Ναι έχει σταματήσει εδώ και πολύ καιρό. Πολύ καλό φυσιγγι.Κύριοι τα demi του Θεοδωρίδη το JK6 στα 40 γραμμάρια γεμισμένο με JK3 σε διάφανο πλαστικό έχει σταματήσει;;;
Ναι έχει σταματήσει εδώ και πολύ καιρό. Πολύ καλό φυσιγγι.Κύριοι τα demi του Θεοδωρίδη το JK6 στα 40 γραμμάρια γεμισμένο με JK3 σε διάφανο πλαστικό έχει σταματήσει;;;
Είναι το παλιό κλασσικό sporting του lambro. Καλό φυσιγγάκι.Καλησπέρα παιδιά! Έχει δοκιμάσει κανείς το lambro sporting long range 28gr σε κυνηγι τσιχλας?
Λαμπρο και long range????? @Alex37Καλησπέρα παιδιά! Έχει δοκιμάσει κανείς το lambro sporting long range 28gr σε κυνηγι τσιχλας?
Καλό φυσιγγι, πόσο το πήγανε τώρα αυτό για 28γραμμαρια?Καλησπέρα παιδιά! Έχει δοκιμάσει κανείς το lambro sporting long range 28gr σε κυνηγι τσιχλας?
Είναι καινούργια Ναι, με gt συγκεντρωτηρα είναι?Έχει δοκιμάσει κάποιος το νέο nsi classica light 32γρ.; Τα πρότεινε μαγαζατορας στον αδελφό μου αλλά αυτός προτίμησε τα nsi S4 φοβούμενος το άγνωστο.
Με διαφορετικο συγκεντρωτηρα θα ειναι σιγουρα τελειως διαφορετικα.Ναι με gt είναι, ενώ τα classica τα παλιά έχουν τον αποσπόμενου πάτου, δεν ξέρω αν έχουν άλλες διαφορές αφού και τα δύο είναι με C7 πυρίτιδα
Αν θυμαμαι καλα ειναι και αρκετα φθηνοτερο, 9,90 ευρω εχει στον καλακντζακο εναντι 11,20 του παλιου classica, ο Αλαγιαννης για κουτα που ρωτησε ο αδελφος μου του τα αφηνε 8,70.Με διαφορετικο συγκεντρωτηρα θα ειναι σιγουρα τελειως διαφορετικα.
Με το 30αρι του πάντως δεν ενθουσιάστηκα, ούτε τρυγόνια ούτε τσίχλες τώρα αυτό που είναι 32 θα δούμε γιατί για μένα ο συγκεντρωτηρα ς ο Αποσπομενους κάνει την διαφορά όπως έκανε και στα gm3 tordo, που μείνανε ευχαριστημένοι πολλά παιδιά.Αν θυμαμαι καλα ειναι και αρκετα φθηνοτερο, 9,90 ευρω εχει στον καλακντζακο εναντι 11,20 του παλιου classica, ο Αλαγιαννης για κουτα που ρωτησε ο αδελφος μου του τα αφηνε 8,70.
Αυτός ο gt δεν μου αρεση καθολου σαν βυσμα ούτε στην ιδιογωμοση τα βρηκα μαζη του…Με διαφορετικο συγκεντρωτηρα θα ειναι σιγουρα τελειως διαφορετικα.
Ποια έχει ο αλλαγιανης με τον gt????Αν θυμαμαι καλα ειναι και αρκετα φθηνοτερο, 9,90 ευρω εχει στον καλακντζακο εναντι 11,20 του παλιου classica, ο Αλαγιαννης για κουτα που ρωτησε ο αδελφος μου του τα αφηνε 8,70.
Classica light 30 και 32 γρΠοια έχει ο αλλαγιανης με τον gt????
Ναι το καινούριο, classica light 32γρ με τον gt 8,70 το κουτί.Ποια έχει ο αλλαγιανης με τον gt????
Ο gt με ς4 και τεκνα ξουραφιαζει !!!Αυτός ο gt δεν μου αρεση καθολου σαν βυσμα ούτε στην ιδιογωμοση τα βρηκα μαζη του…
Μπαν και 100 κιλά τσιμέντο από πάνω!Καλό φυσιγγι