Ετσι λεγόταν την εταιρεία. Σκέφτηκα μήπως ενδεχομένως ρωτούσες αν τα έβγαζε φασόν και που αλλά δεν το γνωρίζω...Ναι αυτά λέω Χρήστο. Δεν θυμόμουν αν ανήκαν σε κάποια εταιρεία ή αν η εταιρεία η ίδια λεγόταν έτσι. Ευχαριστώ πολύ
Ετσι λεγόταν την εταιρεία. Σκέφτηκα μήπως ενδεχομένως ρωτούσες αν τα έβγαζε φασόν και που αλλά δεν το γνωρίζω...Ναι αυτά λέω Χρήστο. Δεν θυμόμουν αν ανήκαν σε κάποια εταιρεία ή αν η εταιρεία η ίδια λεγόταν έτσι. Ευχαριστώ πολύ
Ο Γιαννακόπουλος τα έφτιαχνε και το μαγαζί ήταν στην Καλλιθέα, οδός Κρέμου. Τα μπλε ήταν "διασποράς" στα 33γρ με Qualandi συγκεντρωτηρα και γεμισμένα με aquila στο 1,70, κλείσιμο 58mm, σε κάλυκα cheddite και καψύλιο cx2000.Θυμαται κανεις κατι φυσιγγια laser σε μπλε χρωμα ποιας εταιρειας ηταν?
Εδώ και μερικά χρόνια ακόμη και τα όπλα με θαλάμες 70χιλ. τα δοκιμάζουν στα 1370bar.Τώρα που το θυμήθηκα μιας και το συζητάγαμε αυτές τις μέρες. Σε κάποια ρεμινγκτον έγραφε πάνω 1050 bar. Δυστυχώς μου τελείωσαν και δεν μπορώ να το τσεκάρω πάλι.
Εδώ και μερικά χρόνια ακόμη και τα όπλα με θαλάμες 70χιλ. τα δοκιμάζουν στα 1370bar.
Όπως τα λες Τάσο. Ίδια είναι, και οι κάλυκες κατασκευασμένοι από τη ΜΑΧΑΜ επίσης (έτσι πιστεύω εγώ τουλάχιστον) η RM δε νομίζω να φτιάχνει κάλυκες, όπως ούτε η RC, η BERETTA κλπ. ...
Μες το μυαλό μου είσαι Τάσο, τις προάλλες τα κοιτούσα δεν έχει αναφερθεί κάτι γι'αυτά αλλά φιλαράκι που τα χρησιμοποιεί μου έχει μιλήσει με τα καλύτερα λόγια και τα κουτιά του πολύ καλαίσθητα μου θυμίζουν τα παλιά της b&p έχεις δοκιμάσει κάποιο από τα φυσίγγια του .Όμορφα φυσίγγια σε εμφανιση..
http://www.hunterclub.gr/hunting-category/
Οι τιμές δεν είναι δικές του,αλλά κ αυτός από ότι ξέρω ακριβά τα δίνει..
Ο κατανομεας αν δεν κάνω λάθος πρέπει να είναι ο κλασσικός "κλειστός" διασπορεας με τον σταυρο...xm.
Οχι Κωστα,Του ειχαμε τηλ παλια με ενα φιλο για τσιχλοφυσιγγα αλλα τα βρηκαμε ταιμπημενα κ το αφησαμε..έχεις δοκιμάσει κάποιο από τα φυσίγγια του .
Στην Μακεδονία ξέρω αρκετούς που τα ρίχνουν και λένε τα καλύτερα.Εγώ έχω δοκιμάσει το μαύρο στα 34 γρ σε φάσσες και ήταν εξαιρετικό.Μες το μυαλό μου είσαι Τάσο, τις προάλλες τα κοιτούσα δεν έχει αναφερθεί κάτι γι'αυτά αλλά φιλαράκι που τα χρησιμοποιεί μου έχει μιλήσει με τα καλύτερα λόγια και τα κουτιά του πολύ καλαίσθητα μου θυμίζουν τα παλιά της b&p έχεις δοκιμάσει κάποιο από τα φυσίγγια του .
Εγω κυνηγουσα με το διασπορας του μπεκατσες για χρονια και ημουν απολυτα ευχαριστημενος.Μαλιστα αναρωτιομουνα τοτε πωσ διαολο μπορεις να τουφεκας το ιδιο καλα στα 5~6 και στα 25μ.Μετα ξαφνικα κατι εγινε οι τιμες ξεφυγαν τα φυσιγγια αλλαξαν και κατι ακουστηκε για προβληματα υγειας.(Αυτα πριν απο 2 χρονια περιπου).Μακαρι ο ανθρωπος να ειναι καλαΣτην Μακεδονία ξέρω αρκετούς που τα ρίχνουν και λένε τα καλύτερα.Εγώ έχω δοκιμάσει το μαύρο στα 34 γρ σε φάσσες και ήταν εξαιρετικό.
Πολύ καλά λόγια έχω ακούσει και για το 32άρι του με κατανομέα,το 33 διασποράς και φυσικά το semi magnum που είναι η πρώτη επιλογή πολλών λαγάδων.
Οι τιμές τους όμως είναι αδικαιολόγητες.
Καλή επιλογή, δυνατό φυσίγγι για αρκετό έως πολύ κρύο. Στα υδρόβια τουλάχιστον παλιά, έκανε κηδείες!Πηρα 3 κουτια condor να τα δοκιμασω στις φασσες, πιστευω να ηταν καλη η επιλογη μου. Ενα φυσυγγι που εσφαξα παντως μου εκανε εντυπωση ποσο σφαιρικα και γυαλιστερα ειναι τα σκαγια, θα δοκιμαστουν σημερα η αυριο.
Με το kicks θα τα ρίξεις? Αχ καημενες φασσες.Πηρα 3 κουτια condor να τα δοκιμασω στις φασσες, πιστευω να ηταν καλη η επιλογη μου. Ενα φυσυγγι που εσφαξα παντως μου εκανε εντυπωση ποσο σφαιρικα και γυαλιστερα ειναι τα σκαγια, θα δοκιμαστουν σημερα η αυριο.
Αυτο ειναι το ζητουμενο...Προσεχε γιατι στενοτουφεκανε αρκετα
.pop..pop.Αυτο ειναι το ζητουμενο...