Γνώμες Φυσιγγίων

ωραίο το λαμπρο σουπερ τορντο με σιπε σήμερα το έριξα σε επιβλαβη με 19 βαφμους και υγρασια 98% τα πουλια είχαν διαμπερή τραύματα καθαρά χειμωνιάτικο σεταπ κατο απο 15 βαφμους και φουλ υγρασιες θα κάνη έργα αν το βρείτε σε καλή τιμη αγωραστετο αξίζει

ωραίο το λαμπρο σουπερ τορντο με σιπε σήμερα το έριξα σε επιβλαβη με 19 βαφμους και υγρασια 98% τα πουλια είχαν διαμπερή τραύματα καθαρά χειμωνιάτικο σεταπ κατο απο 15 βαφμους και φουλ υγρασιες θα κάνη έργα αν το βρείτε σε καλή τιμη αγωραστετο αξίζει
Το βρω δε το βρω σε καλη τιμη, θα περνω 2 κουτακια που κ που να κραταω τη Sipe, να τη στεινω οπως θελω εγω (για υδρόβιο)....:cool:

Last edited:
Το βρω δε το βρω σε καλη τιμη, θα περνω 2 κουτακια που κ που να κραταω τη Sipe, να τη στεινω οπως θελω εγω (για υδρόβιο)....:cool:
Άμα σου πω ότι το έκανα ήδη και έφτιαξα για το 20αρι θα το πιστέψεις???

Καλησπέρα και καλή εβδομάδα! Φέτος το καλοκαίρι, βρήκα σε συμφέρουσα τιμή τα Β&Ρ ΝΙΚΕ 34γρμ νο8 και πήρα λίγα για κυργιαρίνες και γερακότσιχλες, Τα έχει δοκιμάσει κανείς σε κρύο και σε ζέστη;
View attachment 78469
Μια χαρά φιλε ποσό;

Καλησπέρα και καλή εβδομάδα! Φέτος το καλοκαίρι, βρήκα σε συμφέρουσα τιμή τα Β&Ρ ΝΙΚΕ 34γρμ νο8 και πήρα λίγα για κυργιαρίνες και γερακότσιχλες, Τα έχει δοκιμάσει κανείς σε κρύο και σε ζέστη;
View attachment 78469
Ριξτο πρώτα στης τσίχλες να δεις άμα σου κάνει.

View attachment 78469
Εγώ έχω δουλέψει 2 κουτάκια, δεν είχα κανένα παράπονο, από τα πιο μαλακά 34άρια που έχω ρίξει. Αυτό πριν 4 σεζόν αν θυμάμαι οπότε ρίξει και πες μας εσύ τις εντυπώσεις σου.

Μια χαρά φιλε ποσό;
Ριξτο πρώτα στης τσίχλες να δεις άμα σου κάνει.

Καλησπέρα Νίκο! Τα πήρα 7,80 το κουτί από τον Καλκατζάκο φίλε μου, αν θυμάμαι καλά τον Ιούνιο. Ήθελα πιο χοντρά, αλλά του είχαν μείνει τα 8άρια, οπότε τα πήρα με αυτή την σκέψη. Σε μπασίματα δεν θα τα ρίξω, σε κοινές τσίχλες. Δεν μου πάει 34 γραμμάρια με τίποτα. Θα τα κρατήσω για κανα καλό καρτέρι για τις πιο μεγάλες τσίχλες.
Εγώ έχω δουλέψει 2 κουτάκια, δεν είχα κανένα παράπονο, από τα πιο μαλακά 34άρια που έχω ρίξει. Αυτό πριν 4 σεζόν αν θυμάμαι οπότε ρίξει και πες μας εσύ τις εντυπώσεις σου.
Ευχαριστώ Μάνο. Θα σας πω όταν τα δοκιμάσω.

View attachment 78469
ναι το έριξα εγώ πέρυσι με το κρύο έμεινα πολύ ευχαριστημένος

View attachment 78469
Τα έριξα εγώ πέρυσι σε νο8 το Φλεβάρη που ήρθαν τα κρύα και τα χιόνια έριξα περίπου 5 κουτάκια, γαζωναν.
Torso πορτοκαλί 32gr αποψεις
Φυσιγγαρα τα έριχνα σε νο8 το 2021 που τα έβρισκα 7,20€ πολύ καλό με όλους τους χειμωνιάτικους καιρούς.

ναι το έριξα εγώ πέρυσι με το κρύο έμεινα πολύ ευχαριστημένος
Τα έριξα εγώ πέρυσι σε νο8 το Φλεβάρη που ήρθαν τα κρύα και τα χιόνια έριξα περίπου 5 κουτάκια, γαζωναν.

Φυσιγγαρα τα έριχνα σε νο8 το 2021 που τα έβρισκα 7,20€ πολύ καλό με όλους τους χειμωνιάτικους καιρούς.
Ευχαριστώ πολύ! Θα τα αφήσω τότε για τα κρύα!!! Το αγαπημένο μου καρτέρι μακράν, είναι για κυριαρίνες και γερακότσιχλες.

View attachment 78469
Τουφέκα άφοβα! .terror.

Back