Λίγο βαρύ δεν είναι για περάσματα? Βέβαια εξαρτάται από τον καιρό...Καλύτερο είναι, και το pm40.
Λίγο βαρύ δεν είναι για περάσματα? Βέβαια εξαρτάται από τον καιρό...Καλύτερο είναι, και το pm40.
Φόρτωσε με τέκνα όσο το βρίσκεις το άλλο το palombe είναι πολύ άγριο καμια σχέση με το percorsoΤο χρησιμοποιούσα χρόνια στις φασσες σε ν6 . Το είχα συνηθίσει. Μπορεί να είχε αποκλίσεις , δεν ξέρω. Από σας το βλέπω και τις χρήσιμες δοκιμές σας. Με Α0 θα πάρω τον Οκτ. Σκέφτομαι να δοκιμάσω και το special palombe που είναι με tecna.
Αυτό θέλουμε, δεν είναι δύσκολο φυσιγγι όμως να το βρεις.Είναι συγκεντρωτικό όμως.
Εγώ που το έχω ρίξει από Οκτώβρη δεν καταλαβαίνει τίποτα.Λίγο βαρύ δεν είναι για περάσματα? Βέβαια εξαρτάται από τον καιρό...
Το χρησιμοποιούσα χρόνια στις φασσες σε ν6 . Το είχα συνηθίσει. Μπορεί να είχε αποκλίσεις , δεν ξέρω. Από σας το βλέπω και τις χρήσιμες δοκιμές σας. Με Α0 θα πάρω τον Οκτ. Σκέφτομαι να δοκιμάσω και το special palombe που είναι με tecna.
Μην ξεχωρίζεις μόνο το φυσιγγι από τα γραμμάρια ,το στήσιμο παίζει ρόλο, και όταν θες τουφεκιές οριακές ανεβάζεις γραμμάρια και χοντρενεις τα σκάγια.Λίγο βαρύ δεν είναι για περάσματα? Βέβαια εξαρτάται από τον καιρό...
Το palombe ή το pm40?Εγώ που το έχω ρίξει από Οκτώβρη δεν καταλαβαίνει τίποτα.
Αυτό το έμαθα πριν πολλά χρόνια, όταν έριξα 33γρ Λάμπρο καφέ σε ν5...!!! Ανάκρουση και πιέσεις που δεν ξεχνιούνται !! Αλλά και καλό αποτέλεσμα!Μην ξεχωρίζεις μόνο το φυσιγγι από τα γραμμάρια ,το στήσιμο παίζει ρόλο, και όταν θες τουφεκιές οριακές ανεβάζεις γραμμάρια και χοντρενεις τα σκάγια.
Καλά ρε δεν ντρέπεσαι? Με beretara και δαγκώνει!!( καλά εκεί στην Κρήτη σε εσάς είναι πολύ μαλακός ο καιρός καμμία σχέση. )πολύ άγριο
Το έχω αυτό σε ν8 , το βάζω στις κυριαρινες με κρύο. Με ποιο νορμαλ καιρό βάζω το classica 7,5 . Και φέτος μου πέρασαν οι φασσες και είχα δυο classica πρώτα , και πήρα δυο πουλιά.Τον Οκτώβριο, αν έχει μαλακό καιρό, υπάρχουν πολλές επιλογές. Μια καλή επιλογή είναι το Nobel speed 34gr v6 με c7. Είναι συγκεντρωτικό όμως.
Και τα 2Το palombe ή το pm40?
Συμφωνώ απόλυτα για τα speed, γιατί και εγώ σε ν8 τα έχω για κυριαρινες! Classica 1-2 φυσίγγια έχω ρίξει όλα κι όλα γιατί δεν τα βρίσκω εδώ. Και αυτά που έριξα μου τα έδωσε ένας φίλος. Πάντως το speed καμιά 18-20 σκάγια ν6 λιγότερα από το percorso έχει, αλλά νομίζω ότι είναι πιο σταθερό και τον Οκτώβριο θα δουλέψει πολύ καλά.Το έχω αυτό σε ν8 , το βάζω στις κυριαρινες με κρύο. Με ποιο νορμαλ καιρό βάζω το classica 7,5 . Και φέτος μου πέρασαν οι φασσες και είχα δυο classica πρώτα , και πήρα δυο πουλιά.
Nαι μωρε δεν έχουμε κρύα εδώ και θέλουμε πιο γλυκά φυσιγγια και τα 36 γραμμάρια είναι όριο άλλο ένα καλό είναι το super caccia long distance αλλά πολλά τα γραμμάριαΚαλά ρε δεν ντρέπεσαι? Με beretara και δαγκώνει!!( καλά εκεί στην Κρήτη σε εσάς είναι πολύ μαλακός ο καιρός καμμία σχέση. )
Ακριβώς! Δεν θα ξεχάσω την πρώτη φορά που έριξα το συγκεκριμένο φυσιγγι και πήρα μια κυριαρινα με ν6 πάρα πολύ μακριά. Όντως δεν είναι δύσκολο, αλλά δεν συγχωρεί σκοπευτικά λάθη.Αυτό θέλουμε, δεν είναι δύσκολο φυσιγγι όμως να το βρεις.
Η nsi φέτος με ανακάτεψε. Άλλαξε το percorso , αλλά το χειρότερο για μένα , κατήργησε το ν7,5 στο classica. Άντε να βρεις 32/7,5 και να αξίζει. Τρυγόνι, τσίχλα περάσματα, κυριαρες , φασσες σε διασελλα , αυτό βάζω. Μου έκοψε τα χέρια, η nsi. Πήρα 6 κουτιά, αλλά βλέπω ότι υπάρχουν ακόμα και θα πάρω κι αλλά .Συμφωνώ απόλυτα για τα speed, γιατί και εγώ σε ν8 τα έχω για κυριαρινες! Classica 1-2 φυσίγγια έχω ρίξει όλα κι όλα γιατί δεν τα βρίσκω εδώ. Και αυτά που έριξα μου τα έδωσε ένας φίλος. Πάντως το speed καμιά 18-20 σκάγια ν6 λιγότερα από το percorso έχει, αλλά νομίζω ότι είναι πιο σταθερό και τον Οκτώβριο θα δουλέψει πολύ καλά.
Μπορείς να μείνεις και με το speed.Η nsi φέτος με ανακάτεψε. Άλλαξε το percorso , αλλά το χειρότερο για μένα , κατήργησε το ν7,5 στο classica. Άντε να βρεις 32/7,5 και να αξίζει. Τρυγόνι, τσίχλα περάσματα, κυριαρες , φασσες σε διασελλα , αυτό βάζω. Μου έκοψε τα χέρια, η nsi. Πήρα 6 κουτιά, αλλά βλέπω ότι υπάρχουν ακόμα και θα πάρω κι αλλά .
RC 32 7αριΗ nsi φέτος με ανακάτεψε. Άλλαξε το percorso , αλλά το χειρότερο για μένα , κατήργησε το ν7,5 στο classica. Άντε να βρεις 32/7,5 και να αξίζει. Τρυγόνι, τσίχλα περάσματα, κυριαρες , φασσες σε διασελλα , αυτό βάζω. Μου έκοψε τα χέρια, η nsi. Πήρα 6 κουτιά, αλλά βλέπω ότι υπάρχουν ακόμα και θα πάρω κι αλλά .
το Νοιώθω στον ώμο , το Σεπτ σε Αττική Μανη. Προτιμώ να είμαι ποιο άνετος .Μπορείς να μείνεις και με το speed.
Πολύ καλό. Αλλά , Με ν7 θα πρέπει να κλείσω λίγο το τσοκ από 3* σε 2* , και δεν το θέλω .RC 32 7αρι
Το 7,5αρι είναι νούμερο "μπαλαντέρ". Ειδικά αν είναι καλής ποιότητας τα σκάγια και σκληρά, στα περάσματα παίζει άνετα στα παραπάνω θηράματα!!Η nsi φέτος με ανακάτεψε. Άλλαξε το percorso , αλλά το χειρότερο για μένα , κατήργησε το ν7,5 στο classica. Άντε να βρεις 32/7,5 και να αξίζει. Τρυγόνι, τσίχλα περάσματα, κυριαρες , φασσες σε διασελλα , αυτό βάζω. Μου έκοψε τα χέρια, η nsi. Πήρα 6 κουτιά, αλλά βλέπω ότι υπάρχουν ακόμα και θα πάρω κι αλλά .