Γνώμες Φυσιγγίων

αν οι συνθήκες ειναι νορμάλ και ριχνεις 30 35 μετρα χωρις υπερβολικά γρ δεν νομιζω πως ειναι τοσο θεμα εξικοιωσης με το θυραμα οσο με το που ρίχνουμε τωρα τιποτα 7 8 μποφορ ενα σορο γύρω σου και εσυ με 3 /0 γεματος αλαζει το εργο μπορει να κανω λάθος αλλα φιλαράκια τσιχλαδες που εχω ειναι δυνατα ντουφέκια και δεν έχω δει να υστερουν.

Άλλο το γαϊδούρι,άλλο το μουλάρι!
Αν έχεις συνηθίσει να ρίχνεις με εικόνες, σχετικά τυποποιημένα,η τουφεκιά στην τσίχλα σε σχέση με την τουφεκιά στο υδρόβιο είναι η μέρα με τη νύχτα!
Ομοίως και στα περιστεροειδη.
Ότι θα το μάθεις,θα το μάθεις...
Στην αρχή της μετάβασης όμως,θα νομίζεις ότι ρίχνεις με ασφαιρα!

δεν θελω να επιμεινω για να το λετε και οι τρεις κατι θα ξέρετε αλλα προσπαθώ να καταλάβω μια μερα νορμαλ με ενα φυσίγγι 32γρ νομ 3 η 4 που εχει μια αξιοπρεπεια στην ταχύτητα θα χάσεις εναν πράσινο στα 30 35 μτρ που θα σηκωθεί απο ενα κανάλι γιατι δεν εχεις εξικοιωση με το θυραμα η γιατι ριχεις στον γαμο του Καραγκιόζη?
Άλλο το γαϊδούρι,άλλο το μουλάρι!
Αν έχεις συνηθίσει να ρίχνεις με εικόνες, σχετικά τυποποιημένα,η τουφεκιά στην τσίχλα σε σχέση με την τουφεκιά στο υδρόβιο είναι η μέρα με τη νύχτα!
Ομοίως και στα περιστεροειδη.
Ότι θα το μάθεις,θα το μάθεις...
Στην αρχή της μετάβασης όμως,θα νομίζεις ότι ρίχνεις με ασφαιρα!

δεν θελω να επιμεινω για να το λετε και οι τρεις κατι θα ξέρετε αλλα προσπαθώ να καταλάβω μια μερα νορμαλ με ενα φυσίγγι 32γρ νομ 3 η 4 που εχει μια αξιοπρεπεια στην ταχύτητα θα χάσεις εναν πράσινο στα 30 35 μτρ που θα σηκωθεί απο ενα κανάλι γιατι δεν εχεις εξικοιωση με το θυραμα η γιατι ριχεις στον γαμο του Καραγκιόζη?
Γιατί επειδή αυτός που δεν έχει εξοικειωθεί βλέπει τον όγκο του πουλιού και τουφεκαει τον όγκο και περνει τα κακαλα.

Προσωπικά δεν λέω αυτό.
Μιλάω για διάρκεια στις επιτυχίες σε διαφορετικές αποστάσεις και γωνίες βολής.

Δεν λεμε για νορμαλ αποστασεις αλλα οταν νομιζεις! οτι ειναι νορμαλ οι αποστασεις !!! Και με 28 γρ σκοτωνεις με αξιοπρεπεια ,οταν εισαι σωστα πανω !!!

Δεν λεμε για νορμαλ αποστασεις αλλα οταν νομιζεις! οτι ειναι νορμαλ οι αποστασεις !!! Και με 28 γρ σκοτωνεις με αξιοπρεπεια ,οταν εισαι σωστα πανω !!!
κατανοώ πως ειναι μεγαλα πουλιά και πολλοι χωρις την οποι εμπειρία θα ξεγελάστουν τα γρ τα ανεφερα ως ποιο φιλικα σε φορτια που ρίχνουν οι τσιχλαδες ,χρονια σκοτώνω με 29 γρ νουμ 3 με την greystone εκει που αλλοι απλα τα βλέπουν.

Τα μεγάλα θηράματα, έχουν ταχύτητα αλλά και όγκο χρησιμοποιώντας γομωσεις μεγαλυτερες από τις γομωσεις της τσίχλας, είναι άλλος ένας λόγος για πιο αυξημένες προσκοπευσεις

Τα μεγάλα θηράματα, έχουν ταχύτητα αλλά και όγκο χρησιμοποιώντας γομωσεις μεγαλυτερες από τις γομωσεις της τσίχλας, είναι άλλος ένας λόγος για πιο αυξημένες προσκοπευσεις
Ο βαλτος εχει το πιο δυσκολο απο ολλα δεν εχεις σημειο αναφορας για να μπορεις να καταλαβεις τις αποστασεις που περνανε τα πουλια! χρειαζεσαι εμπειρια και πολλες "εικονες" για να συνηθησεις

Ο βαλτος εχει το πιο δυσκολο απο ολλα δεν εχεις σημειο αναφορας για να μπορεις να καταλαβεις τις αποστασεις που περνανε τα πουλια! χρειαζεσαι εμπειρια και πολλες "εικονες" για να συνηθησεις
Το έχω διαπιστώσει αυτό, έχοντας ρίξει πολύ κλαμπάνι, συν το κρύο, συν τα ρούχα που σε δυσκολεύουν αρκετά και κυρίως το αφιλόξενο περιβάλλον.

Γνώμη για NOBELSPORT 206 Formula 33gr;;;
Συγκριτικά με τα RC 32 32γρ. της Caccia πως τα πάνε για όσους έχουν παραπλήσια εμπειρία;
View attachment 83179
Εγώ χρόνια δούλευα τα rc , μαλακό φυσιγγι με καλά σκοτωματα σχεδον παντος καιρου, σε κάποια φάση το είχαν χαλάσει, πέρσι που το ξαναδοκίμασα μου θύμισε τις παλιές καλές εποχές του... το φορμουλα δεν το έχω δοκιμάσει, αλλά ακούω καλά λόγια γενικά

Back