκες της πυρκαλ...τώρα αν βρέθηκε τρόπος και τα κυκλοφόρησαν στην αγορά...δεν το γνωριζωΧθες που πήγα Κένταυρο,είχε κ αυτός!
Αυτό έγινε. Εκατό χιλιάδες φυσίγγια, όχι εκατομμύρια... Κυρίως υλικά υπήρχαν πολλά, οπότε θα δούμε αρκετά φυσίγγια σε κάλυκα ΠΥΡΚΑΛ το ερχόμενο χρονικό διάστημα.ξέρω ότι υπήρχαν κάποια εκατομμύρια αδιάθετα φυσίγγια, στις αποθήκες της πυρκαλ...τώρα αν βρέθηκε τρόπος και τα κυκλοφόρησαν στην αγορά...δεν το γνωριζω
Κατάλαβα...ξέρω ότι υπήρχαν κάποια εκατομμύρια αδιάθετα φυσίγγια, στις αποθήκες της πυρκαλ...
Έχω δει πολλά ρουμελιώτικααρκετά φυσίγγια σε κάλυκα ΠΥΡΚΑΛ το ερχόμενο χρονικό διάστημα.
Έχω ακούσει ότι διορθώνει ντουφεκια 3 μέτρα εκτός!προτιμώ να ρίξω φυσίγγι με λιγότερο δολοφονικό κύρος.
Ποιό είναι το ρημάδι, να αγοράσω μια χιλιάδα ?Έχω ακούσει ότι διορθώνει ντουφεκια 3 μέτρα εκτός!
Πυρκαλ frosty!Ποιό είναι το ρημάδι, να αγοράσω μια χιλιάδα ?
Άσε ρε, παίρνω τα αγαπημένα σου.Πυρκαλ frosty!
Μόνο στα Γιάννενα τρυπάνεΆσε ρε, παίρνω τα αγαπημένα σου.
Δεν χαλάνε και το θήραμα .... πολλαπλά κρουστικά τραύματα άνευ διείσδυσης.
Είναι μακρυά από τον Έβρο τα Γιάννενα ... γι αυτό μάλλον.Μόνο στα Γιάννενα τρυπάνε
Σατανά...Μόνο στα Γιάννενα τρυπάνε
Κ οχι μονο...κ σε γνωστα εμπορικα, στην πορεια, θα βρειτε πυριτιδες της εποχης...Αυτό έγινε. Εκατό χιλιάδες φυσίγγια, όχι εκατομμύρια... Κυρίως υλικά υπήρχαν πολλά, οπότε θα δούμε αρκετά φυσίγγια σε κάλυκα ΠΥΡΚΑΛ το ερχόμενο χρονικό διάστημα.
Τι "χρόνο ραφιού" έχουν άραγε οι πυρίτιδες πριν αλλοιωθούν τα χαρακτηριστικά τους;Κ οχι μονο...κ σε γνωστα εμπορικα, στην πορεια, θα βρειτε πυριτιδες της εποχης...
Αν είναι σφραγισμένες και σωστά αποθηκευμένες,δε βρίσκω το λόγο αλλοίωσης.Δεν το γνωρίζω.Θεωρητικα μιλάω...Τι "χρόνο ραφιού" έχουν άραγε οι πυρίτιδες πριν αλλοιωθούν τα χαρακτηριστικά τους;
Εξαρτάται πολύ από τις συνθήκες αποθήκευσης.Τι "χρόνο ραφιού" έχουν άραγε οι πυρίτιδες πριν αλλοιωθούν τα χαρακτηριστικά τους;