Για μίλησε μας γιαυτο!!Πάρτα με κλειστά τα μάτια, το 38αρι το ρίχνεις παντού
Για μίλησε μας γιαυτο!!Πάρτα με κλειστά τα μάτια, το 38αρι το ρίχνεις παντού
Είναι με τέκνα, το ρίχνεις από 20αυγουστου έως 28φλεβαρη άφοβα, με την ίδια απόδοση σε όλους τους καιρούς. ( σου κάνει)Για μίλησε μας γιαυτο!!
Με τέκνα ή mb36 είναι γεμισμένο ξέρεις? Χειμωνιάτικο βαρύ σετ απ?Πάρτα με κλειστά τα μάτια, το 38αρι το ρίχνεις παντού.
Με τέκνα το 38 με μβ36 το 36.σου είπα το 38αρι του το ρίχνεις παντού. Το 36 πολύ καλό αλλά δεν είναι για πολλά μείον, από ότι ξέρω ρίχνεις και εξαρια εσύ.Με τέκνα ή mb36 είναι γεμισμένο ξέρεις? Χειμωνιάτικο βαρύ σετ απ?
Δεν είναι με τέκνα , το 38 αρι του στο 1.75 ΜΒ έχει αν θυμάμαι καλά . Το 36 αρι του πιο καλό στήσιμοΕίναι με τέκνα, το ρίχνεις από 20αυγουστου έως 28φλεβαρη άφοβα, με την ίδια απόδοση σε όλους τους καιρούς. ( σου κάνει)
Με τέκνα είναι τώρα.Δεν είναι με τέκνα , το 38 αρι του στο 1.75 ΜΒ έχει αν θυμάμαι καλά . Το 36 αρι του πιο καλό στήσιμο
Και το 36αρι του πολύ καλό είναι αλλά σαν το μπλε δεν είναι.Δεν είναι με τέκνα , το 38 αρι του στο 1.75 ΜΒ έχει αν θυμάμαι καλά . Το 36 αρι του πιο καλό στήσιμο
Μέσα σε δυο μήνες τα άλλαξε ; Εγώ για τέκνα τα πήρα αλλά τέκνα ούτε κοκοΜε τέκνα είναι τώρα.
Το άνοιξες και δεν έχει?Μέσα σε δυο μήνες τα άλλαξε ; Εγώ για τέκνα τα πήρα αλλά τέκνα ούτε κοκο
Άμα θες ξανά ανοιγω έχω και από τα δυο και 36 και 38 . Και διασποράς που μου έφερε το φιλαράκι . Btw το διασποράς τουρμπατο και καλό μέχρι 25 μέτρα που έριξα σε ένα πράσινο .Το άνοιξες και δεν έχει?
Άνοιξε ρε να δούμε! Αλχημείες κάνει και αυτός με τον μαυρουλη μου φαίνεται Και δεν μιλάνε.Άμα θες ξανά ανοιγω έχω και από τα δυο και 36 και 38 . Και διασποράς που μου έφερε το φιλαράκι . Btw το διασποράς τουρμπατο και καλό μέχρι 25 μέτρα που έριξα σε ένα πράσινο .
Από τότε που το άνοιξα . Θα ξανάβαλω απο άλλο κουτί αύριο αν θυμηθώ . Τέκνα μόνο από Κομοτηνή είχε μέσα μέχρι στιγμής .Άνοιξε ρε να δούμε! Αλχημείες κάνει και αυτός με τον μαυρουλη μου φαίνεται Και δεν μιλάνε.
Ότι να ναι κάνουν ρε, δεν ξέρω αν είναι και μβ36.Από τότε που το άνοιξα . Θα ξανάβαλω απο άλλο κουτί αύριο αν θυμηθώ . Τέκνα μόνο από Κομοτηνή είχε μέσα μέχρι στιγμής .
Στο 1.70 38 γραμμάρια δεν ξέρω αν τραβάει . Φαίνονται τα νούμερα στην ζυγαριά 1.7 και 37.8 τα σκάγια
Ίδια είχε μέσα και το 36 . Ο φίλος με είπε ΜΒ 36 μοιάζει . Πάντως τέκνα δεν είχε το μόνο σίγουροΌτι να ναι κάνουν ρε, δεν ξέρω αν είναι και μβ36.
Το διασποράς είναι δύναμη φίλε.Άμα θες ξανά ανοιγω έχω και από τα δυο και 36 και 38 . Και διασποράς που μου έφερε το φιλαράκι . Btw το διασποράς τουρμπατο και καλό μέχρι 25 μέτρα που έριξα σε ένα πράσινο .
Μπορεί να έχει και αλλά μέτρα αλλά η δίκη μου ήταν κοντά στα 25 . Πάντως θα τα έχω και του χρόνου . Εδώ και 1 μήνα δεν έχω ρίξει ούτε ένα φυσίγγι . Κάθε πέρυσι και καλύτερα .Το διασποράς είναι δύναμη φίλε.
Έχουν πέσει πολλές φασσες με αυτό.
1.70 με ΜΒ36 ×38gr.....????Από τότε που το άνοιξα . Θα ξανάβαλω απο άλλο κουτί αύριο αν θυμηθώ . Τέκνα μόνο από Κομοτηνή είχε μέσα μέχρι στιγμής .
Στο 1.70 38 γραμμάρια δεν ξέρω αν τραβάει . Φαίνονται τα νούμερα στην ζυγαριά 1.7 και 37.8 τα σκάγια
Διαγραφή και αυτόςΊδια είχε μέσα και το 36 . Ο φίλος με είπε ΜΒ 36 μοιάζει . Πάντως τέκνα δεν είχε το μόνο σίγουρο
και τα οσκαρ τα 38 η τα 36 γραφανε τεκνα? Ουτε αυτα ειχαν μεσα τεκνα . το 40ρι που λεει με Μ92 ειχε Μ92Διαγραφή και αυτός