Αυτο θα διαλεγα κ εγω!
Δεν ξέρω για ποιο λες, αν λες για το σούπερ τορντο site 32gr είναι πολύ καλό.Είναι ένα μέτριο φυσίγγια.
Απαντάς στον εαυτόν σου;Δεν ξέρω για ποιο λες, αν λες για το σούπερ τορντο site 32gr είναι πολύ καλό.
Ρε μάστορα τώρα απαντάς και στον εαυτό σου;Δεν ξέρω για ποιο λες, αν λες για το σούπερ τορντο site 32gr είναι πολύ καλό.
Λογικά έχουν οδηγίες χρήσης και ημερομήνια στην συσκευασία αχαχαχαχαχαχαχαχαχαΈχω τα εξής φυσίγγια με M92S : B&P magnum και baby magnum καθώς και Gorilla overmax. Σε τι καιρό δουλεύουν καλύτερα?
tooooo heavy για εμένα!!! έχω δεν ξέρω και εγώ πόσα φυσιγγια από 35 μέχρι 40 γραμμάρια. Να δω πότε και κυρίως που θα τα ρίξω... Τα over max τα ειχε πάρει ο φιλος μου ο Μήτσος και είχε πάρει και λαγούς και φασσες με αυτά. νο5....Λογικά έχουν οδηγίες χρήσης και ημερομήνια στην συσκευασία αχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Συγνώμη δεν μπόρεσα να αντισταθώ στην πλάκα !!!!!!!
@DimDre και @outlander ... ειδικοί επί των εμπορικών ...
@sam13 επί των B&P.
Βασίλη, ξέρεις πόσες φορές έχω σκεφτεί ότι έπρεπε να γράφουν οδηγίες χρήσης και ημερομηνία παραγωγής και λήξης?!!! Αυτό γιατί δεν το έχει σαν απαίτηση το CIP?!!Λογικά έχουν οδηγίες χρήσης και ημερομήνια στην συσκευασία αχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Συγνώμη δεν μπόρεσα να αντισταθώ στην πλάκα !!!!!!!
@DimDre και @outlander ... ειδικοί επί των εμπορικών ...
@sam13 επί των B&P.
Τα ίδια και εγώ!! Από "χοντρά" έχω ένα σωρό και λέω πού θα τα ρίξω άραγε?!!tooooo heavy για εμένα!!! έχω δεν ξέρω και εγώ πόσα φυσιγγια από 35 μέχρι 40 γραμμάρια. Να δω πότε και κυρίως που θα τα ρίξω... Τα over max τα ειχε πάρει ο φιλος μου ο Μήτσος και είχε πάρει και λαγούς και φασσες με αυτά. νο5....
Έχω τα εξής φυσίγγια με M92S : B&P magnum και baby magnum καθώς και Gorilla overmax. Σε τι καιρό δουλεύουν καλύτερα? Τα πήρα με την προοπτική να τα ρίξω φέτος, αλλά τελικά λόγω απουσίας θηραμάτων, έμειναν άθικτα. Το baby magnum όσες φορές το έχω ρίξει, σε νορμάλ καιρό, καλά πήγαινε (πλην του λακτισματος βέβαια). Ακούω γνώμες!!
Σε κανέναν!!! (Σταματηηηηη!!!!)Σε τι καιρό δουλεύουν καλύτερα?
Κάπως καλύτερα, μέχρι 0 είσαι οκ δώσε ένα καράβι προσκοπευση.Το baby magnum όσες φορές το έχω ρίξει, σε νορμάλ καιρό, καλά πήγαινε (πλην του
Γιατί θήραμα? Για τσίχλα καλύτερα από Νοέμβρη και μετά γιατί είναι λίγο δυνατό ,στο κρύο δίνει ρέστα, για φασσα είναι μια χαρά.παιδια καλησπερα ποια ειναι η αποψη σας για το ροκετ το 33αρι
Ωωχχχ τόσο αργά είναι??!! Εγώ με αρχικές γύρω στα 400m/s έχω συνηθίσει! Βέβαια εντάξει, παίζει ρόλο και το νο σκαγιων, αλλά τέλος πάντων...Σε κανέναν!!! (Σταματηηηηη!!!!)
Κάπως καλύτερα, μέχρι 0 είσαι οκ δώσε ένα καράβι προσκοπευση.
Βγάζει καλά φυσίγγια η ροκετ, κρίνοντας από το junior 32gr, που είναι πολύ καλό για τσίχλες!παιδια καλησπερα ποια ειναι η αποψη σας για το ροκετ το 33αρι
Δεν πιστεύω να έχεις θέμα.Ωωχχχ τόσο αργά είναι??!! Εγώ με αρχικές γύρω στα 400m/s έχω συνηθίσει! Βέβαια εντάξει, παίζει ρόλο και το νο σκαγιων, αλλά τέλος πάντων...
Όχι αυτά κύριε Νίκο, της Β&Ρ τα baby magnum!Δεν εχω ιδεα για ποια λες....
Αλλα αυτα τα εκανα ''εικονισμα''....μαζι με τον λαγο που πεταλωσα με τρεις τουφεκιες....
Αυτα με εκαναν ΙΔΙΟΓΟΜΩΤΗ !!!
View attachment 69776
View attachment 69777
Ευτυχώς!!!! Γιατί δεν έχω τίποτα χειρότερο από το να μην μπορώ να βρω τις προσκοπευσεις και να μου φταίνε όλα!Δεν πιστεύω να έχεις θέμα.
Είναι 2 μέτρα θείο.Προσεχε τι χαϊδεύεις.και δεν
στο λεω για να σου ''χα'ι'δεψω τ'αυτιά''....
Όχι αυτά κύριε Νίκο, της Β&Ρ τα baby magnum!