ΝΙΚΟΣΚΡΗΤΗ
Banned
Wolf δαγκωτό τα b&p για εμένα μόνο φιγούρα και από ουσία τίποτα τα πιο άχρηστα της Ελληνικής αγοράς με διαφορα
Wolf δαγκωτό τα b&p για εμένα μόνο φιγούρα και από ουσία τίποτα τα πιο άχρηστα της Ελληνικής αγοράς με διαφορα
Αϊ καλα!!!Σταματηηηηηηηη!!!! Έλα σε ψάχνουν!!!
Β&Ρ θέλω και εγώ εεε!!!Άμα σας περισσεύουν χοντρά φυσίγγια και δεν έχετε που να τα ρίξετε στείλτε τα σε μενα. θα τα κάνω ένα ωραιότατο ουράνιο τόξο και ξέρω εγώ που θα τα ρίξω με το χωνευτηρι
Καλά να πάθεις και εσύ!Β&Ρ θέλω και εγώ εεε!!!
Τελικα, οποιος βριζει, αγαπάει....εικόνισμα το'χεις κάνει;;;Δεν εχω ιδεα για ποια λες....
Αλλα αυτα τα εκανα ''εικονισμα''....μαζι με τον λαγο που πεταλωσα με τρεις τουφεκιες....
Αυτα με εκαναν ΙΔΙΟΓΟΜΩΤΗ !!!
View attachment 69776
View attachment 69777
Ο Λέο ,έχει το ριαλ ντιλλ από δαυτό ...μια δίφυλλη ντουλαπιτσα γιοματι σε ν.6 θρύλος σαν το μητρομανιουμΑυτά τι λένε παίδες ?
Τα έχει δοκιμάσει κανένας ?
https://www.kalkantzakos.com/Product/4116/royal-pichon-ld,-fusiggia-rio
Εγώ θα σε δοκω με νερό θεονηΕμφιαλωμένο ή βρύσης;
Όχι για να μην λέτε!!!
Σίγουρα θα βρω και αντίστοιχο ΕΛΛΗΝΙΚΌ βίντεο με πασίγνωστα ελληνικά φυσίγγια!!
Το κοντορ έχει μαλακώσει για νορμάλ συνθήκες είναι Καλό, δεν είναι συγκεντρωτικό θέλει 2,3 τσοκ.
Για το Πάσχα καλά είναι
30 ευρώ σχεδόν για σφαίρες για το Πάσχα αν πήρα θέλω σκότωμαΓια το Πάσχα καλά είναι
Για λαγο σου συνειστω το j&b...φιλος μου θα το ξανα ριξει φέτος για 4η χρονιά σερί σε Νο5 με μια B.Urika. κ 3*.
Μην μου κάνεις ερωτήσεις ψέματα να μην σου πω... Που έλεγε κ ο Ζιώγαλας....
Πόσο παλιά?Το j&b , πιο παλια δοκιμασμενο βεβαια , ηταν αρκετα καλο.