Γνώμες Φυσιγγίων

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις!
Μέχρι τώρα τα Jordan στα 33 γρ. με καλύπταν στις περισσότερες τουφεκίες αλλά ψάχνω και για πιο βαρία για μέσες-μακρινές αποστάσεις για πέρδικα.
Σκέφτομαι και τα Prestige Extra HP στα 37gr.
Nobel Sport Prestige Extra HP 37gr 10τμχ

Μέχρι τώρα τα Jordan στα 33 γρ. με καλύπταν στις περισσότερες τουφεκίες αλλά ψάχνω και για πιο βαρία για μέσες-μακρινές αποστάσεις για πέρδικα.

Αυτό με τέκνα και αποσπομενο είναι.

Εχω πάρει και δεν τα έχω ρίξει

Αλλά πιστεύω θα είναι πολύ καλό σαν το παλιό περκοσο

Δοκίμασε το 3α σεμι 40 γρ, είναι σαν να ρίχνεις 36γρ αρκετά μαλακό για την φονικοτητα του σε μεγάλες αποστάσεις και το ροτβαιλ 36 γρ σε ότι νούμερο θες!
Υ.γ. Jordan= θάνατος! Για εμένα δηλαδή. Μόνο με το 33αρι δε τα βρηκα

Δοκίμασε το 3α σεμι 40 γρ, είναι σαν να ρίχνεις 36γρ αρκετά μαλακό για την φονικοτητα του σε μεγάλες αποστάσεις και το ροτβαιλ 36 γρ σε ότι νούμερο θες!
Υ.γ. Jordan= θάνατος! Για εμένα δηλαδή. Μόνο με το 33αρι δε τα βρηκα
Στο κοτσύφι δεν μου βγήκαν άσχημα στις κοντινές τουφεκιές, τα μπλε, ότι είχα ρίξει δηλαδή μέχρι τα 15 μαξ 20 μέτρα. Παραπάνω μόνο τα πούπουλα έβλεπα να ξανεμίζουν🤣 κάρπωση δεν είδα. Τα μαύρα στα 35,5 πρέπει είναι αρκετά καλύτερα τουλάχιστον κάτι δοκιμές στο χαρτί έτσι μου έδειξαν στα 35-40μ.

Μια ερώτηση, τα ΠΥΡΚΑΛ που κυκλοφορούν είναι νέες κυκλοφορίες ή παλιό στοκ; Βγαίνουν ακόμη άραγε;
1702068785952.jpeg

Γιατί? Είναι πολύ καλό αλλά θέλει κρύο, είναι πολύ καλό φυσιγγι, πέρσι με της παγωνιες έδωσε ρέστα.
Δε ξέρω γιατί πραγματικά... Το είχα πάρει δύο χρονιές στην έναρξη για τα τρυγόνια- αγριοπερίστερα... Ε δε μου άφησε καλές εντυπώσεις..ίσως να είναι αυτό που λες για το κρύο..στις τσίχλες φύγαν αν θυμάμαι Οκτώβρη μήνα 5 πακέτα που είχα πάρει.. πριν 10 χρόνια αυτή η ιστορία..όλα τα υπόλοιπα για εμένα είναι πολύ καλά και 35 Άρι του χρησιμοποιούσα παλιά τελευταίο μήνα στη πέρδικα..αλλά τότε ήταν και διαφορετικά τα πράγματα στο θέμα των αποστάσεων. Το 34 μπεκατσοφυσεκο με τα όλα του!! Το 32 έχω ρίξει παλέτες ολόκληρες,και το 28 Άρι καλό ήταν.

Δε ξέρω γιατί πραγματικά... Το είχα πάρει δύο χρονιές στην έναρξη για τα τρυγόνια- αγριοπερίστερα... Ε δε μου άφησε καλές εντυπώσεις..ίσως να είναι αυτό που λες για το κρύο..στις τσίχλες φύγαν αν θυμάμαι Οκτώβρη μήνα 5 πακέτα που είχα πάρει.. πριν 10 χρόνια αυτή η ιστορία..όλα τα υπόλοιπα για εμένα είναι πολύ καλά και 35 Άρι του χρησιμοποιούσα παλιά τελευταίο μήνα στη πέρδικα..αλλά τότε ήταν και διαφορετικά τα πράγματα στο θέμα των αποστάσεων. Το 34 μπεκατσοφυσεκο με τα όλα του!! Το 32 έχω ρίξει παλέτες ολόκληρες,και το 28 Άρι καλό ήταν.
Όχι ρε,λάθος εποχή τα έριχνες! Λάθος timing! Ριχτο με κρύο καιρό και θα δεις.

Γιατί? Είναι πολύ καλό αλλά θέλει κρύο, είναι πολύ καλό φυσιγγι, πέρσι με της παγωνιες έδωσε ρέστα.

Και με νορμαλ χειμωνιατικο καιρο μια χαρά μου δούλεψε(ν8)...
Αναφέρομαι σε αυτά των τελευταίων ετών που είναι γεμισμενα με ch6....

https://www.hunterslife.gr/forums/threads/Παρουσίαση-Φυσιγγίων.2698/page-115#post-587572

Και με νορμαλ χειμωνιατικο καιρο μια χαρά μου δούλεψε(ν8)...
Αναφέρομαι σε αυτά των τελευταίων ετών που είναι γεμισμενα με ch6....

https://www.hunterslife.gr/forums/threads/Παρουσίαση-Φυσιγγίων.2698/page-115#post-587572
Ch6 ;;;; Τότε σίγουρα δεν έριξα τα ίδια..δε νομίζω καν να είχαν jk6 τότε που τα έριξα εγώ

Η Jk6 bofors έχει σταματήσει να έρχεται στην Ελλάδα αρκετό καιρό.Δυσκολο να υπάρχει απόθεμα αλλά μπορεί να βρεθεί σε φυσίγγια εισαγωγής.Πιο πολύ κολλάει στο να υπάρχουν τυπωμένα κουτιά με το όνομα της στοκ.Μην λέμε πάλι για το φυσίγγι 3Α 36 που ήταν 32γρ τελικά.

Back