Γνώμες Φυσιγγίων

Με τέκνα ή mb36 είναι γεμισμένο ξέρεις? Χειμωνιάτικο βαρύ σετ απ?
Με τέκνα το 38 με μβ36 το 36.σου είπα το 38αρι του το ρίχνεις παντού. Το 36 πολύ καλό αλλά δεν είναι για πολλά μείον, από ότι ξέρω ρίχνεις και εξαρια εσύ.

Είναι με τέκνα, το ρίχνεις από 20αυγουστου έως 28φλεβαρη άφοβα, με την ίδια απόδοση σε όλους τους καιρούς. ( σου κάνει)
Δεν είναι με τέκνα , το 38 αρι του στο 1.75 ΜΒ έχει αν θυμάμαι καλά . Το 36 αρι του πιο καλό στήσιμο

Άμα θες ξανά ανοιγω 😂😂 έχω και από τα δυο και 36 και 38 . Και διασποράς που μου έφερε το φιλαράκι . Btw το διασποράς τουρμπατο και καλό μέχρι 25 μέτρα που έριξα σε ένα πράσινο .
Άνοιξε ρε να δούμε! Αλχημείες κάνει και αυτός με τον μαυρουλη μου φαίνεται Και δεν μιλάνε.

Άνοιξε ρε να δούμε! Αλχημείες κάνει και αυτός με τον μαυρουλη μου φαίνεται Και δεν μιλάνε.
Από τότε που το άνοιξα . Θα ξανάβαλω απο άλλο κουτί αύριο αν θυμηθώ . Τέκνα μόνο από Κομοτηνή είχε μέσα μέχρι στιγμής .

Στο 1.70 38 γραμμάρια δεν ξέρω αν τραβάει . Φαίνονται τα νούμερα στην ζυγαριά 1.7 και 37.8 τα σκάγια

Attachments

• IMG_7026.jpeg
    IMG_7026.jpeg
    292,1 KB · Προβολές: 49
  • IMG_7025.jpeg
    IMG_7025.jpeg
    406,8 KB · Προβολές: 53
  • IMG_7024.jpeg
    IMG_7024.jpeg
    333 KB · Προβολές: 54
  • IMG_7023.jpeg
    IMG_7023.jpeg
    289,6 KB · Προβολές: 51
Από τότε που το άνοιξα . Θα ξανάβαλω απο άλλο κουτί αύριο αν θυμηθώ . Τέκνα μόνο από Κομοτηνή είχε μέσα μέχρι στιγμής .

Στο 1.70 38 γραμμάρια δεν ξέρω αν τραβάει . Φαίνονται τα νούμερα στην ζυγαριά 1.7 και 37.8 τα σκάγια
Ότι να ναι κάνουν ρε, δεν ξέρω αν είναι και μβ36.

Άμα θες ξανά ανοιγω 😂😂 έχω και από τα δυο και 36 και 38 . Και διασποράς που μου έφερε το φιλαράκι . Btw το διασποράς τουρμπατο και καλό μέχρι 25 μέτρα που έριξα σε ένα πράσινο .
Το διασποράς είναι δύναμη φίλε.
Έχουν πέσει πολλές φασσες με αυτό.

Το διασποράς είναι δύναμη φίλε.
Έχουν πέσει πολλές φασσες με αυτό.
Μπορεί να έχει και αλλά μέτρα αλλά η δίκη μου ήταν κοντά στα 25 . Πάντως θα τα έχω και του χρόνου . Εδώ και 1 μήνα δεν έχω ρίξει ούτε ένα φυσίγγι . Κάθε πέρυσι και καλύτερα .

1.70 με ΜΒ36 ×38gr.....????
Το σαλιγκάρι, πιο γρήγορα θα πηγαίνει....κ ειναι κ σε Νο4....

Δεν ξέρω πόσο ακριβής είναι η ηλεκτρονική ζυγαριά που δείχνει μόλις ένα δεκαδικό ψηφίο. Όλες χάνουν, αλλά όσα λιγότερα τα δεκαδικά ψηφία που δείχνει νομίζω τόσο περισσότερο μπορεί να πέσει έξω.
Η πιο ακριβής μέτρηση είναι με τον κλασικό αναλογικό ζυγό και τα κανταρακια.

Back