Γνώμες Φυσιγγίων

Για βοηθησε με , και τα 2 οπλα με το 28 γρ ντραγκο και ζ2μ εριξαν σχεδον το ιδιο και δυναμη κτλπ . Αλλα το λαμπρο με την φαμπαρμ σαν να μην εριξα φυσιγγι ηταν
Τι τσοκαρισμα παιδί μου είχαν και τα 3 όπλα? Το καφέ να ξέρεις δεν είναι συγκεντρωτικό καθόλου.

Τι τσοκαρισμα παιδί μου είχαν και τα 3 όπλα? Το καφέ να ξέρεις δεν είναι συγκεντρωτικό καθόλου.

Λες να εριχνε ο ενας με ΧΦ και εγω με 3αρι? χααχα 3 αστρα και οι δυο . Η μπενελι και εγω εριξα . Και σκεφτηκα με τα λιγα που διαβαζω εδω μεσα και κατανοω οτι μηπως ο Ζ2Μ κανει καλυτερη εμφραξη απο τον συγκεντρωτηρα του λαμπρου στο δικο μου οπλο?

Υγ διασπορας να εριχνα πιο συγκεντρωτικα θα πηγαινε χαχα

Λες να εριχνε ο ενας με ΧΦ και εγω με 3αρι? χααχα 3 αστρα και οι δυο . Η μπενελι και εγω εριξα . Και σκεφτηκα με τα λιγα που διαβαζω εδω μεσα και κατανοω οτι μηπως ο Ζ2Μ κανει καλυτερη εμφραξη απο τον συγκεντρωτηρα του λαμπρου στο δικο μου οπλο?

Την επόμενη φορά,αν δεν το έκανες,ρίξε τουλάχιστον από 3 όμοια φυσίγγια με το κάθε όπλο.
Αν δοκίμασες από ένα,είναι σα να μην έριξες κανένα!
Μπορεί να εκπλαγεις από τις διαφορές που θα δεις στην ΙΔΙΑ κάνη....

ρε αλεξ αμα δεν μετρηθουνε τα τσοκ δεν ξερεις ποσο ειναι το καθε ενα στην πραγματικοτητα ,αλλο που και τα 2 γραφουν 3 ,ειναι?

Τάπα και αυλός κάνης είναι όλη η μαγκιά όπως έχω ξαναγράψει με την ουσία να είναι ότι κάποιες κανες λόγο κατασκευαστικής φιλοσοφίας (ογκομετριας εννοώ)πάνε καλύτερα μεγαλύτερη γκάμα από τάπες μπορεί όμως με κάποια τάπα να μην τα βρίσκουν καθόλου σκορπιχωρια έχεις μόνο από μη σωστές εμφράξεις ,από υπερβολικές συμπιέσεις σκαγιων που τα αλλοιώνουν πολύ και δεν κρατάνε ευθύγραμμες πορείες μετά και από ανάστροφα τσοκ .Σκέψου τι από τα 3 σου συνέβηκε εγώ λέω το πρώτο.

ρε αλεξ αμα δεν μετρηθουνε τα τσοκ δεν ξερεις ποσο ειναι το καθε ενα στην πραγματικοτητα ,αλλο που και τα 2 γραφουν 3 ,ειναι?
Καλημέρα , ναι ρε παιχταρα μου σαφώς θα έχουν μια διαφορά αλλά δεν θα ήταν τόσο εμφανής . Κουβέντα να γίνεται .

Τάπα και αυλός κάνης είναι όλη η μαγκιά όπως έχω ξαναγράψει με την ουσία να είναι ότι κάποιες κανες λόγο κατασκευαστικής φιλοσοφίας (ογκομετριας εννοώ)πάνε καλύτερα μεγαλύτερη γκάμα από τάπες μπορεί όμως με κάποια τάπα να μην τα βρίσκουν καθόλου σκορπιχωρια έχεις μόνο από μη σωστές εμφράξεις ,από υπερβολικές συμπιέσεις σκαγιων που τα αλλοιώνουν πολύ και δεν κρατάνε ευθύγραμμες πορείες μετά και από ανάστροφα τσοκ .Σκέψου τι από τα 3 σου συνέβηκε εγώ λέω το πρώτο.
καλημέρα , εγώ πιστεύω ότι λόγω τάπας άλλαξε η Τουφεκιά . Θα ρίξω και αλλά να το δω με το δικό μου όπλο . Έχω 3-4 διαφορετικά φυσίγγια να δούμε

Το θεμα ειναι οτι πλεον δεν γεμιζονται με αυτη την μπαρουτι.Προπερσινη παρτιδα με ακουιλα και φετινη(αρχες Αυγουστου) με γκρανουλαρ και νομιζω οτι καποιος ειχε ανοιξει και ειχε βρει καποια αλλη που δεν θυμαμαι ποια ηταν...Παντως αυτα με την ακουιλα πολυ καλα!
Εγώ άνοιξα τον Σεπτέμβριο ένα πακέτο που πήρα και είχε ντραγκο

Εγώ άνοιξα τον Σεπτέμβριο ένα πακέτο που πήρα και είχε ντραγκο
Η ντραγκο πως ειναι;Πρασινα στογγυλα φυλιδια;Γιατι προχθες ανοιξαμε φιλου,που τα πηρε προσφατα και ειχε μεσα τετοια μπαρουτι.Την ιδια βρικα και στα express 28...

Η ντραγκο πως ειναι;Πρασινα στογγυλα φυλιδια;Γιατι προχθες ανοιξαμε φιλου,που τα πηρε προσφατα και ειχε μεσα τετοια μπαρουτι.Την ιδια βρικα και στα express 28...
Είχα ανεβάσει φωτογραφία στο θέμα παρουσίαση φυσιγγίων ,αν ανατρέξεις μερικές σελίδες πίσω θα το δεις

Στον συγκεκριμένο κατασκευή δεν είναι το μόνο πρόβλημα ή αλλαγές στις πυριτιδες, είναι και τα νούμερα στα σκάγια ,πάντα είναι πιο ψηλά απο το νούμερο που θες και αναγράφεται και στο κουτί.

Back