Γνώμες Φυσιγγίων

Λεβεντιά μου αν ρίχνεις 8αρια στις μαύρες,είσαι σε άλλο level, δυσθεώρητο!😳

Εννοείται να τις χτυπάς εεε!🙂
Μέχρι και τα διασποράς 8αρια τα πήρα Γιάννη. Γενικά είναι το μόνο νούμερο που έχω στην τσίχλα, θες κόλλημα, ξεροκεφαλιά, δεν ξέρω. Αυτό έβλεπα απ τον πατέρα μου, αυτό συνέχισα. Σωστό λάθος δεν ξέρω, αλλά μου πάει σαν νούμερο, χωρίς να υστερώ από διπλανό μου με 9αρια ή 10άρια.

Μέχρι και τα διασποράς 8αρια τα πήρα Γιάννη. Γενικά είναι το μόνο νούμερο που έχω στην τσίχλα, θες κόλλημα, ξεροκεφαλιά, δεν ξέρω. Αυτό έβλεπα απ τον πατέρα μου, αυτό συνέχισα. Σωστό λάθος δεν ξέρω, αλλά μου πάει σαν νούμερο, χωρίς να υστερώ από διπλανό μου με 9αρια ή 10άρια.
Είπαμε,11αδα που κερδίζει δεν αλλάζει!!
Εγώ με 8αρια νιώθω σα να έχω σφαιρίδια.
Το lm (4/10mm), έρωτας μεγάλος!😍

Το lm (4/10mm), έρωτας μεγάλος!😍
Πολύ καλό Γιάννη, ναι. Πριν μπλέξω με τα φρένου στην centro, είχα ένα lm briley για πολλά χρόνια "κολλημένο" και δεν κατάλαβα ποτέ να υστερεί κάπου σε σχέση με ένα πιο ανοιχτό ή και πιο κλειστό.
Όπως και τώρα στην diamond, έχω κολλήσει με το gemini σε lm πάλι.

Έχει εργαλείο κύριε Γιάννη αφού Διαμαντο
Εεε ναι!🙂
Και όπως πολύ σωστά θα έλεγε ο μαστροΓιάννης, σημασία έχει ποιος είναι πίσω από το εργαλείο, όλες εργαλεία είναι.
Και με την παλιόγρια(centro) να ήμουν ακόμα καλύτερα, η διαμάντω είναι φλερτ, τώρα γνωριζόμαστε

Και όπως πολύ σωστά θα έλεγε ο μαστροΓιάννης, σημασία έχει ποιος είναι πίσω από το εργαλείο, όλες εργαλεία είναι.
Και με την παλιόγρια(centro) να ήμουν ακόμα καλύτερα, η διαμάντω είναι φλερτ, τώρα γνωριζόμαστε
Άι ρε είναι εργαλείο τέλος

Chevelot 33gr
Αλέξη δεν εχω "εμπιστοσύνη" σε αυτό...

Γιατί όπως εχω ξαναπεί ενώ το "δείχνει" με gualandi έχει βρεθεί κ με ελικοειδή Θώδη....
Το χειροτερο σε μια τέτοια αλλαγή είναι ότι μπορεί κάποιος να προτιμαει τον gualandi γιατί δεν δημιουργεί μολυβδώσεις κ να βρεθεί ξαφνικά να έχει "μολυβδώσει" την κάννη του χωρίς να το γνωρίζει............

(Πάντως αν βάλει κάποιος αυτο το φυσίγγι στο "φως" φαίνεται το εσωτερικό του)

https://www.hunterslife.gr/forums/threads/Παρουσίαση-Φυσιγγίων.2698/page-114

IMG_20231222_164827.jpg

Last edited:
Έχω Benellαρα 😁
Κι αν σου πω ότι δεν έχω βάλει ποτε λιγότερο από lm σε κυνήγι μου ,θα με πιστέψεις?!
Έχω γενικότερα ένα θέμα με τα πολύ ψιλά σκάγια και τα ανοιχτά τσοκ.
Ειμαι κολλημένος στα μισά+- τσοκ και τα 8αρια για τσίχλες
Αφου είσαι ικανοποιημένος εσύ οι άλλοι περισσεύουν

Γιατί όπως εχω ξαναπεί ενώ το "δείχνει" με gualandi έχει βρεθεί κ με ελικοειδή Θώδη....
Το χειροτερο σε μια τέτοια αλλαγή είναι ότι μπορεί κάποιος να προτιμαει τον gualandi γιατί δεν δημιουργεί μολυβδώσεις κ να βρεθεί ξαφνικά να έχει "μολυβδώσει" την κάννη του χωρίς να το γνωρίζει............

View attachment 83840

View attachment 83840
Είναι ένα από τα αγαπημένα μου φυσιγγια. Διότι πιάνει κοντά και λίγο μεσαίες αποστάσεις. Η αλήθεια είναι πως δεν μου έχει τύχει τόσα χρόνια αλλά μπορεί και να έριξα με θωδη και να μη το κατάλαβα. Θεωρώ όμως πως θα έγινε λόγω λάθους στην παραγωγή και όχι εσκεμμένα θέλω να πιστεύω...Στη ΜΕΤΠΛΑΣΤ γεμίζονται λέει το κουτί. :rolleyes:

Back