Γνώμες Φυσιγγίων

Είχα πάρει τον Οκτώβριο 3 κουτάκια Navaro 32gr 9νούμερο και τώρα τα δύο τελευταία σκ που τα έριξα τα βρήκα εξαιρετικά! Σε πολύ ωραίες αποστάσεις! Πολύ καλό και αρκετά δυνατό φυσιγγι!
Το συγκεκριμμένο, ενω ειναι φυσίγγι γκαζιάρικο, τότε που τα εριχνα (καποια κουτακια) δεν τα βρεικα ποτε μαζί του...με το 34άρι κ το 39αρι ΝΑΙ......
Μιλαω για πριν το '19 ετσι....

Το συγκεκριμμένο, ενω ειναι φυσίγγι γκαζιάρικο, τότε που τα εριχνα (καποια κουτακια) δεν τα βρεικα ποτε μαζί του...με το 34άρι κ το 39αρι ΝΑΙ......
Μιλαω για πριν το '19 ετσι....
Έχει αλλάξει είναι Ποιο μαλακό, τώρα είναι με psb 1

πιθανοτατα psb2 special
Αν και δεν το έχω πάρει ποτέ, για να το λέει και ο Giannis k πιστεύω ότι αυτήν έχει, αυτός σίγουρα θα το έχει σφάξει ... ;)
https://www.hunterslife.gr/forums/threads/Γνώμες-Φυσιγγίων-Αρχείο.1142/page-408#post-832036
Σκέφτομαι μάλιστα μήπως και η επιλογή του χρώματος του κουτιού έχει - συνειδητά ή υποσυνείδητα - κάποια σχέση με αυτή την πυρίτιδα ??? :rolleyes: .big smile.

Αν και δεν το έχω πάρει ποτέ, για να το λέει και ο Giannis k πιστεύω ότι αυτήν έχει, αυτός σίγουρα θα το έχει σφάξει ... ;)
https://www.hunterslife.gr/forums/threads/Γνώμες-Φυσιγγίων-Αρχείο.1142/page-408#post-832036
Σκέφτομαι μάλιστα μήπως και η επιλογή του χρώματος του κουτιού έχει - συνειδητά ή υποσυνείδητα - κάποια σχέση με αυτή την πυρίτιδα ??? :rolleyes: .big smile.
Tωρα Στέλιο δεν είναι δυσκολο να έχει την special(είχα παρει τον Οκτώβρη κ θα το δουμε..

Αλλά η ερωτηση αφορά φυσιγγια 20+ χρόνια
Και τότε δεν νομίζω πως δεν ήταν η special..
θεωρώ πως εκείνη την εποχή δεν υπήρχε Ελλάδα αλλά πιστευω πως δεν θα ταίριαζε κ η δόση που λέει παρακατω 2Χ40 αυτή παει στην psb2 oπως κ αναγράφεται...

Δοκιμή πριν 25χρ...

IMG_20240109_100519.jpg
IMG_20240109_100552.jpg

Δεν μου είχε κάποιος τότε…..

Καλημέρα!. Γνωρίζει κάποιος να μου πεί τα Semi Magnum 3 AAA τι πυρίτιδα έχουν? Τα φυσίγγια είναι 20ετίας και βάλε!.
Δε ξέρω τι έχουν μέσα, πάντως ότι βγάζουν έξω είναι χάρος! Και δυστυχώς έχει ακουστεί μια φήμη ότι δε θα τα ξαναβγάλει...

Σας ευχαριστώ όλους! Άρα αφού είναι αυτή, να συμπεράνω ότι δεν είναι διβασική!. Σε ποιές θερμοκρασίες πιστεύετε ότι δουλεύει καλύτερα? (Κάτω του μηδενός)?.
Εγώ τα δουλεύω από 30 βαθμούς στο τέλος του Σεπτέμβρη μέχρι τους 10 βαθμούς ( φέτος δε φτάσαμε κάτω από 15) στο τέλος του Νοέμβρη με βοριά,με νοτιά, με ήλιο και βροχή σε χαμηλές θερμοκρασίες δεν έχω ιδέα τι κάνει

Last edited:
Εγώ τα δουλεύω από 30 βαθμούς στο τέλος του Σεπτέμβρη μέχρι τους 10 βαθμούς ( φέτος δε φτάσαμε κάτω από 15) στο τέλος του Νοέμβρη με βοριά,με νοτιά, με ήλιο και βροχή σε χαμηλές θερμοκρασίες δεν έχω ιδέα τι κάνει
Semi magnum 40 γρ. 30 βαθμοί και δεν σου έφυγε η παρειά? Περίεργο σύννομε!

Semi magnum 40 γρ. 30 βαθμοί και δεν σου έφυγε η παρειά? Περίεργο σύννομε!
Όχι ρεσυ ,δεν νιώθω,είμαι και πολύ άντρας ναουμε!! .my man. λ

Υγ στην αρχή πήγα σε οδοντίατρο μετά το συνήθισα για τους διαολους.
Υγ2 σαν 36 γρ τα νιώθω με λαφρυ δίκανο.. θεωρώ ότι με καραμπίνα θα είναι καλύτερα τα πράγματα.
Δεν είναι αυτό που λέμε σκληρό φυσέκι ή δυναμίτης. Πάντως σε κάτι πουλαδες φέτος και πέρσι τους έκοβε κομμάτια (χέρια- πόδια)αν έκαναν το λάθος να σηκωθούν σε νορμάλ αποστάσεις κάτω από τα 25 μέτρα.

Last edited:
Όχι ρεσυ ,δεν νιώθω,είμαι και πολύ άντρας ναουμε!!

Υγ στην αρχή πήγα σε οδοντίατρο μετά το συνήθισα για τους διαολους.
Υγ2 σαν 36 γρ τα νιώθω με λαφρυ δίκανο.. θεωρώ ότι με καραμπίνα θα είναι καλύτερα τα πράγματα.
Δεν είναι αυτό που λέμε σκληρό φυσέκι ή δυναμίτης. Πάντως σε κάτι πουλαδες φέτος και πέρσι τους έκοβε κομμάτια (χέρια- πόδια)αν έκαναν το λάθος να σηκωθούν σε νορμάλ αποστάσεις κάτω από τα 25 μέτρα.
Τόσο καλό? Τι να σου πώ! Ελπίζω να το δοκιμάσω προσεχώς σε Φάσσες!

Σε φάσσες δε ξέρω,εγώ έψαχνα καιρό περδικοφυσεκο και τώρα που τα βρήκα μαζί τους λένε ότι θα τα σταματήσουν. Πήγα τον Οκτώβρη να πάρω άλλο ένα πακέτο για του χρόνου και μου λέει φιλαράκι 3α σεμι τέλος. Μου είπε η Δορκας ότι δε ξέρει πότε θα ξαναβγάλει.. Ε από τότε δε ξαναεψαξα γιατί έχω ένα πακέτο ακόμα αλλά έψαχναν κιαλλοι γνωστοί μου και δεν έβρισκαν.
Δύο φυσέκια έχω βρει γι'αυτα τα κωλοπουλα και πλέον δε τα βρίσκω στο νησί. 3α σεμι και Rottweil 36 waidmannsheil..ξανά στο ψάξιμο θα είμαι από το Σεπτέμβρη

Σας ευχαριστώ όλους! Άρα αφού είναι αυτή, να συμπεράνω ότι δεν είναι διβασική!. Σε ποιές θερμοκρασίες πιστεύετε ότι δουλεύει καλύτερα? (Κάτω του μηδενός)?.
Αυτό δεν ξέρω να στο απαντήσω γιατί γενικά δεν ασχολουμαι κ δεν κοιτάζω τις καιρικες συνθήκες κ γιατί εδώ δεν έχουμε χαμηλές θερμοκρασίες...
Νομιζω όμως πως θα σου δουλέψει στις περισσοτερες των περιπτωσεων από φθινόπωρο μεχρι χειμώνα....

Πάντως ήταν κ ειναι απο τα ποιό νορμάλ φυσιγγια στην κατηγορία του τόσο από αποψη λακτίσματος τοσο κ απο πιέσεων....

Έχεις κ την παλιά φουρνιά.....
Πιστευω να τα βρείτε......

Και δυστυχώς έχει ακουστεί μια φήμη ότι δε θα τα ξαναβγάλει...
Δεν το νομίζω....
Γιατί αν το κάνει σημαίνει πως ο Δορκας θα σταματήσει τα σεμί του δεδομένου πως δεν άλλο φυσίγγι..
Να το καταργήσει κ να φτιάξει κάτι άλλο κ παλι δεν το νομίζω γιατί έχει κ ένα όνομα πίσω του............

Αυτό δεν ξέρω να στο απαντήσω γιατί γενικά δεν ασχολουμαι κ δεν κοιτάζω τις καιρικες συνθήκες κ γιατί εδώ δεν έχουμε χαμηλές θερμοκρασίες...
Νομιζω όμως πως θα σου δουλέψει στις περισσοτερες των περιπτωσεων από φθινόπωρο μεχρι χειμώνα....

Πάντως ήταν κ ειναι απο τα ποιό νορμάλ φυσιγγια στην κατηγορία του τόσο από αποψη λακτίσματος τοσο κ απο πιέσεων....

Έχεις κ την παλιά φουρνιά.....
Πιστευω να τα βρείτε......

Δεν το νομίζω....
Γιατί αν το κάνει σημαίνει πως ο Δορκας θα σταματήσει τα σεμί του δεδομένου πως δεν άλλο φυσίγγι..
Να το καταργήσει κ να φτιάξει κάτι άλλο κ παλι δεν το νομίζω γιατί έχει κ ένα όνομα πίσω του............
Εμένα Τάσο μου είπε ο μαγαζατορας ( δεν ξέρω αν έλεγε αλήθεια,ότι μου είπε έγραψα) ότι δεν είχε υλικά (λογικά πυρίτιδα ) για να φτιάξει και να του στείλει...μπορεί να ξαναβγάλει σεμι ,με άλλη πυρίτιδα! Χαιρετίσματα στους δικούς μας δλδ..

Εμένα Τάσο μου είπε ο μαγαζατορας ( δεν ξέρω αν έλεγε αλήθεια,ότι μου είπε έγραψα) ότι δεν είχε υλικά (λογικά πυρίτιδα ) για να φτιάξει και να του στείλει...μπορεί να ξαναβγάλει σεμι ,με άλλη πυρίτιδα! Χαιρετίσματα στους δικούς μας δλδ..
Ο.μαγαζατορας ρε ήθελε να σου πουλήσει κάτι άλλο από αυτά που χε επειδή είχαν τελειώσει δεν το καταλαβες;😜
Ξαναβγάλε πάντως
Τόσο που τα παινας θα τα ξαναρίξω και γω μου φαινετε χαχα
Πάντως και ο φιλος μου τα ρίχνει είναι πολύ ευχαριστημένος με πενελι...

Ο.μαγαζατορας ρε ήθελε να σου πουλήσει κάτι άλλο από αυτά που χε επειδή είχαν τελειώσει δεν το καταλαβες;😜
Ξαναβγάλε πάντως
Τόσο που τα παινας θα τα ξαναρίξω και γω μου φαινετε χαχα
Πάντως και ο φιλος μου τα ρίχνει είναι πολύ ευχαριστημένος με πενελι...
Έχει ο Αλαγιάννης με 10 € το κουτί!

Back