Γνώμες Φυσιγγίων

Πέρυσι έριχνα τα GM3 έριξα 10 κουτιά σε τσίχλες με πολύ καλά αποτελέσματα σε όλες της συνθήκες αλλά εκείνα που μου άρεσε περισσότερο και το έριξα και με χιονι ήταν το 206 formula 33gr και σκέφτομαι να το πάρω φέτος για έναρξη για φασσα.

Το βρω δε το βρω σε καλη τιμη, θα περνω 2 κουτακια που κ που να κραταω τη Sipe, να τη στεινω οπως θελω εγω (για υδρόβιο)....:cool:
Δεν μιλούσες δώρισα 300γρ σε ένα φίλο μου που γεμίζει δεν είχα τι να την κάνω 😊

Για τα μαλλινόταπα της ELEY που τώρα τα φτιάνει η ισπανική MAXAM έχει κάποιος άποψη;
Είχα βάλει στο μάτι το zenith αλλά δεν έτυχε να το πάρω αλλά δεν είδα να το ρίξει κάποιος πάτε να δω μια άποψη για το πως πάει

Απο τοπηκο μαγαζη εδω πηρε ο γαμπρος μου σημερα gm3 32γρ νο8 9€ προσφορα
11,50€ είναι η καινουρια τιμή που μου είπαν και παραπατούσα λίγο :( βέβαια όλα πλια καινουρια τα έχει με αυτή την τιμή μπορείς να τα ξεχωρίσεις ανετα τα γιατί τα περσινά έχουν νίκελ μέταλλο ενώ τα φετινά χρυσό

Για τα μαλλινόταπα της ELEY που τώρα τα φτιάνει η ισπανική MAXAM έχει κάποιος άποψη;
Ακούγονται καλά λόγια...ισορροπημένα φυσίγγια με καλής ποιότητας, σκληρά σκάγια...
Maxam κάλυκες, καψουλια, μπαρουτια...
Τώρα που την Maxam την εξαγοράσε η Nobel Sport...ισως...υπάρξουν αλλαγές...

Πέρυσι έριχνα τα GM3 έριξα 10 κουτιά σε τσίχλες με πολύ καλά αποτελέσματα σε όλες της συνθήκες αλλά εκείνα που μου άρεσε περισσότερο και το έριξα και με χιονι ήταν το 206 formula 33gr και σκέφτομαι να το πάρω φέτος για έναρξη για φασσα.
Ωραίο φυσίγγι το 206 το ρίχνω στις πέρδικες σε Νο 6 και 7 και στα τρυγόνια σε 8

Τα ζενιθ , εδωσε στον Σταματη ο Αλεξης για λαγο σε νουμερο 5 αν θυμαμαι σωστα 4
Εριξε 1-2, πηρε αντιστοιχους λαγους
Του αρεσαν
Κυνηγαει σε αλπικο νομιζω κυριως, ισως εχω λαθος ομως
Τα βρηκε μαλακα και καλα με την καραμπινα- δεν ξερω με δικαννο
Δεν ξερω εαν υπαρχουν δοκιμες να δεις απο αλλα μελη
Εγω δεν τα χω βρει εδω λιγο που εψαξα

Ακούγονται καλά λόγια...ισορροπημένα φυσίγγια με καλής ποιότητας, σκληρά σκάγια...
Maxam κάλυκες, καψουλια, μπαρουτια...
Τώρα που την Maxam την εξαγοράσε η Nobel Sport...ισως...υπάρξουν αλλαγές...
αυτό είναι το κακό ότι τα αγοράζει όλα μια εταιρία όποτε δεν υπάρχει ανταγωνισμός και μας πασάρουν ότι θέλουν οσο θέλουν.

11,50€ είναι η καινουρια τιμή που μου είπαν και παραπατούσα λίγο :( βέβαια όλα πλια καινουρια τα έχει με αυτή την τιμή μπορείς να τα ξεχωρίσεις ανετα τα γιατί τα περσινά έχουν νίκελ μέταλλο ενώ τα φετινά χρυσό
Τα έχει ο αλλαγιανης 8,50€

Σημερα δοκιμασε ενας φηλος τα rc2 τα μπλε 34γρ νο 6 πολη καλη κατανομη στα 40 μετρα αξιοπρεπεστατη με 3*
δεν τα εχω ριξει αλλά έχω ακούσει πολύ καλά λόγια
είναι στα υπόψιν πάντως μόλις τελειώσουν τα 206 που έχω

Πω πω πω πω .... Κατι nsi caccia και nsi lepre φυσιγγια με χυμμενες τις μπαρουτες εσωτερικα επανω στις ταπες μεχρι και κατω κατω στα σκαγια .... Τι κακοποιοτητες ρε γαμωτο .... Φταιω γω να τα γυρισω πισω τωρα ???

Back