Πόση ταχύτητα βγάζουν αυτά Νίκο;Τα 36 γραμμαρια δεν εχουν πεσει στα χερια μου....
Τα 40 γραμμαρια τα θεωρω φολα !!!
View attachment 67271
Μου φαίνεται κουλό να μην τρυπήσουν στα 35
Πόση ταχύτητα βγάζουν αυτά Νίκο;Τα 36 γραμμαρια δεν εχουν πεσει στα χερια μου....
Τα 40 γραμμαρια τα θεωρω φολα !!!
View attachment 67271
Ψωμί, τυρί δεν είχαμε, χοντρή ψωλή γυρεύαμε.Στα 30μ με #3 θα έπρεπε να τον περάσουν σουβλάκι τον τενεκέ με οποιαδήποτε θερμοκρασία.
Με πορδές δεν βάφεις αυγά
Πάλι Λεό βρήκες καλά που...εν τυχαια ιδιογομωτης....
Πήρε τα baby-magnum να σκοτώσει λαγό ... χάθηκαν τα νίτρο-magnum που τον κόβουν κατευθείαν κιμά ?Πάλι Λεό βρήκες καλά που...
Πόση ταχύτητα βγάζουν αυτά Νίκο;
Μου φαίνεται κουλό να μην τρυπήσουν στα 35
Πάλι Λεό βρήκες καλά που...
Άμα τον είχες γνωρίσει νωρίτερα θα είχες πάρει εκείνον τον λαγό και θα είχαμε γλυτώσει τα τσουρέκια!Τωρα που ειπες για leo.....Σημερα εβγαλα μια τουφεκια σε δυο τσιχλες.. ντουμπλε...και οι δυο ξερες...
και ελεγα....που εισαι βρε δασκαλε να με δεις !!!!!!!
Άμα τον είχες γνωρίσει νωρίτερα θα είχες πάρει και εκείνον τον λαγό και θα είχαμε γλυτώσει τα τσουρέκια!
Δηλ αν έριχνες λαμπρο δεν θα είχαμε γνωριστεί ε;;Καλιο αργα παρα ποτε.....
Αυτον τον λαγο και τα φυσιγγια που του εριξα....παρα λιγο να τα κανω εικονισμα.....Αυτα με εκαναν
ιδιογομωτη !!!
Αρχίσαμε τους ντουμπλεδες μπάρμπα Νίκο; Πού να είχε και πουλιά δηλαδή....Τωρα που ειπες για leo.....Σημερα εβγαλα μια τουφεκια σε δυο τσιχλες.. ντουμπλε...και οι δυο ξερες...
και ελεγα....που εισαι βρε δασκαλε να με δεις !!!!!!!
Ρίξε πυρομαχικό κάργα.Τωρα που ειπες για leo.....Σημερα εβγαλα μια τουφεκια σε δυο τσιχλες.. ντουμπλε...και οι δυο ξερες.
Αρχίσαμε τους ντουμπλεδες μπάρμπα Νίκο; Πού να είχε και πουλιά δηλαδή....
Ρίξε πυρομαχικό κάργα.
Εγώ το Σ/Κ έριξα καμιά 20αριά φυσίγγια και χτύπησα δύο τσίχλες.
Βολές ξέρεις .... πέρα του ορίζοντα ...
Θα δοκιμάσω αυτά που μου έδωσες στο σκοπευτήριο ...Εαν δεις σε τι αποστασεις κοβουν τα φυσιγγια μου με 4* αστρα....δεν θα το πιστευεις Βασιλη μου !!!
ΥΓ, Ας εχω την ''πετριά'' που λεει ο δασκαλος της συγκεντρωσης....σε καλο μου βγαινει φιλε !!!
Ο άλλος είχε Ρεμι;Θα δοκιμάσω αυτά που μου έδωσες στο σκοπευτήριο ...
Φυσίγγια είχα μπερδεμένα τουρλού, ... ζώτος, s4, sipe, ρουμελιώτης κτλ
Η αλήθεια είναι ότι μόνο αυτές τις 2 που σημάδεψα καλά σε λογική απόσταση πήρα.
Οι άλλες ήταν τουφεκιές ελέγχου βλητικής υπεροχής.
Πηγαίναμε 2 άτομα και σηκώνονταν από τα 50-100μ οι ρημάδες.
Ανοιχτό μέρος.
Ο άλλος έκραζε κιόλας για να σηκωθούν ακόμα πιο μακρυά
μ2 είχε, γιατί υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που κυνηγούν με ρεμ ?Ο άλλος είχε Ρεμι;
Έλα ντε...μ2 είχε, γιατί υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που κυνηγούν με ρεμ ?
Εάν βρίσκονται σωστά αποθηκευμένα μακριά από υγρασία και άμεση επαφή με αέρα έχουν πολύ μεγάλη διάρκεια ζωής όπως και τα εκρηκτικά.Τα κοινά που γνωρίζουν οι περισσότεροι.Εχει αλλά που δεν αλλοιώνονται για πάρα πολλά χρόνια.Γνωρίζω ότι οι εκρηκτικές ύλες γίνονται ασταθείς με την πάροδο του χρόνου. Οι κυνηγετικές πυρίτιδες βέβαια δεν είναι στην ίδια κατηγορία αλλά και πάλι... Χημικές συστάσεις είναι.
Επηρρεάζει η πλαστικοποίηση των κόκκων η οποία δεν έχει σχέση με την ζελατινοποίηση ?Όσο καλή αποθήκευση και να έχουν όπως λέει ο leo αλλοιώνονται, δεν είναι εντελώς αδρανοποιημενες και ειδικά οι τωρινές που παράγονται πιο βιαστικά. Για μονοβασικες 20 με 30 χρόνια είναι πολλά, οι διβασικές λίγο παραπάνω.