Γνώμες Φυσιγγίων

1ον ,θυμάται κανένας τα διασπορας τα λαμπρό με κεντρική σύντηξη πόσα γραμμάρια είναι? 2ον , τα διασπορας Του δορκα πια ισπανικη έχουν μέσα? 3ον ,θυμάται κανένας φυσίγγια βαλιανατος μαύρα? 4ον φυσίγγια Hunter καφέ και μπλε ξέρει κανένας πόσα γραμμάρια είναι?

1ον ,θυμάται κανένας τα διασπορας τα λαμπρό με κεντρική σύντηξη πόσα γραμμάρια είναι? 2ον , τα διασπορας Του δορκα πια ισπανικη έχουν μέσα? 3ον ,θυμάται κανένας φυσίγγια βαλιανατος μαύρα? 4ον φυσίγγια Hunter καφέ και μπλε ξέρει κανένας πόσα γραμμάρια είναι?
Άρρωστος είσαι ρε τι έπαθες χα χα

Error error error error 404!!

Δεν ξέρω που είναι πάντως έχει κατάστημα έχω το τηλέφωνο του από το Ίντερνετ αν πατήσεις στο google Ρενέσης Άμφισσα θα στο βγάλει
Δεν βρηκα τιποτα στη διευθυνση που λεει οτι υπηρχε το μαγαζι του.
Απο τι βλεπω στο ιντερνετ ο ανθρωπος ειναι και οπλουργος.
Στην διευθυνση που γραφει καθως και γυρω γυρω που εψαξα δεν υπαρχει ουτε ιχνος.
Μαλλον το εχει κλεισει και εχουν μεινει τα παλαια στοιχεια.

Δεν βρηκα τιποτα στη διευθυνση που λεει οτι υπηρχε το μαγαζι του.
Απο τι βλεπω στο ιντερνετ ο ανθρωπος ειναι και οπλουργος.
Στην διευθυνση που γραφει καθως και γυρω γυρω που εψαξα δεν υπαρχει ουτε ιχνος.
Μαλλον το εχει κλεισει και εχουν μεινει τα παλαια στοιχεια.
Μίλησα στο τηλέφωνο μαζί του πάντως και μου είπε για τα φυσίγγια που φτιάχνει τι νούμερα έχει τι γραμμάρια και ποσό κάνουν

Μίλησα στο τηλέφωνο μαζί του πάντως και μου είπε για τα φυσίγγια που φτιάχνει τι νούμερα έχει τι γραμμάρια και ποσό κάνουν
Ρωτησες που τα βρισκουμε ? που εχει καταστημα?
Εδώ πάντως, δεν υπάρχει τίποτα :

IMG_20231230_192454.jpg

Last edited:
Εάν λες τα LAMBRO τα κίτρινα ήταν 36 γραμμάρια με διασπορεα gualandi και τέκνα......

Ρωτησες που τα βρισκουμε ? που εχει καταστημα?
Εδώ πάντως, δεν υπάρχει τίποτα :

View attachment 84171
Μου είπε ότι τα στέλνει κιόλας όπου θες αλλά μπορείς να πας να τα πάρεις και από εκεί! Μπορεί να το έχει κλείσει και να δουλεύει από σπιτι δεν ξέρω δεν το ρώτησα περισσότερα

Τα παλιά λέω, με την κεντρική σύντηξη.
Αυτά με τη κεντρική σύντηξη τα έβαζε στο λαγό απαραίτητα πρώτο ένας καλός φίλος στη 1100(σταθερό φούλ τσόκ) σε εξάρι και μετά τέσσερα 3Α σε πεντάρι(πριν τον περιορισμό για τη χωρητικότητα).Πολλά χρόνια πριν και δεν θυμάμαι τι αναλογία είχαν αλλά μου φαίνεται ήταν 32 ή 33 grams.Μήπως το πλαστικό ήταν μαύρο τότε;

Last edited:
Λαμπρου διασποράς 33γρ με s4...
Και τα τρία διασποράς του Δορκά είχαν psb1, τώρα δεν ξέρω...

Τα hunter του Στραβολαιμου που είχε μαγαζί στη Καλλιθέα λες?
Αυτά με τη κεντρική σύντηξη
(πριν τον περιορισμό για τη χωρητικότητα).
Μήπως το πλαστικό ήταν μαύρο τότε;
Σωστός, τα πρωτα γεμιστηκαν σε μαυρο καλυκα martignoni με 12mm μέταλλο...

Last edited:
Ναι. Κίτρινο το λαμπρό
Για το κίτρινο σου είπα....

Από hunter θυμάμαι το μαυρο 32γρ, το κίτρινο διασποράς 34γρ, και το διασποράς "μπεκάτσα" 34γρ σε 10αδα...

Είχε καφέ κ μπλε κ κόκκινο αλλά δεν θυμάμαι ακριβώς τα γραμμάρια με βάση το χρώμα του φυσιγγιου.....

Αυτό που αξίζει να πουμε είναι πως γεμιζε (και) με σκάγια ν12 κ ν13....
Σπάνιο για Ελληνικό φυσιγγι........

Back