Γνώμες Φυσιγγίων

Έτσι όπως βλέπω τον κώνο, πρέπει να είναι "υπερδιασποράς", όχι απλά διασποράς. Σκορποχώρι κοινώς
Μάλλον ... Γι' αυτό είναι και 36 γραμμάρια, για να έχει πλήθος σκάγια !!! 😁😄 Πρέπει να είχε σκάγια και μέσα στον κώνο (από πάνω) για να κρατά και κέντρο, αλλιώς θα έκανε μεγάλο "λουκουμά" (κενό στη μέση της τουφεκιάς). Στα 20 μέτρα διάμετρο τουφεκιάς 1,5 μέτρο, έλεγε η ΜΕΤΠΛΑΣΤ. https://metplast.gr/proionta-site/product/super-free-shots-cal-20/ ... Δεν το λές και υπερβολικό. Σαν του Στόκα περίπου τα αποκεντρωτικά.
Αλλά όταν το έφερναν αυτοί, λέει ότι ήταν με τάπα sfs (κετσέ + φελλό) ενώ στο ιταλικό βιντεάκι το δείχνει με μισόταπα Gualandi (Bior-pallettoni)o_O

Μάλλον ... Γι' αυτό είναι και 36 γραμμάρια, για να έχει πλήθος σκάγια !!! 😁😄 Πρέπει να είχε σκάγια και μέσα στον κώνο (από πάνω) για να κρατά και κέντρο, αλλιώς θα έκανε μεγάλο "λουκουμά" (κενό στη μέση της τουφεκιάς). Στα 20 μέτρα διάμετρο τουφεκιάς 1,5 μέτρο, έλεγε η ΜΕΤΠΛΑΣΤ. https://metplast.gr/proionta-site/product/super-free-shots-cal-20/ ... Δεν το λές και υπερβολικό. Σαν του Στόκα περίπου τα αποκεντρωτικά.
Αλλά όταν το έφερναν αυτοί, λέει ότι ήταν με τάπα sfs (κετσέ + φελλό) ενώ στο ιταλικό βιντεάκι το δείχνει με μισόταπα Gualandi (Bior-pallettoni)o_O
δεν κανει ομως τον λουκουμα ,τωρα δεν ξερω γιατι ,ισως γιατι δεν περιστρεφεται ειχε και εντονα κεντρα οταν το ειχα δοκιμασει.

δεν κανει ομως τον λουκουμα ,τωρα δεν ξερω γιατι ,ισως γιατι δεν περιστρεφεται ειχε και εντονα κεντρα οταν το ειχα δοκιμασει.
Καλά, ούτε του Στόκα περιστρέφεται, ούτε το Direct ... Είναι μάλλον αυτό που είπα παραπάνω, ότι είχε σκάγια και μέσα στον κώνο, από πάνω. Και αστεροειδές κλείσιμο. Αυτά τα σκάγια λογικά πάνε κέντρο ...

Καλά, ούτε του Στόκα περιστρέφεται, ούτε το Direct ... Είναι μάλλον αυτό που είπα παραπάνω, ότι είχε σκάγια και μέσα στον κώνο, από πάνω. Και αστεροειδές κλείσιμο. Αυτά τα σκάγια λογικά πάνε κέντρο ...
Χωρίς να έχω εμπειρία στα διασποράς και μιας και το έφερε η κουβέντα, στα 2-3 τελευταία κυνήγια έχω ρίξει στις τσίχλες τα classica 33γρ.
Τι υπέροχο φυσίγγι, πήρα κοντινές μαύρες αλλά και κάποια σε μεσαία προς μακρινή απόσταση 30μ+, δεν το έχω δει σε χαρτί για να πω κάτι πιο στανταρ, ούτε πολλά φυσίγγια στον κυνηγότοπο(αστεία δοκιμή λέμε, 10-15 φυσίγγια), αλλά απ αυτό που είδα θα το έριχνα και μετά τις μαύρες σε νορμαλ αποστάσεις.
Δεν ξέρω αν έχει κάποιος άλλο εμπειρία απ το συγκεκριμένο κι αν το έχει ρίξει σε χαρτί, αλλά απ τον διασπορέα του που είδα με έπεισε και για λίγο πιο πέρα του κοντινού

Attachments

• borre-gualandi-cal-12-tipo-dispersante-confezione-da-100-mod-brd-12-32.png
    borre-gualandi-cal-12-tipo-dispersante-confezione-da-100-mod-brd-12-32.png
    995,3 KB · Προβολές: 17
Back