Εγώ για μπεκάτσα τα είχα πάρει ΤάσοΦολιασμένα μου παιδια...
Υπάρχει αντίδοτο...
Κατεβείτε καμιά δεκαριά γραμμάρια σκάγια παρακατω..
Η τσίχλα πριν πολλα χρονια έπεφτε με 34 τώρα δεν ακουει...
Αν έχεις πόδια και ένα ρόπαλο καλά είναι!Αυτά μάστορα είναι καλά! 36 γρ επιχαλκωμενα...
Μωρή κουφάλα Σταμάτη! Κάτι ήξερες και το γύρισες στο eley!Και εγώ ότι χειρωτερο έχω ρίξει από εμπορικά ούτε να τα ξαναδώ μαζη με το αδερφή του το 32
Το διασπορας Πάντως πρέπει να πω ότι ήταν καλό.
Τα είχε ξεματιάσει αυτός που του τα πήγε και βγήκαν θανατηφόραΜωρή κουφάλα Σταμάτη! Κάτι ήξερες και το γύρισες στο eley!
Αποκλείεται! Δεν σε πιστεύω! Σταματηηηηηη ( και εγώ μαζί σου αρχηγέ μου!)
Μωρή κουφάλα Σταμάτη! Κάτι ήξερες και το γύρισες στο eley!
Αν περιμένεις να σβήσει ο ήλιος με b&p σώθηκες….B&P μέχρι να σβήσει ο ήλιος
Όλοι το έχουμε παθει κ σε οποιοδήποτε θηράματα κ δεν σημαίνει απαραίτητα "σκάρτο" φυσιγγι.....Εγώ για μπεκάτσα τα είχα πάρει Τάσο
Είχα πάρει μπεκάτσες αλλά σε δύο περιπτώσεις έφυγαν λές και δεν τρέχει τίποτα ατάραχες
Μετά από λίγο τις βρήκε το σκυλί τέζα
Χαλάστηκα γιατί μου μπήκε η ιδέα μήπως πήγαν και άλλες τζάμπα
Τα είχε ξεματιάσει αυτός που του τα πήγε και βγήκαν θανατηφόρα
Εγώ φίλε τα χρησιμοποιούσα στην πέρδικα και είχα δει υπερδιατρηση τον μήνα Οκτώβριο. Τα δύο πουλιά που σκότωσα με αυτά τα φυσέκια ήταν σε απόσταση περίπου 30-35 μέτρα,με θερμοκρασίες 20-30 βαθμών . Έπεσαν ζωντανά. Και μπουμπουνισα σε άλλη μια γύρω στα 45-50 μέτρα και έπεσε ξερή, στα μέσα του Νοέμβρη με θερμοκρασίες 10-15 βαθμών.Αυτά μάστορα είναι καλά! 36 γρ επιχαλκωμενα...
Δεν αντιλέγω Τάσο ούτε το βγάζω ντε και καλά σκάρτο,αλλά εάν σου κάτσει στραβά σου έκατσεΌλοι το έχουμε παθει κ σε οποιοδήποτε θηράματα κ δεν σημαίνει απαραίτητα "σκάρτο" φυσιγγι.....
Μα μια μπεκάτσα τουφεκιζεται κοντά..
Ναι αλλά αυτό ακριβώς μπορεί να είναι κ αιτία σε κάποιες περιπτωσεις......
Έχουν σημασία κ τα τραυματα.....
Πολυσύνθετο κομμάτι το (κάθε) φυσιγγι κ η απόδοση του....
Φαντάσου ότι το f2 34γρ θεωρείται το best seller της b&p......
Η γνωμη που είχα σχηματίσει καποτε είναι πως αν κ μαλακό φυσιγγι δεν αγαπάει τις μερες με πολυ ζέστη....
Ε τώρα κάποιος μπορεί να που πει τι λες ρε, εγώ με αυτό εκαψα τα τρυγόνια τον Άυγουστο.....
Αυτά έχουν τα φυσίγγια.......
(....Ατιμο πραγμα διάλεξα να αγαπήσω.......)
Στείλε μου μερικά για προσάναμμα!!!!!!!! ! Τα καλητερα μου κυνήγια τα έχω κάνη με ελληνικά φυσηγγια με τα ξένα δεν τα βρηκα ποτέ
Εγώ απορώ πως άναψαν μετά από 10 μέρες στον Αγιασμό βουτηγμένα.
Εγώ Μάνο τα έχω δουλέψει σε πιο κρύο σε φασσες και ήταν αξιοπρεπεσταταΕγώ φίλε τα χρησιμοποιούσα στην πέρδικα και είχα δει υπερδιατρηση τον μήνα Οκτώβριο. Τα δύο πουλιά που σκότωσα με αυτά τα φυσέκια ήταν σε απόσταση περίπου 30-35 μέτρα,με θερμοκρασίες 20-30 βαθμών . Έπεσαν ζωντανά. Και μπουμπουνισα σε άλλη μια γύρω στα 45-50 μέτρα και έπεσε ξερή, στα μέσα του Νοέμβρη με θερμοκρασίες 10-15 βαθμών.
Θα δοκιμαστούν και στο χαρτί.Αυτά μάστορα είναι καλά! 36 γρ επιχαλκωμενα...
Το πιστεύω γιατί και εμένα αυτό που έδειξε..θέλει πιο χαμηλές θερμοκρασίες και σε απόσταση σκοτώνουν καλά! Αλλά εγώ για να είμαι ειλικρινής δε τα ξαναπαίρνω.δε χρειάζομαι τέτοιο φυσεκιΕγώ Μάνο τα έχω δουλέψει σε πιο κρύο σε φασσες και ήταν αξιοπρεπεστατα
Εγώ με μείον (Πόσο πιο κρύο) γελαγανε και η πέτρες! Ανάθεμα και να έπεσε μια Φασσα ξερή!( και στα μπασιματα τα ίδια)Εγώ Μάνο τα έχω δουλέψει σε πιο κρύο σε φασσες και ήταν αξιοπρεπεστατα