Ποιο σταθερό το 206.
Γνώμη για NOBELSPORT 206 Formula 33gr;;;
Συγκριτικά με τα RC 32 32γρ. της Caccia πως τα πάνε για όσους έχουν παραπλήσια εμπειρία;
View attachment 83179
Ποιο σταθερό το 206.
Γνώμη για NOBELSPORT 206 Formula 33gr;;;
Συγκριτικά με τα RC 32 32γρ. της Caccia πως τα πάνε για όσους έχουν παραπλήσια εμπειρία;
View attachment 83179
Mη λες τέτοια και μπερδεύεις το παιδί ρε!καλυτερα και από τα euromix?
Rotwiell wenmansell n6βαρία για μέσες-μακρινές αποστάσεις για πέρδικα.
Αυτό με τέκνα και αποσπομενο είναι.
Και σε ν 5 μη σου πω ..για εμάς τους υπερβολικούς!Rotwiell wenmansell n6
Δοκίμασε το 3α σεμι 40 γρ, είναι σαν να ρίχνεις 36γρ αρκετά μαλακό για την φονικοτητα του σε μεγάλες αποστάσεις και το ροτβαιλ 36 γρ σε ότι νούμερο θες!
Στο κοτσύφι δεν μου βγήκαν άσχημα στις κοντινές τουφεκιές, τα μπλε, ότι είχα ρίξει δηλαδή μέχρι τα 15 μαξ 20 μέτρα. Παραπάνω μόνο τα πούπουλα έβλεπα να ξανεμίζουν κάρπωση δεν είδα. Τα μαύρα στα 35,5 πρέπει είναι αρκετά καλύτερα τουλάχιστον κάτι δοκιμές στο χαρτί έτσι μου έδειξαν στα 35-40μ.Δοκίμασε το 3α σεμι 40 γρ, είναι σαν να ρίχνεις 36γρ αρκετά μαλακό για την φονικοτητα του σε μεγάλες αποστάσεις και το ροτβαιλ 36 γρ σε ότι νούμερο θες!
Υ.γ. Jordan= θάνατος! Για εμένα δηλαδή. Μόνο με το 33αρι δε τα βρηκα
Από πλειστηριασμό των αποθηκών.Η Πυρκαλ έκλεισε αρκετά χρόνια πριν.Μια ερώτηση, τα ΠΥΡΚΑΛ που κυκλοφορούν είναι νέες κυκλοφορίες ή παλιό στοκ; Βγαίνουν ακόμη άραγε;
Γιατί? Είναι πολύ καλό αλλά θέλει κρύο, είναι πολύ καλό φυσιγγι, πέρσι με της παγωνιες έδωσε ρέστα.Μόνο με το 33αρι δε τα βρηκα
Δε ξέρω γιατί πραγματικά... Το είχα πάρει δύο χρονιές στην έναρξη για τα τρυγόνια- αγριοπερίστερα... Ε δε μου άφησε καλές εντυπώσεις..ίσως να είναι αυτό που λες για το κρύο..στις τσίχλες φύγαν αν θυμάμαι Οκτώβρη μήνα 5 πακέτα που είχα πάρει.. πριν 10 χρόνια αυτή η ιστορία..όλα τα υπόλοιπα για εμένα είναι πολύ καλά και 35 Άρι του χρησιμοποιούσα παλιά τελευταίο μήνα στη πέρδικα..αλλά τότε ήταν και διαφορετικά τα πράγματα στο θέμα των αποστάσεων. Το 34 μπεκατσοφυσεκο με τα όλα του!! Το 32 έχω ρίξει παλέτες ολόκληρες,και το 28 Άρι καλό ήταν.Γιατί? Είναι πολύ καλό αλλά θέλει κρύο, είναι πολύ καλό φυσιγγι, πέρσι με της παγωνιες έδωσε ρέστα.
Όχι ρε,λάθος εποχή τα έριχνες! Λάθος timing! Ριχτο με κρύο καιρό και θα δεις.Δε ξέρω γιατί πραγματικά... Το είχα πάρει δύο χρονιές στην έναρξη για τα τρυγόνια- αγριοπερίστερα... Ε δε μου άφησε καλές εντυπώσεις..ίσως να είναι αυτό που λες για το κρύο..στις τσίχλες φύγαν αν θυμάμαι Οκτώβρη μήνα 5 πακέτα που είχα πάρει.. πριν 10 χρόνια αυτή η ιστορία..όλα τα υπόλοιπα για εμένα είναι πολύ καλά και 35 Άρι του χρησιμοποιούσα παλιά τελευταίο μήνα στη πέρδικα..αλλά τότε ήταν και διαφορετικά τα πράγματα στο θέμα των αποστάσεων. Το 34 μπεκατσοφυσεκο με τα όλα του!! Το 32 έχω ρίξει παλέτες ολόκληρες,και το 28 Άρι καλό ήταν.
Γιατί? Είναι πολύ καλό αλλά θέλει κρύο, είναι πολύ καλό φυσιγγι, πέρσι με της παγωνιες έδωσε ρέστα.
Ch6 ;;;; Τότε σίγουρα δεν έριξα τα ίδια..δε νομίζω καν να είχαν jk6 τότε που τα έριξα εγώΚαι με νορμαλ χειμωνιατικο καιρο μια χαρά μου δούλεψε(ν8)...
Αναφέρομαι σε αυτά των τελευταίων ετών που είναι γεμισμενα με ch6....
https://www.hunterslife.gr/forums/threads/Παρουσίαση-Φυσιγγίων.2698/page-115#post-587572
Η Jk6 χρησιμοποιείται σε πιο βαριές γομωσεις νομίζω και είναι για κρύαCh6 ;;;; Τότε σίγουρα δεν έριξα τα ίδια..δε νομίζω καν να είχαν jk6 τότε που τα έριξα εγώ
Χρησιμοποιοταν...Η Jk6 χρησιμοποιείται σε πιο βαριές γομωσεις νομίζω και είναι για κρύα
Νομίζω βγάζει η fiocchi ένα ή δύο φυσιγγια με jk6Χρησιμοποιοταν...
Έχει σταματήσει η παραγωγή της εδώ και χρόνια. Κρίμα.
Μόνο αν έχει απόθεμα πυριτιδας. Εκτός αν είναι μπλόφα το όνομα...Νομίζω βγάζει η fiocchi ένα ή δύο φυσιγγια με jk6
Δεν ξέρω, και άλλες εταιρίες βγάζουν φυσιγγια με jk6 ( rc ) άσχετα αν δεν εισάγονται εδώΜόνο αν έχει απόθεμα πυριτιδας. Εκτός αν είναι μπλόφα το όνομα...