Γνώμες Φυσιγγίων

Σήμερα εριξα στις Τσίχλες express 32 8.Ηταν παλιά φυσιγγια αλλά ήταν πάρα πολύ καλά. Τα εριξα με benelli manchino E. Αυλό 18.3 τσοκ Gemini 4*.Έσφαξα ένα φυσιγγι αλλά δεν ξέρω τι μπαρούτι είναι αυτό. Αν γνωρίζει κάποιος θα ήθελα να μου πει. Και αν ξέρει τι μπαρούτι έχουν τα καινούρια.

Attachments

Σήμερα εριξα στις Τσίχλες express 32 8.Ηταν παλιά φυσιγγια αλλά ήταν πάρα πολύ καλά. Τα εριξα με benelli manchino E. Αυλό 18.3 τσοκ Gemini 4*.Έσφαξα ένα φυσιγγι αλλά δεν ξέρω τι μπαρούτι είναι αυτό. Αν γνωρίζει κάποιος θα ήθελα να μου πει. Και αν ξέρει τι μπαρούτι έχουν τα καινούρια.
Αν μπορεί κάποιος να μου πει τι μπαρούτι ειναι αυτό.

Το θεμα ειναι οτι πλεον δεν γεμιζονται με αυτη την μπαρουτι.Προπερσινη παρτιδα με ακουιλα και φετινη(αρχες Αυγουστου) με γκρανουλαρ και νομιζω οτι καποιος ειχε ανοιξει και ειχε βρει καποια αλλη που δεν θυμαμαι ποια ηταν...Παντως αυτα με την ακουιλα πολυ καλα!

Πηρα μια κούτα special palombe σφραγισμένη από το εργοστάσιο σε νούμερο 7 και δυο κουτιά ήταν νούμερο 6 συν ότι υπάρχει και πράσινο φυσιγγι μέσα στο κουτί .
Το πράσινο χρώμα λένε, ειναι της ελπίδας....χα χα...

Καλημερα σε ολους ,

φυσιγγια εμπορικα ποια εχουν συγκετρωτηρα Ζ2Μ? Γνωριζουμε? Ελληνικα και Μη .

Προτιμηση 34 γραμμαρια και πανω . Επισης το λαμπρο καφε 33γρ τι συγκεντρωτηρα εχει?
Για πάρε ένα τηλέφωνο τον ζωτο.

Ρε παιδιά ανάμεσα στο jordan μαύρο 35.5γρ, gorilla 36γρ και condor 36γρ για χειμώνα στην φάσσα ποιο προτιματε? Αν δεν κάνω λάθος condor και jordan είναι με psb2 και το gorilla με mb36.
Κονδορα και τζορνταν. Το τζορνταν ήταν με μβ36 άμα το άλλαξε μην το πάρεις.

Άριστες εντυπώσεις από τα J&B Commandos 31,5 gr και Light 31 gr σε νο 9 στις τσίχλες.
Μακρινές και καθαρές καταβολές, τουλάχιστον με το τωρινό καλό καιρό.

Για να καταλαβετε λιγο τι επαθα σημερα . Συναντιομαστε 3 ατομα και κανουμε χαβαλε .
Ο ενας γεμιζει μονος του φυσιγγια ειχε μαζι του ενα 28 γρ με Πυριτιδα ντραγκο Νο8 και Ζ2Μ. Ο αλλος εριχνε εμπορικα .

Λεει αυτος που γεμιζει στον αλλον να σου δωσω ενα να δοκιμασεις ? Του δινει ριχνει σε ενα κουτακι του καφε και εβαλε ας πουμε 8 σκαγια.

Λεει εχω κατι λαμπρο καφε 33 γρ Νο7 γαζωνουν ( ο εμπορικος που ριχνει) κατσε να ριξω ενα . Βαζει αλλο κουτακι του καφε ριχνει και οντως εβγαλε δυνατη τουφεκια και ας πουμε 8 σκαγια εβαλε .

Λεω δωσε ενα να ριξω και εγω με το φαμπαρμ , ο φιλος ειχε μπενελι . Ριχνω με το φαμπαρμ και δεν μπαινει ουτε ενα σκαγι μεσα στο κουτι και επειδη ειχε πισω καλαμια η τουφεκια αδυνατη και ανοιξε παρα πολυ .

Τρελαθηκα λεω τι σκατα? Ριχνω το 28αρι και το κανει το κουτακι θρυψαλα . Τελικα μηπως τα φυσιγγια δεν ειναι για ολες τις καννες? Ολη μερα αυτο σκεφτομαι :(

Back