Πέρυσι έριχνα τα GM3 έριξα 10 κουτιά σε τσίχλες με πολύ καλά αποτελέσματα σε όλες της συνθήκες αλλά εκείνα που μου άρεσε περισσότερο και το έριξα και με χιονι ήταν το 206 formula 33gr και σκέφτομαι να το πάρω φέτος για έναρξη για φασσα.
Δεν μιλούσες δώρισα 300γρ σε ένα φίλο μου που γεμίζει δεν είχα τι να την κάνωΤο βρω δε το βρω σε καλη τιμη, θα περνω 2 κουτακια που κ που να κραταω τη Sipe, να τη στεινω οπως θελω εγω (για υδρόβιο)....
Είχα βάλει στο μάτι το zenith αλλά δεν έτυχε να το πάρω αλλά δεν είδα να το ρίξει κάποιος πάτε να δω μια άποψη για το πως πάειΓια τα μαλλινόταπα της ELEY που τώρα τα φτιάνει η ισπανική MAXAM έχει κάποιος άποψη;
11,50€ είναι η καινουρια τιμή που μου είπαν και παραπατούσα λίγο βέβαια όλα πλια καινουρια τα έχει με αυτή την τιμή μπορείς να τα ξεχωρίσεις ανετα τα γιατί τα περσινά έχουν νίκελ μέταλλο ενώ τα φετινά χρυσόΑπο τοπηκο μαγαζη εδω πηρε ο γαμπρος μου σημερα gm3 32γρ νο8 9€ προσφορα
Ακούγονται καλά λόγια...ισορροπημένα φυσίγγια με καλής ποιότητας, σκληρά σκάγια...Για τα μαλλινόταπα της ELEY που τώρα τα φτιάνει η ισπανική MAXAM έχει κάποιος άποψη;
Ωραίο φυσίγγι το 206 το ρίχνω στις πέρδικες σε Νο 6 και 7 και στα τρυγόνια σε 8Πέρυσι έριχνα τα GM3 έριξα 10 κουτιά σε τσίχλες με πολύ καλά αποτελέσματα σε όλες της συνθήκες αλλά εκείνα που μου άρεσε περισσότερο και το έριξα και με χιονι ήταν το 206 formula 33gr και σκέφτομαι να το πάρω φέτος για έναρξη για φασσα.
Τα ζενιθ , εδωσε στον Σταματη ο Αλεξης για λαγο σε νουμερο 5 αν θυμαμαι σωστα 4Για τα μαλλινόταπα της ELEY που τώρα τα φτιάνει η ισπανική MAXAM έχει κάποιος άποψη;
αυτό είναι το κακό ότι τα αγοράζει όλα μια εταιρία όποτε δεν υπάρχει ανταγωνισμός και μας πασάρουν ότι θέλουν οσο θέλουν.Ακούγονται καλά λόγια...ισορροπημένα φυσίγγια με καλής ποιότητας, σκληρά σκάγια...
Maxam κάλυκες, καψουλια, μπαρουτια...
Τώρα που την Maxam την εξαγοράσε η Nobel Sport...ισως...υπάρξουν αλλαγές...
Τα έχει ο αλλαγιανης 8,50€11,50€ είναι η καινουρια τιμή που μου είπαν και παραπατούσα λίγο βέβαια όλα πλια καινουρια τα έχει με αυτή την τιμή μπορείς να τα ξεχωρίσεις ανετα τα γιατί τα περσινά έχουν νίκελ μέταλλο ενώ τα φετινά χρυσό
Δεν έχει φτάσει ο πόλεμος ακόμη εκείΤα έχει ο αλλαγιανης 8,50€
Σαν να έχεις δικιο !!!!!!!!Δεν έχει φτάσει ο πόλεμος ακόμη εκεί
δεν τα εχω ριξει αλλά έχω ακούσει πολύ καλά λόγιαΣημερα δοκιμασε ενας φηλος τα rc2 τα μπλε 34γρ νο 6 πολη καλη κατανομη στα 40 μετρα αξιοπρεπεστατη με 3*
απο τα πολυ καλα της rc και σταθερα.Σημερα δοκιμασε ενας φηλος τα rc2 τα μπλε 34γρ νο 6 πολη καλη κατανομη στα 40 μετρα αξιοπρεπεστατη με 3*
Καλό και αυτό (όπως και όσα RC είχα δοκιμάσει) αλλά κάτι RC jk6 34αρια που είχα δοκιμάσει παλαιότερα...ανώτερα...απο τα πολυ καλα της rc και σταθερα.
Και γω για το 33 εχω ακουσει πολυ καλα λογιαΚαλό και αυτό (όπως και όσα RC είχα δοκιμάσει) αλλά κάτι RC jk6 34αρια που είχα δοκιμάσει παλαιότερα...ανώτερα...
Επίσης το 33αρι πολύ καλό...
Ωραίο...ισορροπημένο φυσίγγι...Και γω για το 33 εχω ακουσει πολυ καλα λογια
Εγώ αυτό έριξα πρώτη μέρα, πολύ μαλακό φυσιγγι με καθαρά σκοτωματαΚαι γω για το 33 εχω ακουσει πολυ καλα λογια
Δε πειραζει...ΚΑΙ ο λόγος σου με χόρτασε Παναγιώτη μου....δε θα ελεγα οχι φυσικα...Δεν μιλούσες δώρισα 300γρ σε ένα φίλο μου που γεμίζει δεν είχα τι να την κάνω