Εγω της ρηχνο ολες απο κολοκωτρονη εποχη,και σκοτωνουν μια χαραΕπηρρεάζει η πλαστικοποίηση των κόκκων η οποία δεν έχει σχέση με την ζελατινοποίηση ?
Εγω της ρηχνο ολες απο κολοκωτρονη εποχη,και σκοτωνουν μια χαραΕπηρρεάζει η πλαστικοποίηση των κόκκων η οποία δεν έχει σχέση με την ζελατινοποίηση ?
Επηρεάζει και μάλιστα πολύ, αφού πρόκειται για προστατευτικη επίστρωση.Επηρρεάζει η πλαστικοποίηση των κόκκων η οποία δεν έχει σχέση με την ζελατινοποίηση ?
Οχι....new version.Ορθογραφικο?
ναι μάλλον λάθος είναι...στο 32αρι του χρησιμοποιεί την D20.. έτσι λέει τουλαχιστον.Οχι....new version.
Αλλα το D20 δεν στέκει στα ×36gr....
Στα 32gr ναι...στα 36gr που ειναι κ νεο φυσιγγι, λογικα καμια Α1 ×36 θα εχει.ναι μάλλον λάθος είναι...στο 32αρι του χρησιμοποιεί την D20.. έτσι λέει τουλαχιστον
Θα το έχει στα 1,90 για να τραβάει...Οχι....new version.
ενώ στις συνταγές που στέκουν τα πάνε υπέροχα τα Λάμπρο. να δεις που θα έχει d20 μέσα και θα είναι άλλη μια "καινοτομια"....Οχι....new version.
Οταν γυρίσει νοτιά με συννεφιά ρίξε α1 από δικά σου να δειςΜε Α1 σπεσιαλ..... στο 1,90-1,95χ36-Ν5 γεμιζα για φασσες σε 2 σταδια....το 1995....και ακομα θυμαμαι
τα ξεπουπουλιασματα οταν ειχα με φουλ υγρασια....
Βεβαια δεν ειχα τις ιδιες γνωσεις που εχω τωρα....αλλα απο τα πολλα στραπατσα που επαθα....την εβαλα
στην ακρη και την βλεπω.
Που και που...βγαζω καμια ογκομετρια για φιλους...
Αι σιχτιρ....οι μονοβασικες δεν ειναι για νησι !!!
ΝSI SIPE 32 ίδιο ....Αυτό το σούπερ τορντο δεν πρόλαβα να δοκιμάσω Να δω τι λέει.
Οταν γυρίσει νοτιά με συννεφιά ρίξε α1 από δικά σου να δεις
Άμα είναι το ίδιο την κάτσαμε εμένα προσωπικά δεν μου αρέσει καθόλου, διαλέγει καιρούς που δεν θα έπρεπε, καλύτερο το nsi s4ΝSI SIPE 32 ίδιο ....
Σύμφωνώ ,όμως στην ώρα του είναι μακράν πρώτο .Άμα είναι το ίδιο την κάτσαμε εμένα προσωπικά δεν μου αρέσει καθόλου, διαλέγει καιρούς που δεν θα έπρεπε, καλύτερο το nsi s4
εγώ που έριξα λίγα φυσίγγια, με νότια όμως μου αρεσεΆμα είναι το ίδιο την κάτσαμε εμένα προσωπικά δεν μου αρέσει καθόλου, διαλέγει καιρούς που δεν θα έπρεπε, καλύτερο το nsi s4