Ακριβά σίγουρα!Για τα gorilla 28gr καμια εντυπωση?
Ακριβά σίγουρα!Για τα gorilla 28gr καμια εντυπωση?
Κατι ειχα δει...Ακριβά σίγουρα!
Πολύ καλά μέχρι και Οκτώβρι που τα έριξα. Και τρυγόνι και τσίχλα.Για τα gorilla 28gr καμια εντυπωση?
6,10 το gorilla με κάλυκα fiem csb5 .στήσιμο Κένταυρος δηλαδή και πιο ακριβο.σ αυτά τα λεφτά πολύ ανώτερο το λαμπροΑν δεν γελιεμαι, 6 ευρω τα εφεραν εδω κατω, στο μαγαζι που ψωνιζω. ΑΝ δεν γελιεμαι το ξαναλεω, μιας και δοκιμαζαν προχτες κατι φιλοι, και νομιζω ηταν αυτα
Νομίζω πως δεν αρκεί να είναι το ίδιο στήσιμο.....δεν ξέρω το γιατί αλλά βγάζει πολύ σταθερά και καλά φυσίγγια....αλλά από τιμή φαρμακείο!6,10 το gorilla με κάλυκα fiem csb5 .στήσιμο Κένταυρος δηλαδή και πιο ακριβο
Νομίζω πως δεν αρκεί να είναι το ίδιο στήσιμο.....δεν ξέρω το γιατί αλλά βγάζει πολύ σταθερά και καλά φυσίγγια....αλλά από τιμή φαρμακείο!
Ρώτησες τον ειδικό τώρα......thinkΠάτημα είναι το ίδιο;
Ρώτησες τον ειδικό τώρα......think
Συμφωνώ Μάνο!ο καθένας ορίζει την τιμή που αξιώνει για το προϊόν του και το αγοραστικό κοινό επιλέγει αν θα ψωνίσει ή όχι!Απλώς λέω ότι για να βγουν 2 φυσίγγια ίδια, πρέπει όλα να είναι τα ίδια. Τώρα πόσο χρεώνει ο καθένας την τεχνογνωσία του δεν μπορώ να το ξέρω.
Πουλάει ο Ρουμελιωτης!Παιδιά, έκανα παραγγελία από Ρουμελιώτη, 2 κούτες 28γρ σε ν.8 ( δεν βγάζει αλλά νουμερα) με χαμηλό παύλα στα 4,70 το κουτί!
Επίσης και μια κούτα 32γρ, σε νούμερο 7,5 σε ίδια τιμή με πέρυσι στα 5,5 το κουτί...
Μου είπε θα βγάλει σε 28γρ και με ψηλό παφιλα, (σαν του 32γρ) στα 4,90 το κουτί ..
Τελικά με ξαναπήρε τηλ. Ο ρουμελιωτης, 4,60 το κουτί των 28γρ...
Να μην σου μεινει ουτε ενα...Παιδιά, έκανα παραγγελία από Ρουμελιώτη, 2 κούτες 28γρ σε ν.8 ( δεν βγάζει αλλά νουμερα) με χαμηλό παφιλα, στα 4,70 το κουτί!
Επίσης και μια κούτα 32γρ, σε νούμερο 7,5 σε ίδια τιμή με πέρυσι στα 5,5 το κουτί...
Μου είπε θα βγάλει σε 28γρ και με ψηλό παφιλα, (σαν του 32γρ) στα 4,90 το κουτί ..