Ντοντ λαφ Βάγγο,αιεμ σιριουςΤόσο δύσκολο να βγάλουν μια αδιάβροχη
Ντοντ λαφ Βάγγο,αιεμ σιριουςΤόσο δύσκολο να βγάλουν μια αδιάβροχη
και τα λαμπρό τα μαύρα και πολλα αλλα που εκοινες τις μερες σερνόταν,ειχα και αλλα με μβ 36 μια απο τα ιδια,εχω καταλήξει πως το στήσιμο παιζει ρολο σε τετοιες περιπτώσεις και οχι το υλικό που δουλεύεις.Το περκορσο είναι με τέκνα την πυρίτιδα που υποτίθεται ότι αντέχει στην υγρασία και τις καιρικές μεταβολές........
Αυτό το έχω πετύχει και εγώ πολλές φορές σε τσιχλοκυνήγια. Ειδικά αν έχει πέσει και βροχή νωρίς το πρωί και μετά βγάλει ντάλα ήλιο με ζέστη και υγρασία είναι πολύ έντονο. Θεωρώ ότι οφείλεται καθαρά σε overkill.Ηλία σε νοτια με υγρασία μαζί μη ψάχνεις εμπορικό να δουλέψει.ολα κλάνουν μεντες.ειναι ο καιρός θάνατος του φυσιγγίου
Καλά είναι πιστεύω ... πολύ καλάΕγω εχω ριξει στον ταχογραφο σετ απ με την Α0 μεχρι τους -3 με υγρασια καργα σε καλο καιρο ( 10-12) βαθμους 390 στους μειων 385 !! Και φυσιγγια που τα παω και τα φερνω στον βαλτο και μενουν και μεσα στο αυτοκινητο σχεδον ολλο το χειμωνα
16mm σε βιβλίο @ 50mΒασιλη μου ...Κανε μου την χαρη...υπολογισε σε παρακαλω την διατρηση σε αυτο το σεταπ...
Την εχω μετρησει μαλλον λαθος...12 χιλιοστα ηταν το βιβλιο πισω απο τον στοχο που το περασε
ακρη παντα...ΔΙΑΜΕΤΡΟΣ βολιδας 4,40 χιλιοστα Βασιλη !!
View attachment 70729
View attachment 70730
View attachment 70731
Τότες δεν υπήρχαν βρε μάστορα ...αφου υπαρχουν τα 60 και 100 metri γιατι ζοριζεστε?
Λευτέρη, εννοείς αργή απορρόφηση με την διαπνοή του φυσιγγίου και τις κακές συνθήκες αποθήκευσης ... δεν εννοείς πιστεύω ότι η υγρασία μπορεί να διαπεράσει το πλαστικό του κάλυκα ...Όσο για το αν μπορεί να περάσει η υγρασία μέσα στον πλαστικό κάλυκα, αποδεδειγμένα μπορεί .
Θα μπορούσαν αλλά η υγρασία τότε θα "κολλούσε" στην αδιαβροχοποίηση και πάλι θα είχαμε μειωμένη απόδοση ... άι θινκΝτοντ λαφ Βάγγο,αιεμ σιριους
Ναι αλλα ξερεις με ποσα μπαρ τα βγαζει αυτα η Α0 ;Καλά είναι πιστεύω ... πολύ καλά
Δεν την λες και αργή, σε 100% υγρασία εκτεθειμένη πυρίτιδα σε λίγα λεπτά είναι άχρηστη. Όσο για εντός του φυσιγγιου, περνάει η υγρασία όχι μόνο από τις οπές, αλλά και ( και εμένα μου φάνηκε απίστευτο αλλά το διάβασα σε δύο βιβλία ένα του Granelli και ένα του Bordin), από το πλαστικό, έτσι είπε και ο Iaccobucci ιδρυτής της FIEM και χημικός ο ίδιος.Λευτέρη, εννοείς αργή απορρόφηση με την διαπνοή του φυσιγγίου και τις κακές συνθήκες αποθήκευσης ... δεν εννοείς πιστεύω ότι η υγρασία μπορεί να διαπεράσει το πλαστικό του κάλυκα ...
Άμα ήταν έτσι θα είχαμε πετάξει πολλά φυσίγγια, δεν γίνεται αυτό.
Πες μου ... και μετά πες μου με πόσα bar βγάζει η 800Χ μια ταχύτητα και με πόσα bar παρόμοια ταχύτητα σε χαμηλή θερμοκρασία.Ναι αλλα ξερεις με ποσα μπαρ τα βγαζει αυτα η Α0 ;
Δεν την λες και αργή, σε 100% υγρασία εκτεθειμένη πυρίτιδα σε λίγα λεπτά είναι άχρηστη. Όσο για εντός του φυσιγγιου, περνάει η υγρασία όχι μόνο από τις οπές, αλλά και ( και εμένα μου φάνηκε απίστευτο αλλά το διάβασα σε δύο βιβλία ένα του Granelli και ένα του Bordin), από το πλαστικό, έτσι είπε και ο Iaccobucci ιδρυτής της FIEM και χημικός ο ίδιος.
οκ λογικόΔεν την λες και αργή, σε 100% υγρασία εκτεθειμένη πυρίτιδα σε λίγα λεπτά είναι άχρηστη.
Έχεις τα αποσπάσματα ? ... μοιάζει απίστευτο.Όσο για εντός του φυσιγγιου, περνάει η υγρασία όχι μόνο από τις οπές, αλλά και ( και εμένα μου φάνηκε απίστευτο αλλά το διάβασα σε δύο βιβλία ένα του Granelli και ένα του Bordin), από το πλαστικό, έτσι είπε και ο Iaccobucci ιδρυτής της FIEM και χημικός ο ίδιος.
Δεν μπορω να βρω τωρα τις δοκιμες σε κανονακι που εδειχνε τις πιεσεις τις Α0 ειμαι και στη δουλεια θα ψαξω και οταν τα βρω θα σου δειξω !! Ασε την 800χ αυτη ειναι μια κατηγορια μονη της ειναι η μονη !!! Που γεμηζεται απο 28 εως 50 γρ στο 12 αρι δεν υπαρχει ΚΑΜΙΑ αλλη πυριτηδα να το κανει αυτο !!Πες μου ... και μετά πες μου με πόσα bar βγάζει η 800Χ μια ταχύτητα και με πόσα bar παρόμοια ταχύτητα σε χαμηλή θερμοκρασία.