Kostas ContraDosi
Moderator
Μονο με καραμπινα....με δικαννο, καλο θα ηταν να εχεις στο στομα σου ενα κομματι καουτσουκ για την ανακρουση.....Έχει δοκιμάσει κάποιος αυτά τα φυσσιγια να μας πει εντυπώσεις;
Μονο με καραμπινα....με δικαννο, καλο θα ηταν να εχεις στο στομα σου ενα κομματι καουτσουκ για την ανακρουση.....Έχει δοκιμάσει κάποιος αυτά τα φυσσιγια να μας πει εντυπώσεις;
Για δώσε κανένα παράδειγμα..Με τυπικές προδιαγραφές μιλάμε βέβαια...για 28 έως 32 γρΛάθος… υπάρχουν φυσηγγια οικονομικα για τα δεδομένα φετος….. μην τα τσουβαλιάζουμε ολλα
Τόσο πολύ κλωτσάνε Κώστα;Μονο με καραμπινα....με δικαννο, καλο θα ηταν να εχεις στο στομα σου ενα κομματι καουτσουκ για την ανακρουση.....
Ολως τυχαίος, σήμερα το βαλαμε σε χαρτονι με ενα φιλο το απογευμα.....ταρακουνηθεικε ο τοπος με το πλαγιο οπου ρίχτεικε....χε χε...εφαγε άκυρο απο αυτον εννοειται...κριμα να ταλαιπωρουνται τα δικαννα με τοσο δυνατα φυσιγγια.....Τόσο πολύ κλωτσάνε Κώστα;
Φαντάσου δλδ να τα ρίξεις Σεπτέμβριο με ζεστη.Ολως τυχαίος, σήμερα το βαλαμε σε χαρτονι με ενα φιλο το απογευμα.....ταρακουνηθεικε ο τοπος με το πλαγιο οπου ρίχτεικε....χε χε...εφαγε άκυρο απο αυτον εννοειται...κριμα να ταλαιπωρουνται τα δικαννα με τοσο δυνατα φυσιγγια.....
Όχι μανα μου, κάτσε φρόνιμα....άκρως καλυτερο το LK 32 διασπορας....αν κ γεμιζω δικα μου φυσιγγια, εμεινα εκπληκτος στο χαρτονι οπου το δοκιμασε ο φιλος!!Φαντάσου δλδ να τα ρίξεις Σεπτέμβριο με ζεστη.
Ρουμελιοτης/ αλλαγιανης/ Κένταυρο και άλλοι από 28 γρ με 7€ μεχρει 32 με 8,5€Για δώσε κανένα παράδειγμα..Με τυπικές προδιαγραφές μιλάμε βέβαια...για 28 έως 32 γρ
Ξεστράβωσε μας...
Ότι καλύτερο σε διασπορας και το elite ,πάρτα με κλειστά τα μάτια. Εγώ δεν είδα καμμία τρελή ανακρουση. Πολύ καλά φυσίγγια.Έχει δοκιμάσει κάποιος αυτά τα φυσσιγια να μας πει εντυπώσεις;
Πάντα σε σταθερό στόχο νομίζεις ότι την ακούς παραπάνω.Όχι μανα μου, κάτσε φρόνιμα....άκρως καλυτερο το LK 32 διασπορας....αν κ γεμιζω δικα μου φυσιγγια, εμεινα εκπληκτος στο χαρτονι οπου το δοκιμασε ο φιλος!!
Μπραβο του πάντος....
Συμφωνω κι ετσι ειναι, διοτι οταν αφοσιωθεις στον κινουμενο στοχο, δεν καταλαβαινει πληρως το λακτισμα ....αλλα για διασπορας, δε νομιζω οτι πρεπει να κουνιεται η παλετα στα 30m....παραδειγμα εθεσα.Πάντα σε σταθερό στόχο νομίζεις ότι την ακούς παραπάνω.
Με καραμπινα, σιγουρα δε θα εχει την ιδια ανακρουση...Ότι καλύτερο σε διασπορας και το elite ,πάρτα με κλειστά τα μάτια. Εγώ δεν είδα καμμία τρελή ανακρουση. Πολύ καλά φυσίγγια.
Τι διασπορεα έχει αυτό φίλε Κώστα;Όχι μανα μου, κάτσε φρόνιμα....άκρως καλυτερο το LK 32 διασπορας....αν κ γεμιζω δικα μου φυσιγγια, εμεινα εκπληκτος στο χαρτονι οπου το δοκιμασε ο φιλος!!
Μπραβο του πάντος....
Έλικοειδή....Τι διασπορεα έχει αυτό φίλε Κώστα;
Εδώ τα δείχνει αλλά σε ποιο χοντρό νούμερο
Μήπως υπάρχει δοκιμή και με αυτό που βγάζει για τον λαγο ? Νο 4+6
Εδώ έχει μια παρουσίαση χωρίς δοκιμές
Καινούργια είναι?Έχει δοκιμάσει κανείς τα φυσίγγια Ρενέσης από Άμφισσα ;
Αυτός είναι καί οπλουργος?Έχει δοκιμάσει κανείς τα φυσίγγια Ρενέσης από Άμφισσα ;
ΝαιΑυτός είναι καί οπλουργος?