Γνώμες Φυσιγγίων Αρχείο

• Thread starter Thread starter Evri15metri
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Τωρα που ειπες για leo.....Σημερα εβγαλα μια τουφεκια σε δυο τσιχλες.. ντουμπλε...και οι δυο ξερες...
και ελεγα....που εισαι βρε δασκαλε να με δεις !!!!!!! :) :cool:
Άμα τον είχες γνωρίσει νωρίτερα θα είχες πάρει εκείνον τον λαγό και θα είχαμε γλυτώσει τα τσουρέκια! .yel.

Άμα τον είχες γνωρίσει νωρίτερα θα είχες πάρει και εκείνον τον λαγό και θα είχαμε γλυτώσει τα τσουρέκια! .yel.

Καλιο αργα παρα ποτε..... :)
Αυτον τον λαγο και τα φυσιγγια που του εριξα....παρα λιγο να τα κανω εικονισμα.....Αυτα με εκαναν
ιδιογομωτη !!!;):)

Τωρα που ειπες για leo.....Σημερα εβγαλα μια τουφεκια σε δυο τσιχλες.. ντουμπλε...και οι δυο ξερες...
και ελεγα....που εισαι βρε δασκαλε να με δεις !!!!!!! :) :cool:
Αρχίσαμε τους ντουμπλεδες μπάρμπα Νίκο; Πού να είχε και πουλιά δηλαδή....

Τωρα που ειπες για leo.....Σημερα εβγαλα μια τουφεκια σε δυο τσιχλες.. ντουμπλε...και οι δυο ξερες.
Ρίξε πυρομαχικό κάργα.
Εγώ το Σ/Κ έριξα καμιά 20αριά φυσίγγια και χτύπησα δύο τσίχλες.

Βολές ξέρεις .... πέρα του ορίζοντα ...

Αρχίσαμε τους ντουμπλεδες μπάρμπα Νίκο; Πού να είχε και πουλιά δηλαδή....

Ειλικρινα...δυσκολος ντουμπλες.....χαζεψα και εγω ο ιδιος....Αλλα μονο τυχη ΔΕΝ ηταν...και το εννοω .!!!
Αρχες Ιουνιου....πρωτα ο Θεος.....θα ειμαι Αθηνα δασκαλε...Θα παμε πρωτα απο τον Γιαννη...και μετα
σκοπευτηριο !!! :)

Ρίξε πυρομαχικό κάργα.
Εγώ το Σ/Κ έριξα καμιά 20αριά φυσίγγια και χτύπησα δύο τσίχλες.

Βολές ξέρεις .... πέρα του ορίζοντα ...

Εαν δεις σε τι αποστασεις κοβουν τα φυσιγγια μου με 4* αστρα....δεν θα το πιστευεις Βασιλη μου !!!

ΥΓ, Ας εχω την ''πετριά'' που λεει ο δασκαλος της συγκεντρωσης....σε καλο μου βγαινει φιλε !!!:cool:

Εαν δεις σε τι αποστασεις κοβουν τα φυσιγγια μου με 4* αστρα....δεν θα το πιστευεις Βασιλη μου !!!

ΥΓ, Ας εχω την ''πετριά'' που λεει ο δασκαλος της συγκεντρωσης....σε καλο μου βγαινει φιλε !!!:cool:
Θα δοκιμάσω αυτά που μου έδωσες στο σκοπευτήριο ...
Φυσίγγια είχα μπερδεμένα τουρλού, ... ζώτος, s4, sipe, ρουμελιώτης κτλ 🤣

Η αλήθεια είναι ότι μόνο αυτές τις 2 που σημάδεψα καλά σε λογική απόσταση πήρα.
Οι άλλες ήταν τουφεκιές ελέγχου βλητικής υπεροχής. 😁
Πηγαίναμε 2 άτομα και σηκώνονταν από τα 50-100μ οι ρημάδες.
Ανοιχτό μέρος.

Ο άλλος έκραζε κιόλας για να σηκωθούν ακόμα πιο μακρυά 🤣

Θα δοκιμάσω αυτά που μου έδωσες στο σκοπευτήριο ...
Φυσίγγια είχα μπερδεμένα τουρλού, ... ζώτος, s4, sipe, ρουμελιώτης κτλ 🤣

Η αλήθεια είναι ότι μόνο αυτές τις 2 που σημάδεψα καλά σε λογική απόσταση πήρα.
Οι άλλες ήταν τουφεκιές ελέγχου βλητικής υπεροχής. 😁
Πηγαίναμε 2 άτομα και σηκώνονταν από τα 50-100μ οι ρημάδες.
Ανοιχτό μέρος.

Ο άλλος έκραζε κιόλας για να σηκωθούν ακόμα πιο μακρυά 🤣
Ο άλλος είχε Ρεμι;

Γνωρίζω ότι οι εκρηκτικές ύλες γίνονται ασταθείς με την πάροδο του χρόνου. Οι κυνηγετικές πυρίτιδες βέβαια δεν είναι στην ίδια κατηγορία αλλά και πάλι... Χημικές συστάσεις είναι.
Εάν βρίσκονται σωστά αποθηκευμένα μακριά από υγρασία και άμεση επαφή με αέρα έχουν πολύ μεγάλη διάρκεια ζωής όπως και τα εκρηκτικά.Τα κοινά που γνωρίζουν οι περισσότεροι.Εχει αλλά που δεν αλλοιώνονται για πάρα πολλά χρόνια.

Όσο καλή αποθήκευση και να έχουν όπως λέει ο leo αλλοιώνονται, δεν είναι εντελώς αδρανοποιημενες και ειδικά οι τωρινές που παράγονται πιο βιαστικά. Για μονοβασικες 20 με 30 χρόνια είναι πολλά, οι διβασικές λίγο παραπάνω.

Όσο καλή αποθήκευση και να έχουν όπως λέει ο leo αλλοιώνονται, δεν είναι εντελώς αδρανοποιημενες και ειδικά οι τωρινές που παράγονται πιο βιαστικά. Για μονοβασικες 20 με 30 χρόνια είναι πολλά, οι διβασικές λίγο παραπάνω.
Επηρρεάζει η πλαστικοποίηση των κόκκων η οποία δεν έχει σχέση με την ζελατινοποίηση ?

Status
Not open for further replies.
Back