gvp9000
Banned
Που είναι αυτό ?Να ένα Rio 32γρ!!
Αντε να πιστεψω ότι ήταν τυχαίο......
Μου το κράταγες για έκπληξη..
Καλό ?
Πείτε τι θέλετε να σφάξω
Που είναι αυτό ?Να ένα Rio 32γρ!!
Αντε να πιστεψω ότι ήταν τυχαίο......
Μου το κράταγες για έκπληξη..
Παραγάδι?
ΑπίκοΠαραγάδι?
Αυτό το μπλε πρέπει να είναι, ψηλά στην φωτογραφία που έχει κάθετα πάνω του ένα κιτρινοΠου είναι αυτό ?
Καλό ?
Πείτε τι θέλετε να σφάξω
ΟλαΠου είναι αυτό ?
Καλό ?
Πείτε τι θέλετε να σφάξω
Ισχύει.......Κάποτε είχα διαβάσει οτί οι παλιοί κυνηγοί ξαναρέλιαζαν λίγο πιο σφιγκτά τα φυσίγγιά τους σε πολύ κρύο και υγρασία.
Ο παππους μου αφαιρουσε λιγα σκαγια .το θυμαμεΙσχύει.......
1. αφαιρείς σκάγιαΟ παππους μου αφαιρουσε λιγα σκαγια .το θυμαμε
Ο πατερας μου στα νιάτα του που κυνηγούσε και παπια είχε μια τσαντουλα με τα εργαλεία του και με ρελιαστρα χειρός το έκανε στον κυνηγοτοπο επί τόπου.Κάποτε είχα διαβάσει οτί οι παλιοί κυνηγοί ξαναρέλιαζαν λίγο πιο σφιγκτά τα φυσίγγιά τους σε πολύ κρύο και υγρασία.
Νίκο @ΝίκοςΠ τσέκαρε σε αυτά τα ορθόδοξα Lambro τα παλιά την σκληρότητα των σκαγιών ...
Σε σχέση με ότι κυκλοφορεί τώρα στην πιάτσα είναι τα ίδια, καλύτερα ή χειρότερα ?
Δηλητηριο !!!!!!Ο πατερας μου στα νιάτα του που κυνηγούσε και παπια είχε μια τσαντουλα με τα εργαλεία του και με ρελιαστρα χειρός το έκανε στον κυνηγοτοπο επί τόπου.
Οι πυριτιδες που χρησιμοποιούσε ηταν sipe- a1- mullerite!!!
Από τα μπλεΠοια ειναι τα ορθοδοξα βρε φιλε ??
kai μετα με τα ιδια υλικα να το κλειση και να το ριξει.Από τα μπλε
kai μετα με τα ιδια υλικα να το κλειση και να το ριξει.
Από τα μπλε
Απ' ολα θελεις....
3 ΩΡΕς μαζευα και αποθηκευα χαρτια δοκιμων....Την επομενη φορα να ερθεις να βοηθησεις ???
Δεν ξέρεις εσύ ... είσαι άσχετος ...ΟΚ...Απο τα μπλε....Εγω ελεγα να σφαξω ενα Ν4 απο τα καφε...που εχει απ'ολα τα καλα μεσα...
Απο Ν8 μεχρι και Ν4 !!!